18 Kasım 2012 Pazar

Bordo Kış / Burgundy Winter! (MAC Diva Lipstick & FOTD)




Merhaba! Bu yılın sonbahar/kış trendi olan bordo dudaklar uzunca zamandır aklımı çelmekteydi. Ta ki dün Mac'e girip de Diva'yla tanışana kadar. Artık benim! Göz makyajından sıyrılıp koyu renk dudaklara yönelmenin tam vaktidir diyorum ben, siz de aynı şeyi düşünüyorsanız okumaya devam edin:)

Hello there! I could not resist the burgundy, bold lip, which is actually this autumn/winter's trend. NO MORE! I got in to a Mac store and picked up this beautiful shade; Diva. I feel like getting away from smokey eyes and move on to bold lips this winter. Keep reading this post to see my make up with Diva!




Özellikle üst dudağım çok ince olduğundan kullanabileceğim en koyu rengin vişne çürüğü (MAC-Captive gibi) olduğunu düşünürdüm, ancak bu ruju görür görmez aklımdan hem bu senenin trendi olduğu geçti, hem de dudak kalemini de alırım, neden olmasın? dedim ve Diva'ya en yakın renk olan Vino adlı kalemle beraber bu ikiliyi kaptım. 

I of course hesitated, thinking if this bold colour would suit my super thin upper lip or not. Because since today, I always thought the darkest colour I could wear was MAC-Captive. BUT, as soon as I saw this beautiful shade, I thought to myself; 'why not?' In the end, I was going back home with my Diva Lipstick and Vino Lip Pencil!




Gelelim Diva'ya. Süper mat ve dudakta kadife görünümü bırakan, (ki bu koyu renk rujlarda en sevdiğim yapıdır) ve derin derin bir bordo olan Diva gerçekten cesaret gerektiriyor. Önce fırça yardımıyla kabataslak sürüp, dudak kalemiyle etrafını çerçeveleyip, tekrar rötuşlandığında efsane duruyor. Bu ruju sürdüğümde kendimi daha özgüvenli ve güçlü hissediyorum!

Let's jump in to Diva. It's super matte formula makes your lips look velvety. It's a deep deep burgundy colour, the classiest shade of bordeaux. You really need to be brave to wear this shade, just to tell! I gently pat this lipstick on my lips and then make it perfect with a lip pencil then go over them again, this time with a lip brush and achieve the perfect look. It absolutely looks gorgeous and I feel so much more confident when I wear this one!




Diva'yı kullanarak yaptığım bu basit makyajın detayları ise aşağıda.

This is me wearing Diva on my lips, to see more about this simple make up, scroll down!




Yüz / Face

- Laura Mercier Tinted Moisturizer (Porcelain)
- MAC Tenderling Blush (Allık)
- MAC 109 Brush (Allık uygulandı)




Gözler / Eyes

- NARS Concealer Duo in Vanilla/Honey (Kapatıcı)
- MAC Black Lash Curlers (Kirpik kıvırıcı)
- Clinique Bottom Lash Mascara (Alt kirpik maskarası)
- Bourjois Volumizer Mascara (Üst kirpiklere uygulandı)




Kaşlar / Brows

- MAC Omega (Far)
- Real Techniques Brow Brush (Kaş fırçası)




Dudaklar / Lips

- MAC Vino Lip Pencil (Dudak kalemi)
- MAC Diva Lipstick
- Real Techniques Accent Brush (Dudak fırçası)






İşte bu da her zamanki şebekliklerimle makyajımın bitmiş hali! Sizin favori koyu renk rujlarınız hangileri ve tarz allıklarla kombinlemeyi seviyorsunuz?

And here is the finished look with my monkey faces again! What are your favorite bold shades of lipsticks? What shade of blushers do you combine it with?


Yakında / Coming Up NEXT!

- NARS Concealer Duo




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder