30 Nisan 2014 Çarşamba

L'oreal True Match Fondoten İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere ikinci kez şans verdiğim ama yine anlaşamadığım bir fondoteni tanıtacağım. Çok sevdiğim ve cilt tiplerimiz ve de zevklerimiz uyuştuğu için tavsiye ettikleri her şeyden memnun kaldığım birkaç yabancı vlogger var. Mesela Lily Pebbles, Vivianna Does Makeup, Lauren Curtis…

Maalesef bu kez o çok övdükleri ve Armani Luminous Silk fondotene muadil olarak gösterdikleri (en ufak bir alakaları yok, Luminous Silk incecik yapıda ve saten bitişli) meşhur True Match için aynı şeyleri söyleyemiyorum. True Match'e ilk şansı seneler önce cildim çok kuruyken vermiş ve yüzümü kaşıntıdan ölecek kadar kuruttuğu için bırakmıştım. Şu sıralar cildim karma (T bölgem yağlı, yanaklarım normal) ve cildimi hala kurutup 'merhaba ben fondoten sürdüm' şeklinde kabuk kabuk pudramsı bir görünüm verdiği için yine ve yine sevmedim.




Ürün hakkında söyleyebileceğim tek olumlu şey geniş renk skalası. Bendeki en açık rengi Rose Ivory. İlk defa bir fondoteni boynumdan aşağı yaymak zorunda değilim çünkü tam benim ten rengimde.




Ürün SPF 17 içeriyor, fotoğraflarda güzel görünüyor. Ben yüzümü öncesinde çok iyi nemlendirsem de, altına ışıltılı bir baz uygulasam da yüzümde kalıp gibi duruyor. Tüm mimik çizgilerime doluyor.

Şişe bir pompayla geliyor. Pompa tam ayarında ürün dökmenize yardımcı oluyor. Fondotenin yapısı ise epey akıcı. Likit bir ürün olsa da pudra bitişe sahip. Bu sebeple yağlıya dönük ciltlerin çok memnun kalacağını düşünüyorum.




Kaşlarımın yanındaki iki minik çizgi (normalde orada olduklarını bile bilmiyordum) ve göz çevremdeki kuruluktan ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Evet, oldukça kalıcı ancak o pudramsı, kabuk kabuk görünüm bana göre değil. Cildiniz normal ya da kuruysa, ya da nemli ve doğal bitişli bir fondoten arıyorsanız L'oreal Lumi Magique fondoten yazımı okumak için buraya tıklayın derim.

Ürünün satış fiyatı 55 TL ve Watsons ve Gratis'lerde bulabilirsiniz. Sevgiler!



28 Nisan 2014 Pazartesi

MAC'le Doğru TEN Makyajı!



Günaydın! Geçtiğimiz haftalarda sonuçlanan MAC etkinliği çekilişimin ilk kazananı İrem'le buluştuk, tanıştık. Tatlı dilli ve deneyimli makyaj artistimiz Zeliha Hanım'dan doğru ten ve göz makyajı yapmayı öğrendik ve tüm bunları iki video halinde kaydettik. 

Bugün sizlerle videonun ilk kısmı olan ten makyajını paylaşacağım. Lütfen videoyu beğendiyseniz beğen butonuna tıklayıp yorum bırakmayı unutmayın. Zeliha Hanım başta olmak üzere tüm MAC Palladium ekibine, çekim boyu yanımda olan arkadaşım Gözde'ye, çekilişe katılan herkese ve tabii ki sabırla beni takip eden güzel modelim, takipçim İrem'e sonsuz teşekkürler. Hepinizi çok seviyorum. Mutlu günler! 





27 Nisan 2014 Pazar

MAC MSF Stereo Rose



Haftanın ilk gününden herkese günaydın! Hakkındaki fikirlerim epey değişken olduğu için Stereo Rose incelememi epey beklettim. Nihayet bugün blogumun konuğu kendisi. 

MAC'in koleksiyon ürünlerini sevmiyorum, bunu daha önce de belirttiğimi hatırlıyorum ancak aralarında bir MSF (Mineralize Skinfinish) var ki, birkaç sene önce koleksiyonla sınırlı sayıda geldiğinde almadığıma bin pişman olduğum tek ürün, herkesin allık olarak kullandığı Stereo Rose. 

Geçtiğimiz ay çıkan koleksiyonla, eski versiyonundan biraz daha farklı olsa da yeniden raflardaydı ve bu kez dayanamayıp satın aldım. Dediğim gibi, bu sınırlı sayıda gelen bir üründü. Bu sebeple şimdilik stoklarda yok ama MAC'in koleksiyonlarına yeniden dahil olur, eminim.




Ürün standart MSF gramajına sahip; 9 gram. Çok az bir miktarın yeterli ışıltı ve rengi verdiğini düşünürsek ürün epey bereketli. 

Rengi ise bakırımsı, mercanımsı şeftali diye tanımlayabilirim. İçindeki ışıltılar inanılmaz güzel ancak uygulandığında kuru bir his bırakıyor ve benim epey açık olan gözeneklerimi daha da büyük gösteriyor(du).

Farkettim ki şu ana kadar hep yanlış uygulamışım. Sıradan bir fırçayla değil de MAC 187, Real Techniques Duo Fiber Contour Brush gibi minimal uygulama yapan fırçalarla uygulandığında hem ışıltısı çok bariz durmuyor, hem ürünü az uyguladığınız için pudramsı görünmüyor, hem de gözenekleri daha da ön plana çıkarmıyor. 




Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz fırça, bence bu ürünü uygulamak için ideal fırça. Real Techniques Duo Fiber kontür fırçasıyla uyguladığımda yüzüm bir anda aydınlanıyor ve ekstra bir aydınlatıcı kullanmama gerek kalmıyor. Ben bu allığı en çok bakır/bronz göz makyajlarımla ve şeftali rujlarla kombinlemeyi seviyorum. 






Siz koleksiyon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Almadığınıza pişman olduğunuz koleksiyon ürünü var mı? Sevgiler!


Twitter: urfacemycanvas8






25 Nisan 2014 Cuma

Turuncu-Altın Göz Makyajı!



Günaydın! Nihayet Youtube'a da geri dönebildim. Aydınlık altın, turuncu tonlarındaki göz makyajı videomu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz! Ben Tunnel Bear isimli programı kullanarak Youtube'a sorunsuzca erişebiliyorum. Umarım keyifle izlersiniz. Sevgiler :)


Her türlü sorunuz için Twitter hesabım: urfacemycanvas8
Business contact // firma iletişim: yourfaceismycanvas8@gmail.com




24 Nisan 2014 Perşembe

Bahar Makyaj Çantam || Spring Makeup Bag





Günaydın! Havalar ısındı, kıyafetlerle beraber makyaj çekmeceleri de temizlendi. Elbette makyaj çantam da güncellendi. 

Çantam el yapımı. Satın almak isterseniz aynı zamanda komşum olan Figen Abla'nın Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz




Şimdi gelelim çantamdakilere. İlk olarak bazlardan başlıyorum. Son zamanlarda cildimi temizledikten sonra kullandığım ürün MAC Strobe Cream. Bu ürün hem ışıltılı bir baz, hem de nemlendirici. İster fondotene karıştırın, ister altına uygulayın, iki türlü de ışıldayan sağlıklı bir ten görünümü veriyor. 

Strobe Cream'in hemen üzerine MAC Face & Body fondotenimi sürüyorum. Bu fondoten üzerine uzun bir inceleme yazısı yazmayı planlıyorum. Daha önce cildim çok kuruyken kullandığımda bir süre sonra alerji yapıp cildimi mahvetmişti. Şu sıralar cildimle çok iyi anlaşıyor. Birkaç cümleyle özetlemem gerekirse; renkli nemlendiriciden bile az kapatıcılık veren, gerçekten yok gibi duran, yağlı ciltliler hariç az kapatıcılık isteyen herkesin seveceği bir fondoten. Bendeki rengi C1. Yüzümü daha aydınlık göstermesi için sarı alt tonlu en açık rengini aldım. (Bu taktiği bana arkadaşım Aslı verdi. Aslı Cinema Makeup School Of LA'da Lady Gaga'nın makyaj artistinden eğitim alan taze Youtuber. Kanalı için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ve her şey bittikten sonra yüzümü ferahlatması ve olası kabuk kabuk görünüm ve makyajımın fazlalığını alması için birkaç sprey Fix +.




Yanaklarda ise pudraları bir kenara bıraktım diyebilirim. Bronzer olarak krem/köpük arası bir forma sahip olan mis kokulu Bourjois Bronzing Primer kullanıyorum. Bunu yüzümün yüksek noktalarına biraz renk vermesi için yayıyorum. Allık olarak ise son 10 gündür elimin gittiği 2 allığı paylaşıyorum sizlerle. İkisi de krem formda. İlki Bourjois Rose Tender. İçinde minik ışıltıları var ve çok hoş, sıcak bir pembelik veriyor. Diğeri ise dünyanın tüm övgülerini hakeden Chanel Inspiration. Tavsiyem bu ürün üzerine yazdığım inceleme yazımı okumanız.

Unutmadan, Bourjois'nın iki ürünü de ülkemizde yok. Ben seyahatim sırasında almıştım ancak bazen Instagram hesaplarında denk geliyorum. Bildiğiniz varsa herkesin faydalanması açısından yazarsanız sevinirim. :)




Fondotenimi yaymak için Real Techniques Buffing Brush, kapatıcımı belli belirsiz yayması için MAC 130 ve krem bronzer ile allıklarım için Real Techniques Stippling Brush.

Kapatıcılarda ise 2 seçeneğim var. İlki orta kapatıcılık veriyor diyebileceğim Helena Rubinstein Magic Concealer. Bu ürün de ne yazık ki ülkemizde yok. Havaalanlarında bulabileceğiniz, incecik ve doğal ötesi duran bir kapatıcı. Diğer seçenek ise neredeyse her şeyi kapatan, Helena Rubinstein gibi ıslak bitişli olan ancak epey kalın bir yapıya sahip olan Benefit Erase Paste. Helena Rubinstein kapatıcımın rengi 02, Erase Paste'in 01.






Gözlerde ise elbette bazla başlıyorum. Zaten pek kuru olmayan göz kapaklarım havalar ısınınca daha da  yağlanıyor. Şu sıralar elimdeki tek baz olan Make Up For Ever Eye Prime'ı kullanıyorum. Ürünün inceleme yazısında da belirttiğim gibi yapısı biraz kalın ve farı kalıcı kılsa da yapısını pek sevmiyorum. Üzerine kullandığım 2 far paletim var. İlki yazısını şurada yazdığım Urban Decay Naked 3 paletim. Özellikle Trick isimli renge takmış durumdayım.

Diğer palet ise Pastel'in Pro Fashion 202 paleti. Renkleri yumuşacık, tıpkı farların yapısı gibi. Keşke tozutma ve dağılma da yapmasalardı. :(

Gözümün içini ise aydınlık tutmaya çalışıyorum. Rimmel London Scandal Eyes serisinin Nude renkli kalemini kullanıyorum. Maskaram da yine Rimmel'dan. Bu maskaranın fırçasını seviyorum. Kirpiklerime ekstra kıvrıklık kazandırıp akmıyor.






Baharlık rujlarımın ikisi AVON'dan. Az renk, bol nem istediğimde bu iki ruju tercih ediyorum. Şu sıralar en sevdiğim pembe ise kısa bir süre sonra Gratis raflarında yerini alacak Wet N Wild'ın Think Pink rengi. Tarte'ın nane kokulu kalemlerinden Lovely ise tam çantaya atıp çıkmalık. Yazısını şurada yazdığım Tom Ford Nude Vanille ise yeni favori 'nude' (çıplak) rujum.




Son olarak koku ve bu yazıya dahil etmeyi unuttuğum MAC Just Superb Lipglass. Parlatıcının yazısını en kısa sürede yayınlayacağım. Gelelim parfüme. 

Öylesine Bobbi Brown'a girdiğim günlerden birinde mağazadaki koku çok hoşuma gitti. Ne olduğunu sorduğumda Almost Bare'i gösterdiler. Taptaze bir menekşe kokusu ve çoğu çiçek kokusuna göre epey kalıcı. Keyifle kullanıyorum.

Sizin bahar makyaj çantanızda/çekmecelerinizde neler var?


Twitter: urfacemycanvas8



23 Nisan 2014 Çarşamba

Sarı || Yellow



Yeniden merhaba! Bu kez kaybolmamak üzere döndüm. Isınan havaları blogumla ve sizlerle karşılamak istedim, bu yüzden bugünün teması SARI.

Benim için ideal makyaj 4 mevsim bronzlar, kahveler, kızıllar. Beni artık tanıyorsunuz. Youtube kanalımı açmadan önce renklerden korktuğumu da biliyorsunuz. 

Video yapmanın en güzel yanı aldığınız geri dönüşler, öneriler, fikirler. Renkli farlar ve şu bir türlü cesaret edemediğim, kendime yakıştırmadığım kuyruklu eye liner. 

Yazmadığım süre boyunca hiç beklemedim şeyler yaşadım (iyi, kötü) ve şu anda endişelerim olmasına rağmen içim kıpır kıpır. Benimle birlikte makyajım da renklendi ve işte Görkem'de bahar böyle…






Yazısını henüz yazmadığım BH Cosmetics far paletime bakmak bile içimi açıyor. Sarı far olarak numarası ya da adı olmayan bir rengi seçtim ve MAC Soft Ochre Paint Pot'la makyaja hazırladığım göz kapaklarıma MAC 217 numaralı fırçamla uyguladım. Eyeliner olarak kullanımı aşırı kolay olan Alix Avien Pen Liner'ımın siyah rengini kullandım. Bir şeyler yapmaya ç a l ı ş t ı m.

Gözümün içinde ise Rimmel London Scandal Eyes serisinin ten rengi göz kalemi var. Maskaram ise Clinique High Impact. 




Ojem ise yaz boyu favorim olacak olan AVON Limoncello. 2 katta tamamen örtüyor, jel bitişi ise ışıl ışıl.


Ne düşünüyorsunuz? Size bahar geldi mi? :)


Twitter: urfacemycanvas8



13 Nisan 2014 Pazar

Make Up For Ever Eye Prime || Far Bazı



Günaydın! Hem kendi yoğunluğumdan, hem de senelerce her gün yazmanın yorgunluğundan eski düzende yazamıyorum. Hazır zaman bulmuşken, hevesim de geri gelmişken aldım bilgisayarımı, yeni inceleme yazımla karşınızdayım.

Göz kapaklarımın yüzümün aksine çok yağlı olduğunu her fırsatta dile getiriyorum ancak bir baz yazısında tekrar altını çizmemin faydalı olacağını düşünüyorum. Hele ki havalar bu kadar ısınmışken, göz kapaklarım yağlıdan çok yağlı, hatta çok çok yağlıya doğru ilerlerken bu yazının tam zamanı değil mi?




Daha önce aralarında Urban Decay Primer Potion, The Balm Put A Lid On It, MAC Painterly, Soft Ochre Paint Pot, Lorac Behind The Scenes ve NARS Smudgeproof Eyeshadow Base olmak üzere bir çok göz makyajı bazı denedim. Aralarında en uzun süre kullandığım Urban Decay'di ve hala her Roma uçuşumda 2 tane alıp stokluyorum. Paint potları ise yalnızca krem far olarak kullanıyorum, altlarına ekstra bir baz kullanmadan benim için imkansız. #gözkapaklarımdakiyağda2kilopatateskızartılırda

Elimdeki tüm far bazları bitince koşarak Sephora'ya gittim, amaç NARS'ın bazını almaktı, çünkü şu ana kadar denediklerimin arasında en ince yapılı ve en mat tutan oydu. Tabii ki stokta yoktu, ben de görevlinin tavsiyesiyle MUFE'nin yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz bazını aldım. Bir süredir kullanıyorum ve bu kadar uzun bir girişten sonra düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.




Öncelikle paketinin çok taşınabilir ama çok kullanışsız olduğundan başlamalıyım. Ben bu far bazlarında tüp sistemini seviyorum. Bu şekilde sünger aplikatörlü bazlarda ya istediğimden çok fazla ya da çok az ürün alabiliyorum. Üstelik bitip bitmediğini anlayamıyorum, bitse de son damlalarını kullanmak için paketi kesemiyorum. Daha da kötüsü, bu ürünün ağız kısmı çok dar, aplikatöre aldığınız ürünün yalnızca %40'ı paket dışına çıkıyor. 

Ürün 5.5 ML ve satış fiyatı 52 Lira. Kıvamı epey katı, koyu bir krem gibi diyebilirim. Ürün göründüğünün aksine renksiz. Göz kapağına dağıtıldığında alanı pürüzsüzleştirip matlaştırıyor, makyaja hazır hale getiriyor ancak sevmediğim birkaç nokta var.




Göz kapağına ilk yayıldığında ağırlığını hissedebiliyorsunuz, kesinlikle hafif değil, 'yok gibi' değil. Uygulandıktan birkaç dakika sonra çizgilere doluyor. Zaten bazın amaçlarından biri, üzerine gelecek ürünlerin çizgilere dolmasını önlemek değil midir? Tuhaf. Neyse parmaklarımla bu çizgilerin üzerinden geçtiğimde düzeliyor. Makyajımı 6-7 saat kadar sabit tutuyor.

Yalnızca Sephora ve MUFE mağazalarında bulabileceğiniz bu ürünü, göz kapaklarınız çok yağlı değilse ve baz almanızdaki tek amaç göz makyajınızın kalıcılığını arttırmak ve farların renklerinin daha belirgin olması ise almanızı öneririm. Mutlu günler! :)


Twitter: urfacemycanvas8



11 Nisan 2014 Cuma

MAC Etkinliği Kazananları




MAC ekibinin belirlediği 2 talihli; İrem Tansu ve sbnmkrkrz.

Kazananları tebrik ediyoruz! Talihlilerden dönüş alamazsak yeni kazananlar belirleyeceğiz. Herkese katılım için teşekkürler! Sevgiler :)



7 Nisan 2014 Pazartesi

Benefit Erase Paste Kapatıcı - 01 Fair



Günaydın! Bugün sizlere her şeyi örten, göz çevrenizi kurutmayan, nemli bitişli bir kapatıcı tanıtacağım. Benefit Erase Paste üzerine ilk izlenimlerimi şuradaki videomda paylaşmış, paketi ilk defa kamera karşısında açıp uygulamıştım. 3 haftalık kullanım sonrası detayları sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle ilk izlenim videomu izlemeyenler için paketin içeriğinden bahsedeyim.




Ürünü nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan minik bir klavuz, kapatıcıyı hijyenik bir şekilde almanız için ufak bir spatula ve tabii ki Erase Paste! Bendeki rengi 01 Fair.




En açık rengi epey somonumsu, bu sebeple corrector olarak kullanır, üzerine daha açık renkli bir kapatıcı geçerim diye düşünmüştüm ancak kapatıcılığı o kadar mükemmel ve yapısı o kadar güzel ki her şeyi örtüyor, üzerine başka bir ürün kullanmama gerek kalmıyor.

En iyi sonucu kapatıcıyı parmaklarımla ısıtıp yüzük parmağımla tampon hareketlerle uyguladığımda alıyorum. Bitişi epey ıslak olduğu için de muhakkak pudrayla sabitliyorum. Şimdi göz çevremdeki duruşuna bakalım...






Göz altlarımın kapatıcısız hali…




Erase Paste uygulanmış hali…




… ve Erase Paste'in pudrayla sabitlenmiş hali. Az miktarda kullanıp pudrayla sabitlediğimde çizgilere dolmuyor. Daha doğrusu sadece sol gözümdeki derin sayılabilecek çizgim dışında hiç bir yere dolmuyor, birikme yapmıyor.

Son olarak bana sıkça sorulan soruların yanıtını verip gideceğim. 

1) Bobbi Brown corrector mı, yoksa Erase Paste mi? 

Göz altı morluklarımı silsin ama birazcık çizgilere dolsun, ben nasılsa üzerine aydınlık bir şey daha uygularım derseniz Bobbi Brown corrector. (Yazısı burada) Tek bir ürün kullanayım, her şeyi kapatsın, hem corrector, hem kapatıcı, hem de aydınlatıcı olsun, yapısı yoğun olsun derseniz Erase Paste.

2) MAC Pro Longwear kapatıcı mı, yoksa Erase Paste mi?

Güzel soru. İkisi de koleksiyonumdan asla çıkartmayacağım ürünler ancak şöyle özetleyip seçimi size bırakabilirim. MAC Pro Longwear likit yapıda, siz silmeden çıkmayan, nemli bir süngerle uygulandığında çizgilere dolmayan, epey de fazla renk seçeneği bulunan ama maalesef göz çevresini kurutan bir kapatıcı. Erase Paste ise kurutmayan, aksine nemlendiren, ıslak bitişli, Pro Longwear'den biraz daha kapatıcı ama fiyat olarak daha yüksek bir kapatıcı ve yalnızca 3 rengi var. 


Ben Erase Paste'i Akasya AVM Sephora'dan 93 TL'ye almıştım. İyi ki de almışım. Siz bu ürünü denediniz mi? Sevgiler!




4 Nisan 2014 Cuma

Tom Ford - Nude Vanille



Günaydın! Günün yazısı hayatımın ruju üzerine olacak. Pardon, hayatımın ruju ilan ettiğim 2 rujum var zaten; MAC Pink Plaid ve Faux. Bugünkü konuğum için hayatımın nude (çıplak dudak) rengi desek çok daha doğru olur…




Seriyi görür görmez bu renge yöneldim, çünkü takip ettiğim 1-2 yabancı vlogger bu rengi kullanıyor ve videolarını izlerken ağzımın suları akıyordu. Daha pembemsi renkleri de denedim ama bu daha ağır bastığı için kapıp kasaya yöneldim.

Lafı çok uzatmayacağım. Ambalajın şıklığına, rujun rengine, kısacası şu asalete bakar mısınız? Bir süre hiç dokunamadım. Makyaj masamın en görünen yerine koydum, gittim geldim, baktım, baktım, baktım. İkinci sürümde TF yazısı silindi, yine de görsel anlamda beni doyurmaya devam ediyor.




Rengi biraz MAC Hue'ya benzetiyorum. İçinde şeftalilik olan çıplak bir renk. Tahmin edersiniz ki koyu göz makyajlarını harika bir şekilde tamamlıyor. Ben siyah çerçeveli günlük göz makyajlarım ve allığı yoğun uyguladığım günlerde de her şeyi dengelemesi açısından tercih ediyorum. Yapısı ise kremsi ama çok ıslak bitişli değil. Dudaklarınızdaki ölü deriyi temizlemeden kullanırsanız yukarıdaki gibi çizgilere dolabiliyor. Kalıcılığına 10 üzerinden 6 veriyorum. Nemli bir bitişi olmasına rağmen dudaklarımda 2-3 saat kadar kalıyor. 

Ben Debenhams Cevahir AVM'den 138 TL'ye almıştım. Elimdeki tüm rujlarımı satıp bu seriden bir renk daha alacak kadar çok seviyorum. Bir tane olsun, adam akıllı olsun derseniz, ya da bir koleksiyonerseniz kaçırmayın derim. Sevgiler!






2 Nisan 2014 Çarşamba

Gri Mavi - Kızıl Göz Makyajı!


Tanışmalı, Öğrenmeli, Alışverişli MAC Etkinliği Çekilişi!





Merhaba! Bugünkü yazımı rahatsızlığım sebebiyle 09:30'a yetiştiremedim. Nihayet bilgisayarı açacak enerjiyi buldum ve çok güzel bir etkinlik çekilişi ile karşınızdayım!

Benimle birlikte güzel bir kahvaltı ettikten sonra deneyimli MAC makyaj artistlerinden cilt tipinize ve yüz biçiminize uygun makyaj yapmayı öğrenip bir de üzerine istediğiniz MAC ürünlerini ücretsiz edinip kullanmak ister misiniz? Ve tabi ki videoma model olmak.

10 Nisan'da kazanan 2 talihliyi belirleyip buradan duyuracağımız bu etkinliğe katılmak için yapmanız gerekenler çok basit.

**Öncelikle blogumun takipçisi olmanız. (E-mail, GFC, Blogger, ya da Bloglovin' yoluyla takip edebilirsiniz.)

**Bu yazının altına; cilt tipiniz, cilt tonunuz ve yaşınızla birlikte size ulaşabileceğimiz aktif bir adres yazmanız. Twittter, Instagram ya da e-mail adresi olabilir. (Örnek geçerli katılım yorumu: Beyaz ten, kuru karma cilt, 25 yaş, Twitter: urfacemycanvas8)

**Son bir basit kural daha var. Çekiliş kazananlarının İstanbul'da ikamet ediyor ya da Nisan'ın 3. haftası, duyuracağım tarihte hafta içi İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunabilecek durumda olmaları gerekiyor. 

Herkese bol şans diliyor, tanışmak ve bu eğlenceli etkinlikte sizlerle birlikte yer almak için sabırsızlanıyorum! :)

*Bu sponsorlu bir etkinlik değildir. Kazananların makyaj eğitimi masrafları tarafımdan ödenecektir.