14 Mart 2013 Perşembe

(ÇEKİLDİ!) Yepyeni Çekilişim! / MY BRAND NEW GIVEAWAY!



Yine, yeniden merhaba! Amsterdam tatilimden takipçilerimi sevindirecek hediyelerle döndüğümü söylemiştim. İşte 3 kazananlı yeni çekilişim! Öncelikle YSL set hariç diğer tüm ürünlerden kendime de aldığımı belirtmeliyim. Bu demektir ki, hepsinin yazısını çok yakında blogumda bulabilirsiniz. Gelelim çekiliş şartlarına. Geçen çekilişimde sizlere favori kitaplarınızı sormuştum ve bir sürü tavsiyeyle D&R'dan elim kolum dolu çıkmıştım. Hepinize kitap kurdu annem ve kendim adına kocaman teşekkürler! Bu çekilişime koyduğum şartlar ise; blogumun izleyicisi olmanız, bu yazının altına HER GÜN kontrol ettiğiniz aktif e-mail adresinizle birlikte en sevdiğiniz filmi yazmanız! Anonim yorumlar kabul edilmeyecektir ve çekiliş bu yazı yayınlandığı andan, 28.03.2013 PERŞEMBE günü saat 18:00'e kadar geçerli olacaktır. Lütfen sadece 1 tane yorum bırakın. Yorumları ulaşmadı sanıp bir çok kez aynı yorumu bırakan kullanıcılar oluyor, ancak çok yorum olunca sizin gönderileriniz alta düşüyor. Buna da açıklık getireyim dedim. :) Facebook, Twitter ya da blogunuzda paylaşma gibi zoraki şartlardan hoşlanmıyorum. Tabii ki paylaşırsanız mutlu olurum, ancak bu size ekstra hak kazandırmayacaktır. Kazananları twitter, e-mail ve blogger yoluyla duyuracağım. Çekilişimi her zamanki gibi random.org sitesi üzerinden sonuçlandıracağım ve kargo ödemesini kendim yapacağım. Kazananların hediyelerine geçmeden önce, benim en sevdiğim filmleri sorarsanız; Serendipity, Just Like Heaven, Secret Garden, The Pianist, korku sevenler için Orphan, The Uninvited... Bu liste uzar gider, ancak şunu söyleyebilirim ki Serendipity hayatımda izlediğim en tatlı filmdir. :)

Hello again! I got back from Amsterdam with lots of beauty goodies for my followers! This is again an international giveaway. I'll pick 3 winners via random.org. The only thing you have to do to enter my giveaway is; to be following my blog on blogger and leaving a comment down below this post, telling me what you favorite movies are, with your e-mail address, which you check everyday! That's it. Anonymous comments will not be accepted. The giveaway will end on 18.03.2013 at 06:00 PM TR time. I'll announce the 3 winners via twitter, e-mail and blogger. AND If you ask me about my favorite movies; Serendipity, Just Like Heaven, Secret Garden, The Pianist, Orphan, The Uninvited! :)




Birinci kazananın hediyesi - The 1st winner's going to win = YSL Touche Eclat 02 & Shocking Mascara SET!




İkinci kazananın hediyesi - The 2nd winner's going to have = CLARINS Lip Perfector Rose Shimmer & LANCASTER Skin Theraphy Night Cream.




Üçüncü kazananın hediyeleri - The 3rd winner's going to have = REVLON Lip Butter in Cupcake & ESSIE Lovie Dovie & MAYBELLINE Color Tattoo in Pink Gold.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın/ Tomorrow

- Bu Hafta En Sevilenler #3 / This Week's Most Loved #3





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder