14 Kasım 2012 Çarşamba

NARS Mata Hari Allık



Bugün, çok uzunca bir zamandır severek kullandığım ve favori pembe allığım olduğunu farkettiğim Nars Mata Hari'den bahsedeceğim. Nars'ın allıklarının ünü malum. Paketlerinin zarifliği ve allıkların pigmetasyonu ve kalitesi ise herkesin dilinde. Mata Hari benim ilk Nars allığımdı ve alalı 1 yılı geçti, hala severek, hem de çok severek kullanıyorum.




Nars'ın elin içinde kaybolan kauçuktan yapılma paketlerine bayılıyorum. Diğer bloggerlar ne kadar çabuk kirlendiğinden bahsedip isyan etse de ben hiç böyle bir problem yaşamadım çünkü makyaj yaparken bile her adımdan sonra ellerimi silerim ve ellerim kirli ve ya fondotenliyken hiç bir ürünü elime almam. Gayet takıntılı bir tipim. :)




Paketi açtığımız zaman ise allığın boyutunda bir ayna çıkıyor karşımıza ki ben Nars'ın bu olayını çok seviyorum. Allık sürerken ve ya yolda makyajımı yaparken bu minik aynalar oldukça işe yarıyor.




Gelelim renge ve yapısına. Mata Hari içinde en ufak bir parıltı olmayan, tamamen mat ama asla pudramsı durmayan, çok çok pigmentli bir allık. Fırçanın ucunu allığa hafifçe dokundurmak yeterli oluyor. Ürün oldukça kalıcı, fondoten üzerine ve ya çıplak tende gün içinde kaybolmuyor, silinmiyor.




Rengine gelirsek... Tanımlaması oldukça zor. Tam anlamıyla tarif edebilmek için diğer bloglara bakındım ancak biri kiremit (?!?) alt tonlu derken diğeri kırmızı demiş ki alakası yok. Bence Mata Hari lila/mor alt tonlu yoğun bir pembe. Her tene ayrı yakışacağını düşünüyorum ve pembe allık sevenlerin edinmesi gerektiğini düşünüyorum.



Sizin favori pembe allıklarınız hangileri? 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder