31 Ocak 2014 Cuma

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm





Günaydın! Bugün sizlere, alıp almamak arasında çok kararsız kaldığım ve sonunda bir şans verdiğim yeni lip balmımı tanıtacağım. Özellikle yabancı vloggerların çok övdüğü Elizabeth Arden Eight Hour serisi ülkemizde fazla bilinmiyor, konuşulmuyor ancak Sevil mağazalarında mevcut. Ben kendiminkini son Roma seyahatim dönüşünde Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan 18 Euro'ya aldım. İyi ki de aldım.

İsminden de anlayabileceğiniz gibi, bu seri 8 saatlik nem vaat ediyor. Ben ilk olarak yüz kremini inceledim ancak kokusu o kadar ağır ve kıvamı o kadar katıydı ki, sürdüğüm gibi yüzümden silmek istedim. Daha sonra elim dudak kremine gitti ve uyguladığımda onun da yoğun bir kokuya sahip olduğunu görünce rafa geri koyup uçağa bindim ancak uçuş sırasında dudaklarıma o kadar iyi geldi ki, dönüşte havaalanından aldığım tek ürün bu oldu.

14.8 ML'lik çok kullanışlı bir tüpte gelen bu ürün SPF 20 içeriyor. Gramajına göre fiyatı pahalı olmasına rağmen çok ama çok sevdim. Neden mi?

Öncelikle paketi sade ve kullanışlı. Ürünün kıvamı ilk bakışta bal gibi dursa da, parmaklarınızla dudaklarınıza yedirmeye başladığınız an eriyip kaygan bir jel/krem formu alıyor. Asla ağırlık yapmıyor, değişik kokusuna rağmen rahatsız etmiyor. Üstelik gerçekten epey kalıcı. Öyle ki; gece uyumadan sürdüğümde sabah hala dudaklarımda oluyor.

Çok mat rujlar için inanılmaz başarılı bir baz olan bu dudak kremi, Kanada soğuklarında bile çok başarılıymış. Bu kadar yoğun nem verip böylesine hafif yapılı olduğu için en sevdiğim lip balmım oldu kendisi. Son zamanlarda fazla donuk ve mat görünen rujlarımın üzerine de uygulamaya başladım ve yapış yapış olmayan dudak parlatıcısı görevi gördüğüne de şahit olunca biter bitmez almaya karar verdim.

Siz bu markanın herhangi bir ürününü denediniz mi?


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





30 Ocak 2014 Perşembe

Flormar Satin Matte - Havana || Oje İncelemesi



Günaydın! Bu güzel Cuma sabahında, aldığım günden beri severek kullandığım bir ojeyi paylaşmak istedim. Yüksek ihtimalle diğer blogger arkadaşlarımın Instagram hesaplarında ve tweetlerimizde görmüşsünüzdür bu seriyi ve özellikle bu rengi ama yine de görmeyen, duymayan kaldıysa diye paylaşmak istedim.

Bence marka Satin Matte serisinde epey başarılı olmuş. Gerçekten de simsiz ışıltı, satenimsi bitiş ve mat duruş bu ojeyi çok farklı kılmış. Üstelik bu serideki ojelere birer isim de verilmiş. Benim tırnaklarımdaki Havana adlı renk. İçinde kahve/siyah , yeşil ve altın barındıran mükemmel bir ton.




Ben her zamanki gibi 2 kat uygulamayı tercih ediyorum ve katlar arasında 15 dakika kuruma payı bırakıyorum. Oje çok çabuk ve pürüzsüzce kuruyor, tırnakta çıkıntı kalmıyor ancak yapısı biraz yumuşak olduğu için iyice kurumadan ellerimi kullanmıyorum. Bu serinin diğer renkleri de çok güzel. Siz ne düşünüyorsunuz? Mutlu haftasonları!


*Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 4,5 TL civarındaydı.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



29 Ocak 2014 Çarşamba

Make Up For Ever HD Elixir Serum



Günaydın! Kısa bir aranın ardından tekrar buradayım. Dedemin geçirdiği rahatsızlık sebebiyle dikkatimi toparlayamadım, kendimde yazacak enerjiyi bulamadım, dolayısıyla bilgisayarı açmadım bile. Dedemle ilgili haberlerim güzel olduğu için blogdan daha fazla uzak kalmak istemedim ve yaklaşık 1 aydır severek kullandığım bir ürünü sizlere tanıtmak istedim. Karşınızda, MUFE HD Elixir.




Daha önce Cevahir AVM'deki MUFE mağazasında dikkatimi çeken bu serumu, kız kardeşim yılbaşı hediyesi olarak aldığında havalara uçtum diyebilirim çünkü benim gerçekten ihtiyacım olan bir üründü. Peki Elixir nedir, ne işe yarar?

Serum formda bir makyaj bazı olan Elixir yoğun nem vermekle görevli. Cildim eski kuruluğunda olsaydı, nemlendiricimin üstüne, tüm yüzüme uygulardım ancak artık yanaklarım normal, T bölgem yağlı olduğu için bu serumu, nemlendiricimi uyguladıktan 10 dakika sonra, cildimin hala kuru olan ve fondotenimin genelde kuruyup kabuk kabuk durduğu bölgelere uyguluyorum. Hiç beklemeden üzerine fondotenimi sürüyorum. Yüz makyajım hem daha canlı duruyor, hem de cildimi en çok kurutan fondoten bile bu serumu uyguladığım bölgelerde kendi tenimden farksız görünüyor.

HD serisinin diğer ürünleri gibi; kameralar ve fotoğraf çekimleri için harika bir ürün olan Elixir, tahmin ettiğiniz gibi SPF içermiyor. Biraz tuhaf bir kokusu var ancak uygulama esnasında ya da sonrasında beni rahatsız etmiyor.




Kıvamı oldukça ince ve akışkan, neredeyse su gibi. Bir pompası benim tüm ihtiyacımı karşılıyor. Genelde tüm yüzüme kullanmadığım için bana uzun süre yeteceğini düşünüyorum ancak 12 ml'lik bir ürünün 90 Lira (umarım doğru hatırlıyorumdur) olması da pek hoşuma gitmiyor. Yine de bittikçe alacağım ürünler arasına girdi bile. 

Yağlı ciltlilerin pek hoşlanmayacağı ancak cildinin belli bölgelerinde kuruluk ve çizgilere dolma problemi yaşayan her cilt tipinden herkesin seveceği bu ürüne en çok kuru ciltliler, fondoteni, kapatıcısı ve pudrası her daim kabuk kabuk ve maske gibi yapay duranlar bayılacaktır. Benim özellikle dudak kenarımdaki iki büyük ve derin mimik çizgimi yumuşatıp ürünün dolmasını engellediği için çok seviyorum kendisini. 

Bu ürünü ve MUFE markasının diğer ürünlerini Sephora'larda ve MUFE mağazalarında bulabilirsiniz. Sevgiler!

** Sebep ne olursa olsun birkaç gün yazmamak beni eksiltiyor. Özlüyorum ve hevesle geri dönüyorum. Şu anda bu yazıyı okuyan herkes iyi ki var. :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



23 Ocak 2014 Perşembe

Pratik Öğle Kaçamağı: Tavuklu Dilim!



Günaydın! Mutfaktaki ikinci videom pratik bir öğle atıştırmalığı üzerine olsun dedim. Tavuklu dilimler, çok acıktığımda ve bir şeyler pişirmeye üşendiğimde en lezzetli kaçış yolumdur. Umarım siz de beğenirsiniz. Videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Sevgiler!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



22 Ocak 2014 Çarşamba

Benefit Porefessional Agent Zero Shine Pudra İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, kısa bir süre sonra Sephora'lara gelecek olan yeni bir ürünü tanıtacağım. Bu ürüne yaklaşık 3 haftadır sahibim ve sanırım artık yorumlamanın zamanı geldi. Yazısını şurada yazdığım meşhur Porefessional bazı duymayan kalmamıştır. İşte bu ürün de onun pudra versiyonu, gözenek görünümünü azaltırken cildi mat tutmayı da vaat ediyor.




Benefit'in her zamanki sevimli ambalajları ve sloganları bu üründe de kendini gösteriyor ancak yüksek ihtimalle markanın diğer ürünleri gibi 90-100 TL civarı bir fiyatla piyasaya gireceğini düşünürsek, hafif ama kullanışlı bir plastikten ziyade daha ağır bir ambalajı tercih ederdim. Yine de taşıması kolay, çantaya atıp çıkmalık bir ürün olduğunu belirtmeliyim.






'Çantaya atıp çıkmalık' ünvanını, altından çıkan minicik fırçayla sonuna kadar hak ediyor. Paketin alt kısmını çevirerek ulaştığınız bu fırça; oldukça minik, yumuşak ve kullanışlı ancak evde durduk yere 'Ben şu pudranın altındaki minik fırçayı alayım da kullanayım.' demem. Seyahatteyken ya da gün içinde pudramı tazelemek için çantamda kocaman bir fırça taşımama gerek bırakmayacak, kurtarıcı bir parça kendisi.




Tuzluk görünümlü bu formdan yalnızca ihtiyacınız kadar pudra çıkartabiliyorsunuz ve yine çantanıza atarken aklınız kalmasın diye tepedeki formu çevirip delikli kısmı kilitleyebiliyorsunuz. 




Gelelim pudraya. İlk gördüğümde 'Eyvah, bunun rengi çok koyu!' dedim ancak uygulayınca anladım ki aslında renk vermiyor. Ürün gerçekten şu ana kadar kullandığım en hafif pudralardan biri. Varlığını yüzünüzde hissedemiyorsunuz. Duruşu da aynı şekilde; çok yakından bakıldığında bile pudramsı bir bitiş göremiyorsunuz. Aksine, doğal bir şekilde pürüzsüz ve photoshoplanmış bir yüzle karşılaşıyorsunuz. 




Peki ya benim tenimdeki etkisi? Açıkçası gözenekleri küçültme konusunda çok başarılı bulmadım. Evet, o delikli görünümü azaltıyor ancak orjinal Porefessional baz kadar değil. Eğer büyükçe gözenekleriniz varsa ve önceliğiniz bu duruma çözüm bulmaksa, bu pudra yerine orjinal bazı almanızı öneririm. Bunun dışında makyaj sabitlemede oldukça başarılı bulduğumu eklemeliyim. O kadar ince ve aydınlık ki, her kullanımda alnıma uyguladıktan sonra fırçamda kalan miktarla göz altı kapatıcımı da sabitledim. T bölgem yaklaşık 5-6 saat kadar parlama yapmadı. Göz altlarımdaki kapatıcı da kurumadan, kabuk kabuk olmadan sabit kaldı.

Uzun lafın kısası; gerçekten mat ve donuk görünmeden parlamadan kurtulmak, yüzünüzdeki yağı kontrol altında tutmak, tüm bunları yaparken de gözeneklerinizde hafif bir küçülme elde etmek istiyorsanız bu üründen memnun kalacaksınız.

Ben de yukarıda saydığım işlemler için severek kullanıyorum ancak bitince bir daha alır mıyım, orasını bilmiyorum çünkü an itibariyle elimde severek kullandığım 3 farklı pudram daha var. Son olarak bir iki kelimeyle özetlemem gerekirse; sevdim ancak beni büyülemedi. Göz bebeğim hala orjinal Porefessional baz.

Ne düşünüyorsunuz? En sevdiğiniz Benefit ürünü hangisi? Mutlu günler!


*Ürün Benefit Türkiye tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. 


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Bu ürünü kullandığım son makyaj videom için buraya tıklayın!





21 Ocak 2014 Salı

Naked 3 İle Makyaj! || Naked 3 Tutorial!





Günaydın! Naked 3 paletimi kullanarak yaptığım makyajı yayınladım. Videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Mutlu günler!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



20 Ocak 2014 Pazartesi

Flormar Supershine 29 || Oje İncelemesi




Günaydın! Farkettim de, son dönemde en sık kullandığım 3 ojenin 2'si Flormar'ın Supershine serisinden. Çok güzel bir vişne/bordo olan 19 numarayı şuradaki yazımda tanıtmıştım. Bugün ise yine videolarımda sıkça sorulan favori pembe ojemi sizlerle paylaşmak istedim. 

Yine Supershine serisi, bu kez 29 numarası. Diğer yazımda da belirttiğim gibi bu rengi de 3 kat sürmeyi tercih ediyorum. Her bir katın arasında yarım saat olunca oje 3 kat da olsa bozulmuyor, soyulmuyor.

Sizin favori pembe ojeniz hangisi?


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8




19 Ocak 2014 Pazar

Urban Decay Naked 3 || Far Paleti İncelemesi





Günaydın! Yeni haftaya daha fazla geciktirmek istemediğim bir yazıyla başlamak istedim. Urban Decay'in ne Naked 1, ne de Naked 2 paleti beni zerre heyecanlandırmamıştı. Youtube furyasından gaza gelip bundan 2 sene önce Roma'dan Naked 1'i alıp fazla ışıltılı bulduğum için blogdan bir takipçime hediye etmiştim. 

Naked 2 ise ülkemize kısa süreliğine gelip, Sephora raflarına selam verip kaçmıştı. Bloglardan gördüğüm kadarıyla tonları ve ışıltıları bana hitap etmediği için gidip bakmamıştım bile. Gelelim kısa bir süre önce piyasaya sürülen Naked 3'e…

Yabancı bloglar bu paleti ilk duyurduğunda, 'yok, olmamış' 'üzgünüm, seni almayacağım' gibi gereksiz önyargılı ve itici davranışlar sergilemiştim ancak sevdiğim ve görüşlerine güvendiğim, zevkimin çok uyuştuğu birkaç blogger (Lily Pebbles, Vivianna Does Makeup…) bu paletin detaylarına inince düşündüğüm kadar pembe olmadığını gördüm ve geçen hafta gerçekleştirdiğim Roma seyahatimde kendime bir tane kaptım. 

Yazıya başlamadan önce, hala bilmeyenler varsa Youtube kanalımdaki çekilişimde Naked 1,2 ve 3 paletlerini hediye ettiğimi hatırlatıp Naked 3'e dönüyorum. Çekiliş burada.










Paletin içinden çıkan tam 4 tane Urban Decay Primer Potion (Original, Eden, Sin ve Anti-Aging.) deneme boyu olmasına rağmen tüpler epey dolu. Her biri için 15-20 kullanımlık doldurulmuş diyebilirim. Daha önce 2 sene kadar Original Primer Potion (göz makyajı bazı) kullanmış, çok memnun kalmış ancak değişiklik istediğim için farklı ürünler yönelmiştim. Urban Decay'in bu jesti sayesinde Primer Potion hevesim geri dönecek gibi duruyor.




Ambalajı teneke bir kalem kutusunu andırsa da benim çok hoşuma gitti. Tamamen kapanması ve dayanıklı olmasına da kocaman bir artı!




Paletin içinden çıkan çift taraflı fırçayı hiç kullanışlı bulmamama rağmen tüm far fırçalarım kirliyken iş göreceğini düşünüyorum. Sentetik, sık tüylü bu fırçanın bir tarafı MAC 239 gibi, diğer tarafı da Real Techniques Domed Shadow Brush'ı andırıyor.








Renklerin güzelliğine diyecek pek bir şey bulamıyorum aslında. Belki herkese hitap etmeyebilir, başta fazla pembe görünebilir ancak elinize alıp incelediğinizde fikrinizi değiştireceğinizden eminim. 

Farlar konusunda genel birkaç cümle kurmam gerekirse de; bir tanesi hariç hepsinin çok pigmentli olduğunu, klasik Urban Decay farlardaki tozutma ve dökülmenin bu palette de mevcut olduğunu ve diğer Naked paletlere göre ışıltının gözle görülür şekilde azaldığını söyleyebilirim. 




İlk 6 renkten başlayalım. Strange pembe-şeftali alt tonlu, saten bitişli, çok açık bir renk. Kaş altı aydınlatması için ideal. Dust, asla kullanmayacağım, aşırı tozutan, az renk veren, metalik ve fazlaca simli bir pembe. Burnout; metalik ama kararında ışıltılı, şeftali pembe bir renk. Tüm göz kapağında hoş duruyor. Limit ise paletteki mat renklerden biri. Bu uçuk gül rengini göz kapağının katlanma yerine çok yakıştırıyorum. Buzz ise yine metalik ve gümüş simleri olan pembe bir ton. Trick ise pembe-bakır diye tanımlayabileceğim metalik bir renk.




Diğer 6 renk ise benim favorilerimi içeriyor. Nooner ile başlayalım. Tamamen mat ve orta kararda kahvemsi bir pembe. Bu paletle yaptığım her makyajda benimle. Liar ise en sevdiğim farım oldu bile. Işıltılı bir leylak rengi olan bu far bariz simler içermediği için günlük kullanımda bana sık sık eşlik ediyor. Factory ise yine en sevdiklerimden. Satenimsi ve pembe alt tonlu bir sütlü kahve. Mugshot da elimin gitmeye başladığı soğuk bir kahverengiyken, Darkside leylak-gri ve pek tercih etmeyeceğim bir renk. Paletin en koyu rengi olan Blackheart ise içinde mor/kızıl ışıltıları olan bir siyah.










Renkleri sırasıyla soldan sağa 3'lü gruplar halinde elimde göstermeye çalıştım. Özetlemem gerekirse de içindeki toz pembeler, gül kuruları ve romantik tonlarıyla tam benlik bir palet. Bence günlük kullanıma uygun ve benim için ideal gelin makyajı paleti. Eğer bir gün bitirebilirsem hiç düşünmeden tekrar alırım. Siz ne düşünüyorsunuz?


*Paleti Roma, Via Del Corso Sephora'dan 45 Euro'ya almıştım.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



18 Ocak 2014 Cumartesi

ÇEKİLİŞ! Urban Decay Naked 1,2 ve 3!



Günaydın! Tam 3 kazananlı Urban Decay çekilişim Youtube kanalımda başladı. Lütfen şartlar için videoyu sonuna kadar izleyin! Son katılım tarihi 3 Şubat 2014. Herkese bol bol şans! :)



Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



17 Ocak 2014 Cuma

Your Face My Canvas 2 Yaşında! || Lorac Çekilişi Kazananı!







Günaydın! Lafı hiç uzatmadan konuya gireceğim. Evet, bugün bloğuma ilk yazımı yazalı tam 2 sene oldu. Ben tam 2 senedir 'yazıyorum'. Evet, kendi kendime bir pasta kestim çünkü çok emek verdiğim bir şeyin diplerden yukarılara çıktığını, 3000 küsür insana ulaştığını görmek kutlanmayı hakediyordu. 

Her sabah 09:30'a yazı yetiştirmek içimdeki sorumluluk duygusunu kabarttı ve ben o gün ne yaşamış olursam olayım, eve gelip ertesi sabahın yazısını hazırladım, fotoğraflarını çektim. Başlarda okuyan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, zaman içinde 'Ofise gelir gelmez kahvemi elime alıp bloğunu açıyorum.' mailleriyle motive olmaya başladım. Bunu detaylarıyla anlatıp aldığım geri dönüşü övmeyeceğim. Belki de bütün blog yazarları böyle dönüş, hediyeler vb alıyordur, bilmiyorum ancak ben sıradan biriyken bir sürü insan tarafından okunmak, takip edilmek ve övülmek benim hayatıma bambaşka bir yön verdi.

Hep güzel şeyler olacak değil ya, benim hayatım da herkesinki gibi inişli çıkışlı. Gün geldi çok ağır eleştiriler aldım, gün geldi param bitti, gün geldi okulum kötü gitti, gün geldi 6 yıllık ilişkim bitti ama eve dönüp de bilgisayarımı açınca şarj oldum, hiç tanımadığım insanlar sayesinde moral buldum. Gerçekten bu kadar dramatikleştirmek istemezdim ama 11 Temmuz doğumlu ağır bir Yengeç'im. Şunu çok içten bir şekilde söylüyorum; iyi ki varsınız!

Desteğinizle daha uzun seneler yazacağım, ürün tanıtacağım, makyaj yapacağım ve video çekeceğim mutlu yıllar olsun! Herkese mutlu bir haftasonu diliyorum! :)


*Lorac Pro Palet Çekilişi Kazananı*










16 Ocak 2014 Perşembe

Kolay Tatlı || Ananas Dilimi!



Günaydın! Haftasonu için çok basit, çok pratik ama lezzetli bir şeyler denemek ister misiniz? O zaman ilk tatlı videomu izlemelisiniz! Lütfen ne düşündüğünüzü bana bildirin. Video BURADA! Mutlu haftasonları! :)

*Şu sıralar her yoruma yanıt veremesem de hepsini tek tek okuyup gülümsediğimi bilmenizi isterim. 


Youtube: youtube.com/yourfaceismycanvas88
Twitter: twitter.com/urfacemycanvas8



15 Ocak 2014 Çarşamba

Favori Real Techniques Fırçalarım!



Günaydın! 'Sipariş vereceğim, sence hangi Real Techniques fırçalardan almalıyım?' 'Hiç fırçam yok, nereden başlamalıyım?' 'Hangi Real Techniques fırçayla bir çok ürün uygulayabilirim?' 'En sevdiğin Real Techniques fırçalar hangileri?' sorularının hepsini 7 dakikalık bir klipte cevapladım. Videoyu izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz! Mutlu günler. :)



14 Ocak 2014 Salı

VLOG: Benim İçin Roma, Aşk Çeşmesi, Dönüş...



Haftanın ortasından herkese günaydın! Roma vloglarımın devamını birleştirdim ve tek bir videoda topladım. Benim için Roma ne ifade ediyor, maceram nasıl başladı? Dondurma ve bol makarna? İzlemek isteyenler BURAYA tıklayabilir! :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



13 Ocak 2014 Pazartesi

Vlog: Roma'ya Varış, Otelimiz, Çekim Hataları...



Günaydın! Ben Pazar gecesi döndüm ve Roma'ya vardığım ilk günümü sizlerle paylaşmak için ilk videomu yükledim. 2, 3 ve 4. günü ise birleştirip bir diğer videoda topladım, onu da yarın sabah buradan izleyebileceksiniz. İlk gün neler yaptığımı ve çekiliş için neler aldığımı görmek için BURAYA tıklayın! Daha fazla vlog görmek için ise videoyu beğenmeyi unutmayın. Mutlu günler. :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





12 Ocak 2014 Pazar

Flormar Supershine 19 || Oje İncelemesi



Günaydın! Yeni haftaya, artık kendimi yazmak zorunda hissettiğim bir yazıyla başlıyorum. Son zamanlarda bu ojeden başka bir şey sürmediğimden ve her videonun altında en az 10 tane ojemin markası ve numarasını soran yorumla karşılaştığım için bugünkü konuğum Flormar Supershine serisinin 19 numaralı bordosu.




İki kat sürüldüğünde vişne, üçüncü katta ise çok net ve parlak bir bordo oluyor. Ben videolarımda gördüğünüz üzere 3 kat sürmeyi tercih ediyorum. Çok parlak olmasa da kesinlikle matlığın yanından geçmeyen bir bitişi var ve oldukça kalıcı. Fiyatını tam hatırlamıyorum ancak Flormar kaliteli ve uygun fiyatlı ojeler çıkartmaya devam ediyor. Sizin favori bordonuz hangisi?


Videodan alıntı bu karede 3 kat uygulanmış halini görebilirsiniz.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8




11 Ocak 2014 Cumartesi

Oilatum Natural Repair || Nemlendirici



Günaydın! İngiltere'den aldığım günden beri kullandığım gece kremim Oilatum'ı tanıtma zamanım geldi de geçiyor bile. Pixiwoo kardeşlerde görüp de senelerdir denemek istediğim bu krem gerçekten 'kuru' ciltler için. 




Gerçekten de düzenli kullanıldığında cildin doğal bariyerini tamir eden bu ürünü, başta sabah akşam kullanıyordum ancak kurudan karmaya terfi eden yüzümü biraz fazla parlatmaya başlayınca yalnızca geceleri sürmeye karar verdim. Özellikle banyodan çıkınca o kaşıntılı atak halini aşmak için birebir. 

Aynısından anneme ve kuzenime de aldım. Anneminki 2 gün önce bitti ve kuru ötesi cildine çok iyi geldi. Kuzenimin alın bölgesinde ise, cildi çok kuru olmasına rağmen sivilce yaptı. Benim için incecik yapısı, kolay emilmesi ve verdiği yoğun nemle çok başarılı bir ürün. Aynı zamanda yanaklarımı kuru hissettiğim günlerde mükemmel bir makyaj bazı. Bu kremi Boots'lardan 7.65 Pound'a alabilirsiniz.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8




10 Ocak 2014 Cuma

MAC Softwash Grey Pigment





Günaydın! Bugün sizlere MAC'in Softwash Grey adlı pigmentini tanıtacağım. Bu mini pigmentin ne işe yaradığından başlayalım önce. Adı üstünde; pigment. Rengin hası. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Fırçaya alıp far gibi, rengi uygun olanları allık gibi, hatta ruj gibi. Karıştırma jeli (MAC Mixing Medium) ile birleştirip dudak parlatıcısı bile elde edebilirsiniz. 

Ben bu gri-mavi rengi, fırçamı ıslatıp far olarak uyguluyorum. Öncelikle ıslakken uygulama esnasında da, sonrasında da dökülme yapmadığını belirtmeliyim. Bendeki pigmentin mini boyu ancak MAC'in tam boylu tüm pigment seçeneklerine maccosmetics.com.tr den bakmanızı öneririm. Özellikle bakır tonları benim çok ilgimi çekiyor.






Daha önce bu farı uyguladığım bir makyaj videosu çekmiştim. Nasıl uyguladığımı görmek isterseniz, video BURADA. Sizin en sevdiğiniz pigment hangisi?


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8