2 Nisan 2014 Çarşamba

Tanışmalı, Öğrenmeli, Alışverişli MAC Etkinliği Çekilişi!





Merhaba! Bugünkü yazımı rahatsızlığım sebebiyle 09:30'a yetiştiremedim. Nihayet bilgisayarı açacak enerjiyi buldum ve çok güzel bir etkinlik çekilişi ile karşınızdayım!

Benimle birlikte güzel bir kahvaltı ettikten sonra deneyimli MAC makyaj artistlerinden cilt tipinize ve yüz biçiminize uygun makyaj yapmayı öğrenip bir de üzerine istediğiniz MAC ürünlerini ücretsiz edinip kullanmak ister misiniz? Ve tabi ki videoma model olmak.

10 Nisan'da kazanan 2 talihliyi belirleyip buradan duyuracağımız bu etkinliğe katılmak için yapmanız gerekenler çok basit.

**Öncelikle blogumun takipçisi olmanız. (E-mail, GFC, Blogger, ya da Bloglovin' yoluyla takip edebilirsiniz.)

**Bu yazının altına; cilt tipiniz, cilt tonunuz ve yaşınızla birlikte size ulaşabileceğimiz aktif bir adres yazmanız. Twittter, Instagram ya da e-mail adresi olabilir. (Örnek geçerli katılım yorumu: Beyaz ten, kuru karma cilt, 25 yaş, Twitter: urfacemycanvas8)

**Son bir basit kural daha var. Çekiliş kazananlarının İstanbul'da ikamet ediyor ya da Nisan'ın 3. haftası, duyuracağım tarihte hafta içi İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunabilecek durumda olmaları gerekiyor. 

Herkese bol şans diliyor, tanışmak ve bu eğlenceli etkinlikte sizlerle birlikte yer almak için sabırsızlanıyorum! :)

*Bu sponsorlu bir etkinlik değildir. Kazananların makyaj eğitimi masrafları tarafımdan ödenecektir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder