6 Ocak 2014 Pazartesi

Rimmel London Golden Bronze || Likit Far



Günaydın! Bugünün yazısı Rimmel London Scandal Eyes serisinin likit farlarından biri olan Golden Bronze üzerine olacak. Makyaja çok zaman ayıramayan, işe, okula yetişmeye uğraşırken fırça kullanmadan renklenmek istiyorum diyen herkesin çok seveceği bir ürün kendisi. 

Good morning! Today's blog post is going to be on a super useful and handy product. You can use this without a brush, just using the fingers. It's so quick and easy! It's the Golden Bronze liquid eyeshadow by Rimmel London.




Gördüğünüz gibi kapatıcı formunda bir tüpte geliyor ve yine tıpkı kapatıcılar gibi sünger bir aplikatöre sahip. Ürünün yapısı krem ile likit arası bir yerde. Açıkçası bu sebepten benim yağlı göz kapaklarımda bazsız durmaz diyordum ama…

As you can see, the shadow comes in a tube, which looks like a concealer. It also has a spongey applicator. The consistency is somewhere between liquid and cream. That's why I thought it wouldn't last on my oily eyelids, but…




Harikalar yarattı! Yapısına bakmayın, uygulandıktan birkaç saniye sonra sabitleniyor ve inanılmaz bir şekilde kıpırdamıyor. Çok yağlı göz kapaklarına sahip olmama rağmen, bende baz kullanmadan rahat 6-7 saat saat kalıcı oldu. Çizgilere dolmadı ve akmadı. Renk ise gördüğünüz gibi, tam da ismi gibi altın, bronz. En kısa zamanda kahverengisini de alacağım!

It did amazing! Although it's liquid and I have oily eyelids, the lasting power is incredible! Without a primer, it stays for 6-7 hours without creasing or budging! The color is beautiful, just like the name tells; a golden bronze. Now I have my eyes on the brown shade!






Tek katı göz kapağımı tamamen kapatıyor ve yukarıda gördüğünüz makyajı yapmam toplamda 1,5 dakikayı alıyor. Fırça kullanmadan, yüzük parmağımla yaydığım bu farı, Rimmel Exaggerate asansörlü siyah göz kalemi ve Retro maskarayla kombinledim. Sanki makyaja 10-15 dakika ayırmışım gibi bir sonuç verdi. Özellikle bir yerlere yetişme telaşındayken çok sık kullanacağım bir ürün. Kesinlikle diğer renklerine de bir şans vermeli! Sizin en pratik makyaj ürününüz hangisi?

One coat covers my whole lid and it took me 1,5 minutes to achieve the makeup look above. I used my ring finger to blend the shadow in and I followed it with Rimmel Exaggerate eye kohl and Retro mascara. This is a great product to pick, when you're in a hurry. Definitely going to purchase other shades! What do you think?


*Bu ürünü Watson's mağazalarından 13,99 TL'ye alabilirsiniz.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder