30 Nisan 2013 Salı

MAC Prep + Prime Highlighter Pen



Merhaba! Makyaj koleksiyonumun yeni demirbaşı, bitmeden stoklayacağım bir ürün daha. Sizlerle paylaşmasam olmaz ki! Sevgili İnci'nin tavsiyesiyle aldığım MAC Prep + Prime Highlighter Pen. Bendeki rengi, 3 seçeneğin arasındaki en açık, sarı alt tonlu olan Light Boost. Kapatıcınızın altına ya da üstüne uygulayabileceğiniz bu kalem tam da hayal ettiğim aydınlığı verdi yüzüme. Alttaki videonun 03:45 saniyesinden itibaren nasıl uyguladığımı da görebilirsiniz. 

Hello! Today, you're meeting a new 'must have'. The newest member of my makeup collection, the product I'll keep repurchasing; MAC Prep + Prime Highlighter Pen. I have the lightest and yellow under toned shade; Light Boost. It gave my face the glow and brightness that I've always wanted. You can watch my latest video and see how I apply it at around 03:45.










5,5 ML'lik bu ürünü MAC'lerden ve http://maccosmetics.com.tr 'den 74 TL'ye edinebilirsiniz. Bu ürünün bir göz altı kapatıcısı olmadığını ve aydınlatma amacıyla satıdığını hatırlatmak istiyorum. Ben üstüne MAC Pro Longwear kapatıcı ya da Helena Rubinstein Magic Concealer uygulamayı tercih ediyorum. Çok severek kullanıyorum. Gözüm kapalı önerdiğim ürünlerden biriyle daha tanıştınız bugün, herkese öpücükler! :)

The product is 5,5 ML and definitely not a concealer but a highlighter. I love to put this on in a triangle shape and add some MAC Pro Longwear concealer or Helena Rubinstein Magic Concealer on top. I absolutely love it and highly recommend it!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder