12 Şubat 2014 Çarşamba

MAC MSF Lightscapade || Aydınlatıcı Pudra



Günaydın! Bugün sizlere, uzun zamandır merak ettiğim ve 2-3 hafta önce nihayet satın aldığım MAC Lightscapade'den bahsedeceğim. 

MAC'in MSF (Mineralize Skinfinish)'lerini eminim duymuşsunuzdur. Kalıcı koleksiyondaki en ünlüsü Soft & Gentle olan MSFlere, daha önceden bir koleksiyonla sınırlı sayıda gelen Lightscapade de ekleneli epey oldu. Gelin, beyaz ten için mükemmel aydınlatıcı diye anılan bu ürünü inceleyelim.




Öncelikle pudranın 10 gram ve 84 TL olduğunu belirtmeliyim. Daha önce aynı gramaja sahip ışıltısız pudra (MSF Natural) ve Soft & Gentle'ı da uzunca süre kullanan biri olarak bu ürünlerin çok ama çok zor bitirildiğini vurgulamak istiyorum. Her gün kullansanız bile bitirmeniz seneler alıyor.




Fotoğraflarda sarımtırak görünse de, aslında mavi damarları olan açık bir bej rengine sahip. Uygulandığı zaman ise kesinlikle çok doğal duran, günlük kullanıma ve beyaz tene uygun bir aydınlatıcı olduğu anlaşılıyor. Simli değil ancak elmacık kemiklerinin üstünde ve yüzün diğer yüksek bölümlerinde inanılmaz aydınlık duruyor.






Gün ışığı altında disko topuna dönmeden kullanabileceğim ilk ve tek aydınlatıcım olan Lightscapade'i MAC'in Pearl CCB (Cream Colour Base)'inin pudra versiyonuna benzettim ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiler!


*Bu ürünü MAC mağazalarından ve MAC Online'dan satın alabilirsiniz. Direkt link burada.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder