20 Mart 2014 Perşembe

Bobbi Brown Sheer Powder Pudra Fırçası





Günaydın! Bugün sizlere ilk Bobbi Brown fırçam olan Sheer Powder pudra fırçamı tanıtacağım. Her zaman Bobbi abladan bir fırçam olsun istemişimdir ancak Real Techniques'le tanıştığımdan beri fırçalara çok para dökmek anlamsız gelmeye başladı. Bundan 1-2 hafta önce kardeşimle Palladium Bobbi Brown'a girer girmez ise bu fırça gözüme çarptı.

Şeklinin diğer fırçalara nazaran daha ufak ve mum şeklinde olması gönlümü fethetti. Bana göre tek olumsuz yanı 129 Lira olması ancak fırça o kadar güzel ki başa dönsem aynı parayı bir daha veririm.




Adı üstünde; 'sheer powder' yani pudrayı hafifçe uygulayan bu fırçanın tüyleri ne çok yumuşak ne de sert. Boyutu ve şekliyle T bölgeme, elmacık kemiklerime ve çeneme tamamen oturuyor. En çok yüzüme pudra uygulamak için kullandığım bu fırçayla allık uyguladığım da oluyor. Özellikle çok pigmentli olmayan allıklarda çok işe yarıyor. 




Boyutunu tam olarak kavramanız için Sigma aydınlatıcı fırçamla yanyana koydum. Sıradan bir pudra fırçasına göre fazla minik. Hatta MAC 224'ün biraz büyük versiyonu diyebilirim. Son olarak fırçanın aşırı hafif olduğunu da belirtmek isterim.

Dediğim gibi bana göre tek eksisi fiyatı. Siz ne düşünüyorsunuz? Bobbi Brown'ın fırçalarını denediniz mi?


Twitter: urfacemycanvas8




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder