28 Şubat 2013 Perşembe

This Week's Most Loved #2 / Bu Hafta En Sevilenler #2



- NARS Sheer Glow Foundation (Mont Blanc)

- MAC Mineralize Skinfinish Natural (Light)




- MAC Mocha Blush

- MAC Viva Glam II Lipstick

- Sigma P82 Precision Round Brush

- Sephora Blending Brush




- MAC Constructivist Paintpot


Sizin bu hafta en sevdiğiniz ürünler hangileri oldu?

What are you favorite products of the week? xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- 5 Ürünle Makyaj / 5 Products Face



Ufak Ufak Teşekkürler



Herkese merhaba! Bu ufak yazıyı sizlere teşekkür etmek için yazmak istedim. Çekilişin sıralaması karışmasın diye hiç kimseye cevap veremiyorum ama o kadar tatlı yorumlar aldım ki, elimde olsa herkese tek tek teşekkür edip sarılmak isterdim. Peki yukarıdaki fotoğraf ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Bir kaç takipçimin kendimle ilgili daha çok fotoğraf koymam konusunda talepleri olmuştu. Ben de alakasız olsa da, makyajla ilişkisi olmayan bu yazıma bu fotoğrafı koymaya karar verdim. Yukarıdaki fotoğraf benim yaptığım ilk gelin makyajından. :)

Gelelim teşekkürlere. Genel olarak HERKESE, beni takip eden, destekleyen, mailleriyle, yorumlarıyla, tweetleriyle yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Başladığım noktadan buraya gelebileceğimi asla düşünmezdim. An itibariyle 703 takipçim var ve bu beni izleyen, okuyan 703 insan demek. Hepsine tek tek çook çook teşekkür ediyorum. 

Kitap tavsiyeleri ise mükemmel. Aralarında okuduklarımda var tabii, mesela Angela'nın Külleri, Aşk, 9. Hariciye Koğuşu, Alakacakaranlık Serisi, Uçurtma Avcısı... Şimdilik aklıma bunlar geldi. Tavsiyelerin hepsini not aldım, annemle okumadıklarımızı seçtik. Alıp alıp okuyalım diyoruz. Fikirler için de sonsuz teşekkürler. Kitap okumanın önemini unutanlara da hatırlatmış olduk bence. :)

Söylemek istediğim son şey ise; bir haber bekliyorum. Eğer olumlu olursa sizlere güzel sürprizlerim olacak. Eğer olumlu olursa ben harika zaman geçireceğim ve sizler de öyle. İpucum bu olsun, Pazartesi'ni bekleyelim hep birlikte. :)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Her gün bloguma girip yazılarımı okuyan, yorum bırakmasa da zamanını ayıran herkese milyon kez teşekkürler. İyi ki açmışım blogumu. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



27 Şubat 2013 Çarşamba

Makyaj Dünyasına Giriş // Makeup Starter Kit



Herkese merhaba! Bugün makyaja ilgisi olan ancak malzemesi olmayan ve nasıl giriş yapamayacağını bilenlerin işine yarayacağını düşündüğüm bir yazıyla karşınızdayım. Ben makyaj dünyasına hop diye dalanlardanım. 16 yaşındayken L'oreal'den ilk göz kalemimi, 18 yaşında da MAC Select Moisture Cover göz altı kapatıcımı almıştım, alış o alış. Bir sonraki alışverişim 20 yaşıma bastığım gün MAC ve Clinique'e giderek epey yüksek tutarla çıktığım alışverişimdi. O gün bir sürü pahalı şey alarak iyi bir başlangıç yaptığımı düşünsem de şimdi görüyorum ki hiç de sağlıklı bir giriş olmamış, esas almam gerekenleri almamışım. İşte bu yüzden bu yazı sizlere rehberlik etsin istedim.

Hi, again! Today's post will be a guide to those, who are falling in to makeup but still don't have a proper kit. When I first got my L'oreal eye pencil, I was around 16 and my first concealer; MAC Select Moisture Cover was bought, when I was 18. Then the things happened. I found myself getting out ot Clinique and MAC with a very high bill! That's when I thought 'Yes, I finally have some makeup!', but now I can see I completely did a shopping, filled with useless stuff. This is why I want to give you some ideas about what you really need for the first step!




Şirin ve kolay temizlenebilen bir makyaj çantası. Pahalı bir şey olmasına gerek yok, Watson's ve Gratis'lerdeki plastik çantalar epey iş görüyor. Fırça ise en önemli araç. İlk olarak fondoten ve kapatıcı uygulayabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir fırça gerek. Benim önerim bu anlamda Real Techniques Expert Face Brush. Allık ve pudra için ise yine Real Techniques, Blush Brush. Farı biçimli dağıtmak ve gölgelendirmek için ise MAC 217 ve eyeliner ve ya kaş doldurma için kullanılan bir açılı fırça. Ben sizin için Sephora Angled Brush'ı seçtim.

A cute and washable makeup bag would be a good way to start and brushes are the most important. I would suggest Real Techniques Expert Face Brush for foundation and concealer, Real Techniques Blush Brush for powder and blush, MAC 217 to apply and blend the eyeshadows and a Sephora angled brush for eyeliner and brows.




Cilde zarar vermeyen, nefes almasını sağlayan ve zararsız içerikli bir fondoten en önemlisi. Doğal duruşlu ve meyve özlü Bourjois Healthy Mix'i seçtim sizin ve kendim için. Allık için ise bir şeftali, bir de pembe tonlu almakta fayda var. Şeftali için The Balm Frat Boy, pembe için ise The Balm Down Boy'u seçtim. Özellikle cildi karmaya ve ya yağlıya dönük olanların bir de pudra edinmesi gerekiyor. Benim önerim Rimmel London Stay Matte pudra.

Pick a foundation that let's your skin breathe and doesn't look like a mask. My favorite is Bourjois Healthy Mix foundation. Blush is the most fun. I'd recommend picking a peachy and also a pinky shade. The Balm Frat Boy for the peach, The Balm Down Boy for the pink. Powder is a must, if you have slightly oily or combination skin. An affordable, incredible option would be Rimmel London Stay Matte Powder.




Gelelim gözlere. Öncelikle çok iyi bir makyaj bazından kaçış yok. Hem makyajınız kalıcı olacak, hem de renkler kendini daha iyi belli edecek. Favorim; Urban Decay Primer Potion. Kalemlerden ise Rimmel London Black, Avon Super Shock ve MAC Teddy'i seçtim. Hepsi akmayan ve kolay sürülen kalemler. Kapatıcılardan ise Bourjois Healthy Mix, daha yoğun ve aydınlatıcı isteyenlere ise Maybelline Dream Lumi Touch tavsiye ediyorum ve Maybelline 24 Hour Color Tattoo krem far/bazları herkese tavsiye ediyorum. Başlangıçta kremlerle uğraşmak daha kolay olabilir.

Eyes. Start with a base. My favorite is Urban Decay Primer Potion. It'll make your eye makeup stay on all day and the colors will show better. Eye pencils; Rimmel London, Avon Super Shock and MAC Teddy. All of them are very easy to wear and long lasting. Bourjois Healthy Mix for lighter, Maybelline Dream Lumi Touch Concealer for heavier and brighter concealing. You should also try to get one of those Maybelline 24 Hour Color Tattoo cream shadows/bases. Working with the cream is always easier.




Makyaja başlar başlamaz MAC'ten palet yapmaya hiç gerek yok. Sizin için uygun fiyatlı ve kaliteli bir palet olan Sleek I-Divine'ı seçtim. Kendisini buradan 9 Euro'ya sipariş verebilirsiniz. Gün boyu kalacağından emin olduğum jel eyeliner MAC Fluidline ve Avon açılı fırçayla çok rahat sürülebilir. Kıvırıcıyı da yine MAC'ten seçtim. Maskara ise favorim olan Bourjois Volumizer.

You don't have to build a MAC Palette immediately. Go for a cheaper one. Sleek has the most amazing colors with good pigmentation. A waterproof eyeliner would be perfect. I picked MAC Fluidline with an Avon angled brush. Mascara is Bourjois Volumizer and lash curler is by MAC.




Son adım; dudaklar. L'oreal Rouge Caresse ve Caresse Lip Stain ve kaliteli, kalıcı bir rujla başlayabilirsiniz. En önemlisi yavaş yavaş biriktirin ve ihtiyacınız olmayan şeyi sırf paketi çekici diye almayın. Makyaj yaparken de sabırlı olun. Hiç birimiz ilk denememizde düzgün çekemedik eyelinerlarımızı, ya da ruju taşırmadan süremedik. Makyaj sabır işidir diyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum!

Finish off with the lips. L'oreal Rouge Caresse and Lip Stains would be great to start with. Also, don't skip getting a higher quality lipstick. Don't forget! Makeup is all about patience. Love you all, xx.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Bu Hafta En Sevilenler #2 / This Week's Most Loved #2



26 Şubat 2013 Salı

MAC Pro Longwear Blush - Stubborn // Allık



Herkese merhabalar. Bir kaç günlüğüne hem kişisel sebepler, hem de yurtdışından misafirim geldiği için buralarda olamayacağım, bloguma çok zaman ayıramayacağım. :( Bu sebeple dün gece oturup önümüzdeki 3 günün yazısını hazırladım. Yazılarım her sabah 09:30'da yayınlanacak her zamanki gibi. Gelelim bugünkü yazıma. Bugün sizlere MAC'in Pro Longwear serisinden, Office Hours koleksiyonundan Stubborn adlı allığı tanıtacağım. Kendisinden daha önce şurada bahsetmiştim, ancak o kadar güzel ki, ayrı bir yazıyı hakediyor diye düşündüm.

Hello everyone! I'll be super busy, hosting a friend and some personal reasons for the next 3 days, so I've already scheduled some posts for you. Each post will be uploaded every morning, at 09:30 TR time. Anyways, today's pick was the MAC Pro Longwear Blush in Stubborn, which came with the Office Hours collection. I've already mentioned this blush here, but I thought it totally deserves another post.




Ürün 6 gram ve klasik MAC allık paketiyle geliyor. Türkiye fiyatını bilmiyorum, çünkü yine İtalya'dan aldım. Yine de Pro Longwear'ler 70 küsür diye hatırlıyorum. Rengi ilk başta korkutucu gelebilir ama ben gözümü karartıp beyaz tenime bunu uygun gördüm ve satın aldım. İyi ki de almışım. Hafif bir elle ve büyük bir fırçayla uygulandığında dünyanın en tatlı rengini veriyor. Aşağıda yüzümdeki halini görebilirsiniz. Zorlu allıklar Mr. Muscle'ı Real Techniques Blush Brush ile uyguluyorum. Blush Brush'ın yazısı ise burada.

The product is 6 grams and comes within the classic MAC blush packaging. It looks super scary in the pan, but when you apply it with a big brush and using a light hand, it gives you the cutest cheeks ever. My favorite brush to apply this with is the Real Techniques Blush Brush, which I raved about, here.




Herkes her rengi çekinmeden giymeli, sürmeli diyorum ve sizlerin favori koyu/sürmesi zor allık isimlerinizi bekliyorum. Bu arada yarın, yeni fotoğraf makinemle çekip hazırladığım ilk yazımı yayınlamış olacağım. (Üstteki yüz fotoğrafım haricinde.) Bu yüzden de heyecanlıyım aslında. :) Herkese güzel günler!

Everyone should wear every color, without hesitating. By the way, tomorrow's post was created using my new camera! So I'm really excited to hear what you think! Have a nice day! :) xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Makyaja İlk Adım / Makeup Starter Kit



25 Şubat 2013 Pazartesi

MAC 217 + 239 || What Makes Them So Special?



Herkese merhaba! Ne zamandır yazmak istediğim bu yazıyı daha da ertelemek istemedim. MAC'in yüksek fiyatları kadar fırçalarının kaliteleri de malum. Özellikle 217 ve 239 numaralı fırçalarını bir sürü Youtube gurusunda gördüğünüzden eminim. Bende ikisinden de 4'er tane olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Şimdi gelelim bu fırçaları bu kadar özel yapan etkenlere.

Hello everyone! Today I'm going to tell you what I think makes these lovely brushes (MAC 217 and 239) so special. I feel like I have to mention that I have 4 217 Blending brushes and 4 of the 239 Flat Eyeshadow brushes. 






MAC 217, ilk olarak sadece karıştırma fırçası olarak aldığım, daha sonra kapatıcı için de kullanmaya başladığım ve en son olarak da farlarımı hafifçe sürmek için kullanmayı keşfettiğim mükemmel fırçam. Kendisinden 3 tane daha alarak koleksiyonuma kattım. Diğer karıştırma fırçalarından farkı, çok yumuşak olmaması. Karıştırma fırçalarının şekil kaybına uğramama ve göz kapağına tutunarak renkleri dağıtma açısından sahip olması gereken yumuşaklık-sertlik derecesi bu fırçada mevcut. Üstelik tüylerinin beyaz olması fırçanın ne kadar kirli olduğunu ve ne zaman yıkamam gerektiğini anlamamı sağlıyor.

MAC 217 is the brush for all; blending, concealing and applying eyeshadow. I have 4 of this and can never get enough! What makes this brush different than the others is the white bristles. I can understand how exactly the brush is dirty and it alarms me when it needs cleaning. Another thing is the perfect softness. It's not over soft or hard. Just perfect for blending.




MAC 239 ise mükemmel sıklıkta, bembeyaz tüyleriyle kare bir fırça. Pigmentleri dökülmeden uygulamak ve ya farları yoğun bir şekilde göz kapağına ve alt kirpik diplerine uygulamak için ideal. Bildiğiniz gibi hem 217'nin, hem de 239'un Sigma'da benzerleri var. Ben denemedim, ancak fırça ve kozmetik konusunda biraz fark koyup daha iyisini alma gibi bir huyum/amacım var. Ancak unutmayın, ben cebindeki son 50 Lirasını MAC Hue'ya verip eve yürüyerek dönen, babasının yolladığı 3 aylık ev kirasını kozmetiğe yatırıp 3 ay evsiz kalan bir insanım. Benim dediklerimi ciddiye almayın, siz kendi doğrularınızı uygulayın. PS: Fiyatlar hakkında bilgim yok, çünkü ben fırçalarımı İtalya'ya gittikçe alıyorum, ancak yaptığım ufak araştırmaya göre 217 58TL, 239 TL de 57TL gibi görünüyor.

MAC 239 has the perfect dense, white bristles. The square shape makes pigment application so easy and packing the eyeshadows with this brush is the greatest thing! As you all know, Sigma has dupes for both 217 and 239, but I always want to save up a little and go for the more expensive one. Anyways, it's up to you, lovely ladies!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC Stubborn Allık / Blush Review


24 Şubat 2013 Pazar

(ÇEKİLDİ) MAC Creme Cup Lipstick Giveaway / ÇEKİLİŞ!







Herkese merhaba! Yepyeni bir haftaya yeni bir çekilişle başlıyoruz. Sizlerin oylarıyla en çok istenen MAC Creme Cup Lipstick sizin olabilir. Yapmanız gereken tek şey blogumun izleyicisi olmak ve bu yazının altına e-mail adresinizle beraber en sevdiğiniz kitabın adını yazmak. Kitap tavsiyelerini çok seviyorum ve bu basit şartla hepimiz birbirimizin favori kitaplarından haberdar olalım diyorum. Çekiliş için son tarih 02.03.2013 Cumartesi günü. Pazar sabahı kazananı açıklayacağım ve Pazartesi sabahtan ürünü kargolayacağım. Herkese bol şans!

Hello everyone! So let's start the new week with a brand new giveaway! You have to be a follower of my blog and write down your e mail address with the name of your favorite book! The MAC Creme Cup Lipstick giveaway ends on 02.03.2013 Saturday. I will announce the winner on Sunday! Good luck!




Kendi Creme Cup'ımı sizin için swatchladım. Kafanıza takılan her soru için aşağıdaki adreslerden bana ulaşabilirsiniz!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC 217&239 / What Makes Them So Special?




23 Şubat 2013 Cumartesi

Weekend Face #5 / Haftasonu Makyajı #5



Bu güzel Pazar gününden herkese merhaba! Bugün sizlere bu haftasonu yaptığım makyajımı, hatta ve hatta, ailem ve arkadaşlarım tarafından en çok beğenilen makyajımı göstereceğim. Herkes cildimin her zamankinden daha sağlıklı, gözlerimin kahverengisinin ise daha canlı durduğunu söyledi. Bence sebebi 4-5 gündür fondoten sürmemem ve zaten dinlenmiş olan cildime MAC Strobe Liquid Lotion ve NARS Sheer Glow fondotenim ile biraz daha canlılık katmamdı. Gözlerimdeki farkın sebebi de geçen haftalarda aldığım kızıl kahve bir paint pot olan Constructivist ve siyah gibi keskin çizgilere bulaşmamam. Haydi başlayalım!

Hello everyone! Hello from a lovely Sunday! Today I'm going to show you my makeup for this weekend. The makeup that my family and friends love on me the most. Everyone said my skin was looking much more healthy and bright and my eyes were really different brown. I believe the skin reason was because I didn't wear any foundation for a few days, so my skin was rested for a bit and when I applied a mixture of my MAC Strobe Liquid Lotion and NARS Sheer Glow foundation, I made my face look even healthier. Let's jump in to my makeup!




Cildimi her zamanki gibi Garnier temizleme sütümle temizleyip, Biotherm Aquasource nemlendiricimle nemlendirdikten sonra vitamin bombası likit aydınlatıcım MAC Strobe Liquid LotionReal Techniques Buffing Brush ile elmacık kemiklerime, alnıma ve çeneme yaydım. Hemen ardından NARS Sheer Glow fondotenimden iki damla alarak yine aynı fırçayla yüzüme yaydım. NARS Laguna Bronzer'ım ve MAC 187 fırçamla yüzümü ısıttım. Kahve alt tonlu pembe allığım MAC Mocha'yı MAC 109 fırçamla yüzüme dağıttım. Gözlerde baz ve renk olarak MAC Constructivist Paint Pot kullandım. Kızıl kahve olan bu baz/krem fara bayılıyorum, sanırım kısa bir zaman sonra ayrı bir yazısını yazacağım. Constructivist'in üstüne MAC 224 fırçamla en sevdiğim MAC farım Mulch'ı geçtim ve yine en sevdiğim renklerden biri olan pembe-kahve Sable'ı aynı fırçayla göz kapağının katlanma yerine yaydım. Kahverengi göz kalemim MAC Coffee'yi gözümün üstüne ve iç üstüne çektim. Bourjois Volumizer maskaramla kirpiklerimi simsiyah yaptım ve alt kirpik diplerime de parmağımla Constructivist'i yaydım. Göz altlarıma ilk olarak parmaklarımla Bobbi Brown Creamy Corrector uyguladım. Morlukları sildikten sonra MAC Studio Finish Concealer NW20 ve Real Techniques Deluxe Crease Brush ile göz altlarımı kapattım. Dudaklarıma ise bu aralar favorim olan MAC Peach Blossom uyguladım ve makyajımı bitirdim. Bu arada bir gece önce uyumadan (eveti neden böyle yaptım bilmiyorum.) kaşlarımı Omega farımla doldurmuştum.

After cleansing and moisturizing my face, I applied my MAC Strobe Liquid Lotion, using my Real Techniques Buffing Brush and right after that, with the same brush, I perfected my skin using two pea sized amount of my NARS Sheer Glow foundation. I gave my skin a glow with my NARS Laguna Bronzer and MAC 187 brush, right before I applied my MAC Mocha Blush with my 109 Brush by MAC. Moving on to the eyes, I primed my eyes with my reddish brown paint pot MAC Constructivist. This acts like a primer and also as a cream eyeshadow and I loooove the color! I put this all over my lid and very close to my bottom lashes. Got some MAC Mulch eyeshadow on my MAC 224 Brush and applied it right on to the paint pot, all over the lid. Using the same brush, I blended a very soft pinky brown shade; MAC Sable to my crease, the socket. Lined my upper lash line and upper waterline with my MAC Coffee Eye Pencil and popped my Bourjois Volumizer Mascara on. Melting the Bobbi Brown Creamy Corrector with my ring finger, I erased any darkness under my eyes and brightened the area with my MAC Studio Finish Concealer NW20 & Real Techniques Deluxe Crease Brush. On the lips I went for my very recent favorite; MAC Peach Blossom. 


















Bu arada bugün bu yazıda bahsettiğim hemen hemen her ürünün yazısını yazdım. Sağ tarafa etiket koymak istemediğim için sol üst tarafa bir arama kutusu yerleştirdim. Oraya istediğiniz ürünü yazarak yazısına ulaşabilirsiniz. Herkese kucak dolusu sevgiler, iyi ki varsınız!

All the products I mentioned were reviewed on my blog before. In order for you to reach those reviews, I put a little search button on the left part of my blog. Have a nice day, love you all!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- MAC Creme Cup Lipstick Çekilişi / Giveaway!



22 Şubat 2013 Cuma

LOREAL Rouge Caresse Lipsticks



Merhaba! Bugün sizlere L'oreal'in Rouge Caresse serisinden 2 farklı rengi tanıtacağım. Normalde Cumartesi günleri off günüm ama bugün yazmak istedim nedense. Gelelim rujlara!

Hello! Today I'm going to introduce you 2 different colors from L'oreal Rouge Caresse series. I usually don't post on Saturdays but wanted to make a change for this week. Let's jump in to the topic!




Öncelikle yapılarından başlayalım. Lip butterlar gibi fazla renk vermeyen ama ıslak görünümlü ve bol nemli bu lipstickler çok yoğun renk ve pigmentasyon arayanlara göre değil. Karşılaştırma yapmak gerekirse Revlon Lip Butter ve MAC'in Glaze yapıdaki rujlarına benziyor. Yani dudaklarınız nemlenirken biraz da renk gelsin istiyorsanız bu şekerler tam size göre! Ben çok sevdim ve bu ürünler sayesinde L'oreal dünyasına giriş yaptım. Bendeki renkleri vişne kırmızısı olan Rebel Red ve lilamsı uçuk pembe olan Tempting Lilac.

These are just like Revlon Lip Butters and MAC's Glaze formulated lipsticks. They don't give much color but they moisturize a lot. If you're looking for a wash of color, you'll love them but if you're one of those, who like bold full lips, you might want to switch on matte and more pigmented colors. I have the shade Rebel Red and Tempting Lilac.








Bu ürünleri Boyner'lerde, Watson's ve Gratisler'den 29 TL'ye alabilir, hatta benim gibi memnun kalırsanız bana da kısa bir mail atabilirsiniz. :) Herkese sevgiler, iyi haftasonları!

Have a nice weekend everyone! Don't forget to check out my blog tomorrow! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




21 Şubat 2013 Perşembe

Today's Look & SLEEK Oh So Special Palette



Cuma gününden herkese merhaba! Bugün sizlere, şuradaki yazımda bahsettiğim Sleek I-Divine Oh So Special far paletimi kullanarak yaptığım göz makyajını göstereceğim. Bu aralar hiç fondoten süresim yok. Çenemde ufak çatlaklar da çıkınca, yüzümü biraz dinlendireyim dedim ve son 2-3 gündür hiç fondoten, pudra, renkli nemlendirici vs kullanmadım. Gelelim paletten kullandığım renklere.

Hello from a lovely Friday! Today I'm going to show you the eye makeup that I created using my Sleek I-Divine Oh So Special Palette, which I reviewed here. Just a little note; I didn't feel like wearing foundation today, well, actually for a couple of days now. I let my skin breathe for a minute, as some tiny break outs appeared on my chin. Anyways, let's see the makeup!












Gelelim uygulamaya. MAC Studio Finish Concealer'ımı bugün göz makyajı bazı olarak kullanmayı denedim. Üzerine MAC 217 fırçamla Celebrate farı tüm göz kapağıma uyguladım. Yine aynı fırçayla The Mail adlı farı göz kapağımın katlanma yerine hafifçe uygulayıp gölgelendirdim ve yine aynı fırçayla Wrapped Up adlı mat kahve-füme farı yine göz kapağımın katlanma yerine, yoğunca sürdüm ve dağıttım. Make Up For Ever Aqua Eyes siyah göz kalemimi gözümün içine ve dışıne çektim. Kirpiklerimi kıvırıp L'oreal Volume Million Lashes maskaramı uyguladım. MAC 217 fırçamı tekrar alarak Celebrate adlı farı alt kirpik diplerime geçtim. Yüzümde ise Bobbi Brown Pot Rouge Pale Pink kullandım. (Yazısı burada.) Dudaklarımda ise MAC Creme Cup'ı tercih ettim. 

I used my MAC Studio Finish Concealer as my eyeshadow base today. Then I got the eyeshadow 'Celebrate' on my MAC 217 brush and applied it all over the lid. Another color from my palette is The Mail. This color worked as my transition color. I put it on my crease, very gently. Next, I defined my crease even more, with the color; Wrapped Up, using the same dirty 217 brush. Lined my upper and bottom lash line and waterline with my MUFE Aqua Eyes Black Eye Kohl. Curled my lashes and put L'oreal Volume Million Lashes on. I put the same Celebrate shadow very close to my bottom lashes, too. On the face, I used my Bobbi Brown Pot Rouge in Pale Pink, (Reviewed here.) MAC Creme Cup for the lips.






Ben bu Celebrate'i ve bu paleti çok çok sevdim. Hatta yarın akşam erkek arkadaşımla çıkarken aynı farı daha özenli ve siyah jel eyeliner ile uygulayıp Instagramlayayım diyorum, ne dersiniz? Bu paleti 9 Euro'ya cloud10beauty.com 'a tıklayarak satın alabilirsiniz. Herkese iyi haftasonları!

I like Celebrate and this palette a lot! I think I'm going to use the same shade tomorrow evening and Instagram it! You can order this lovely palette for only 9 Euros, by visiting cloud10beauty.com. Have a lovely weekend, lovely people!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Görkem xx

20 Şubat 2013 Çarşamba

This Week's Most Loved #1 / Bu Hafta En Sevilenler #1



Herkese yeniden merhaba! Bu hafta en çok sevdiğim ve kullandığım ürünleri sıralayacağım. 

Hello, again! Today I'm going to show you the products that I've been loving for a week.


FIRÇALAR / BRUSHES




- Real Techniques Blush Brush (CLICK)
- Real Techniques Stippling Brush
- Real Techniques Contour & Buffing Brush (CLICK)




- Sigma P82 Precision Round (CLICK)


YÜZ / FACE




- MAC Something Special Cremeblend Blush (CLICK)
- Bobbi Brown Pot Rouge Pale Pink (CLICK)




- MAC MSF Soft & Gentle (CLICK)
- Rimmel Stay Matte Transparent Powder (CLICK)


GÖZLER / EYES




- MAC Constructivist Paint Pot
- NARS Portobello Eyeshadow Duo (CLICK)
- Garnier Eye Roll-On Concealer (CLICK)
- Maybelline Dream Lumi Touch Concealer 02 (CLICK)




- Sleek I-Divine Oh So Special Palette (CLICK)


DUDAKLAR / LIPS




- MAC Peach Blossom
- AVON Perfect Peach
- L'oreal Rouge Caresse - Rebel Red


Yukarıda gördüğünüz her fırçayı CLOUD10BEAUTY'den satın alabilirsiniz. Siz bu hafta en çok neleri sevdiniz?

You can buy each brush above, by clicking HERE and visiting CLOUD10BEAUTY. What are your favorites for this week?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- FOTD & Sleek Oh So Special Palette