1 Eylül 2013 Pazar

ÇEKİLİŞ KAPANDI! LÜTFEN YORUM BIRAKMAYIN! Khroma Beauty Khloe's Kardazzle || Çekiliş || GIVEAWAY!



Günaydın! Eylül benim en sevdiğim aydır. Her sene Eylül ayında hayatımda mucizevi şeyler olur. Ya da ben kendimi buna inandırırım. Hediye vermenin, hediye almaktan daha çok mutlu ettiğini bilirim, bu sebeple de mevsim değişikliğini bile bahane ederek sevdiklerime minik armağanlar veririm. Ufacık blogum kendi kendine emeklerken sizlerin sayesinde ayaklanıp koşmaya başladı. Ben de bu sebeple, yine aranızdan birine bir Eylül hediyesi vermek istedim. Her çekiliş başlangıcında okulun ilk günü gibi bir karın ağrısıyla klasik yengeç kadınlığımı gösterip heyecanın doruklarında geziniyorum ve yine her çekiliş biterken, kazanamayan yüzlerce insan üzüldüğü için kendime kızıyorum. Bu sebeple, bundan sonraki çekilişlerimde imkanlarım el verdiğince birden fazla kazanan belirlemeye çalışacağım. Bu blogu ve Youtube kanalımı, hatta Instagram'ımı açtığım günden beri verdiğiniz destek için ve bana her gün 'iyi ki' dedirttiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Konuyla çok bağlantılı olmasa da zaman zaman sizlere teşekkürü borç biliyorum, çünkü artık hayatımın en zor dönemlerinde bile tutunacak bir dalım var. Ne kadar dibe batarsam batayım, kendimi sorumlu hissettiğim, her sabah yazı yetiştirmeyle görevli (kendimce) olduğum, yüzlerce, hatta artık binlerce insan var. Her birinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim!

Good morning! September is my favourite month of the year and every year something magical, some miracle happens in my life, or maybe I just made myself believe in it. I'm aware of the fact that; giving a gift makes me more happy than being given one. So I make some excuses to buy some presents to my loved ones. This time; seasons are changing! My little baby blog has grown and started walking, with your help. So I just want to thank you with a new favourite product of mine.




Gelelim çekilişe. Kardashian kardeşlerin makyaj koleksiyonu piyasaya sürüldüğünden beri, kendilerinden ne kadar haz etmesem de aklıma bir merak düştü. Kardeşler arasında, makyaj tarzı olarak kendime en yakın bulduğum kişi Khloe Kardashian olduğu için de onun paletinden 2 tane sipariş verdim. Tabii ki de Cloud 10 Beauty'den! :) Cep telefonumdan bile küçük bir palet olmasına rağmen içi oldukça bereketli ve kullanışlı. Bu sebeple açılmamış paketinde duran diğer paleti de aranızdan birinin tecrübe etmesini gönülden istiyorum!

Now on to the giveaway. I've been wondering about the Kardashian sisters' makeup line, since the day they launched it. I've ordered 2 of the beautiful Khloe's Kardazzle palettes, since she has the closest makeup taste to mine. I of course ordered them on Cloud 10 Beauty, which is my favourite online shopping stop! 




Paletin ilk kısmında epey iş gören bir ayna ve 4 mat, 4 de ışıltılı far var. Mat farlar, açıktan koyuya toprak tonları, ışıltılılar ise altından bronza doğru sıralanmış. Farların pigmentasyonu için 10 üzerinden 7 diyebilirim. Renkler ise şüphesiz 10. En üstteki fotoğrafta ise, alt kısımdan çıkan minik paneli görebilirsiniz. Bu bölme ise biri mercan, diğeri kahve tonlu olmak üzere 2 allık, ve allıkların ortasında altın ışıltılı bir aydınlatıcı içeriyor. Aydınlatıcı biraz NARS Albatross'a benziyor. Şimdi gelelim renklerin duruşlarına ve çekiliş şartlarına.

When you open up the palette, you see a handy mirror and 4 matte neutrals, 4 shimmery gold and bronzy eyeshadows. I can give 10/7 to the pigmentation of the shadows. On the first picture above, you can see that the 2nd part of the palette contains 2 matte blushers and a highlighter, that almost looks like NARS Albatross. Let's move on to the swatches and the giveaway rules!






ŞARTLAR // RULES

1) Blogumu Google Friend Connect (Blogger) ya da Bloglovin üzerinden takip ediyor olmanız gerekiyor.

2) Bu yazının altına, hayatınızda sizi en çok etkileyen, ya da en özel olan bir mekan (bir kafe, lokanta, şehir ya da herhangi bir yer) adıyla birlikte, her gün kontrol ettiğiniz e-mail adresinizi yorum olarak bırakmanız en önemli şartım. Mail adresine ek olarak Instagram ya da Twitter isimlerinizi de yazabilirsiniz. Bu, size daha çabuk ulaşmam demektir.

3) LÜTFEN YALNIZCA BİR YORUM BIRAKIN! Yorumlar ben onaylayıncaya kadar burada görünmeyecektir.

4) Çekiliş, bu yazı yayınlandığı andan itibaren aktif olup, 15.09.2013 günü sona erecektir. Herkese bol bol şans!


-----------------------------------------------

1) You have to be following my blog on Google Friend Connect (Blogger) or Bloglovin.

2) You have to leave a comment down below this post, telling me your favourite place in the world. This could be a coffee shop, a shopping mall, a restaurant or a city. Don't forget to add your e-mail adress!

3) Please leave only 1 comment!

4) This giveaway will end on 15.09.2013! Good luck!


Links;

Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder