21 Kasım 2012 Çarşamba

NARS Copacabana Illuminator / Aydınlatıcı





Merhaba! Bugün hiç keyfim yoktu ancak babamın başucuma bıraktığı anahtar ve ruhsatla yeniden doğmuşa döndüm! Bahsettiğim kazadan sonra arabam nihayet servisten çıktı ve artık daha hızlı daha öfkeliyim hahahah ŞAKA tabii ki, daha da dikkatli olacağım ve mümkünse taksilere yaklaşmayacağım. Hazır bu kadar keyifliylen keyfimi ikiye katlayan bir üründen bahsedeyim dedim. NARS'tan aldığım ilk likit aydınlatıcı olan Copacabana Illuminator, karşınızda.

Hello! Today was being pretty depressing for me, until I got my car back from the service! Another thing that made me smile was this purchase that I did in Nars. Here you have the review of NARS Copacabana Illuminator.






Öncelikle gramajdan ve fiyattan bahsedelim çünkü özellikle anonim olarak en çok fiyatlardan bahsetmem isteniyor blogda. Nars Copacabana'yı Palladium alışveriş merkezindeki Sephora'dan 73TL'ye aldım. Ürün bu şık ve taşınabilir tüpte 30ml olarak geliyor. 30ml kulağa az gibi gelse de bir highlighter/illuminator için iyi bir miktar ve bu tarz bir ürünü milim milim kullanmak gerektiği için uzunca bir süre gider diye düşünüyorum.

Let's start with the packaging. This comes in a cute, handy tube that contains 30ml of product, which is actually a lot for a liquid illuminator/highlighter, because you only need a tiny amount of product so this tube will last me for a loooong long time.




Ben tercihen ufacık bir miktar sıkıp elmacık kemiklerimin üstüne ve burun kemiğime hafifçe sürüyorum ve fotoğraflarda ışığı yakalayıp harika görünüyor. Ancak içinden çıkan prospektüse göre daha ıslak ve sağlıklı bir görünüm için fondoteninize de karıştırabilirsiniz diyor. Ben denedim ve bütün yüzüm ışıl ışıl parladı disko topu gibi, bu yüzden yine kendi bildiğim yoldan kullanmaya devam edeceğim.

I personally like squeezing a pea sized amount of product on the back of my hand and pat it on the tops of my cheekbones and down the bridge of my nose. It's said that it can be also added to your foundation and used all over your face but when I tried it, I looked like a disco ball. It didn't give me a dewier look, just glitter all over my face!




Oldukça akıcı bir yapıda olan Copacabana gümüş yansımalı pembe bir renkte. Beyaz ve hatta buğday ten için gerçekten güzel bir aydınlatıcı. İçinde bariz görünen sim parçaları yok, bu ışıltıyı ancak  parıltı diye adlandırabilirim.

Its formula is extremely runny and watery. Copacabana is a silver based pink which looks fantastic on pale skin. It doesn't have much glitter, I would name it sheen. 




Yalnız dikkat! Bu ürün oldukça çabuk kuruyor, yani sakın benim gibi telefon çalınca yüzünüzde kalıp gibi bırakıp dakikalarca oyalanmayın. Bu arada suya ve tere dayanıklı olduğunu da belirtelim ki cildi yağlıya dönük olanlar da rahatlıkla kullanabilsinler! 

Careful! This stuff dries super fast! So you have to work it on your skin very quickly and let me remind you; this is waterproof and sweatproof so anyone who has slightly oilier skin can also use this.


Sizin favori aydınlatıcılarınız neler?

What are your favorite illuminators?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder