28 Şubat 2014 Cuma

AVON Gel Finish - Red Velvet || Oje İncelemesi







Günaydın! Günün yazısı Avon'un Red Velvet ojesi üzerine olacak. Normalde kırmızı oje sevmem, bir de üstüne ışıltılıysa koşarak uzaklaşırım. Geçenlerde nedendir bilinmez, tüm bu sevmediğim özellikleri taşımasına rağmen değişiklik olması adına çekmecemden bu ojeyi kapıp sürdüm. Bu tonları demode ve zevksiz bulsam da formülü hakkında söyleyeceklerim epey olumlu...




Öncelikle fırçadan başlayalım. İdeal incelikte ancak oje jel bitişli olduğu için fırça fazlaca ürün alıyor. Bu sebeple dikkatli bir sürüm istiyor, aksi taktirde her yere bulaştırabilirsiniz. Sürümü ise çok kolay. Gerçekten jel gibi parıl parıl bir bitişi var. Ojenin yapısı kalın değil ancak çok örtücü. Tek kat bile tüm tırnağı kapatabiliyor. Oje çabuk kuruyor, dalga dalga bir görünüm bırakmıyor.






Gerçekten çok pürüzsüz duruyor ve bu serinin diğer ojeleri gibi 4 gün boyunca en ufak bir çıkma/silinme yaşanmıyor. Renk ise içinde kızıl/pembe ışıltılar bulunan bir kırmızı diyebilirim. Bu renk benim tarzım olmasa da formülü çok ama çok sevdim. Açıkçası Avon'dan beklemediğim, şaşırtıcı dercede başarılı bir seri bu. Üzerinden etiketi çıkarıp pahalı bir markanın amblemini koysanız inanırım. 10 Lira'lık fiyatı piyasadaki ojelere göre pahalı gelse de sürüm kolaylığı, duruşu ve kalıcılığı için değer diye düşünüyorum. Özellikle benim son dönemde 'pahalı oje' merakıma yenik düşüp hayal kırıklığına uğramalarımdan sonra bu fiyata bu performans iyi geldi doğrusu. Bu serinin farklı renklerini de tanıtmamı ister misiniz? Sevgiler!


*Ürün AVON tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir.


Twitter: urfacemycanvas8




27 Şubat 2014 Perşembe

Benefit Bizi Buluşturuyor!



Günaydın! Artık tanışma zamanımız gelmedi mi? 

Benefit Türkiye, Youtube kanalımda 50.000 izleyiciye çok yaklaştığımı görmüş ve bunu 5 sadık takipçimle kutlamak istemiş. Hayır demek için aptal olmak gerek, haksız mıyım?

Ülkemizde henüz raflara gelmeyen The Porefessional Agent Zero Shine pudra kazanıp benimle çok tatlı bir ortamda tanışmak ister misiniz? 5 kişiden biri olmak için buraya tıklayarak şansınızı deneyin! 

Çok çok heyecanlıyım! 

Sevgiler!


Twitter: urfacemycanvas8



26 Şubat 2014 Çarşamba

Yeni Proje: 2 ADIM

Görselin tasarımı Ömer M.'ye aittir.

Günaydın! Bugün sizlere yeni bir Youtube kanalının, kanalımın, kanalımızın duyurusunu yapmak istiyorum. Özellikle Roma vloglarım beğenildiğinde gezi üzerine daha fazla videolar yapmalıyım diye düşündüm ancak hem kendi kanalım hem de yeni bir kanalla başa çıkmam zor olacağı için bu işi güvenebileceğim ve keyifle bölüşebileceğim bir arkadaşıma teklif götürdüm. Kabul eder etmez fikrin üzerine çalışmaya başladık ve kanalımızı açtık. (Buraya tıklayarak kanala gidebilirsiniz.)

Bize ulaşabileceğiniz tüm linkler bu yazının sonunda olacak. Belirttiğim gibi; bu bir seyahat/gezi kanalı. Yakın çevreden başlayarak yavaş yavaş rotamızı değiştireceğiz. Umarım kendi makyaj kanalım kadar hızlı bir şekilde yine geniş ve kaliteli bir kitleye ulaşırız. Şimdiden desteğiniz için çok teşekkürler!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8


--------------


2 ADIM İletişim:

Youtube: youtube.com/2adimda
Instagram: 2adim
Twitter: ikiadim



25 Şubat 2014 Salı

Essie - Instant Hot



Günaydın! Günün yazısı, yaklaşık 2,5 senedir en sevdiğim oje olan Essie Fiji (şuradaki yazımda bahsetmiştim) sanıp yanlışlıkla aldığım Instant Hot üzerine olacak. Fiji daha pembemsi ve ışıltısız bir beyazken Instant Hot onun biraz daha simli hali ancak tuhaf olan şu; simler ojeyi sürdüğünüzde değil ojeyi silerken belli oluyor.




Essie; kalıcılığı, sürüm kolaylığı ve kuruma hızıyla favori oje markam diyebilirim ancak fiyatları alışılmışın üstünde olduğu için çok beğendiğim renkler dışında bu markayı tercih etmiyorum. Fırçasının inceliği ideal, ojenin keskin bir kokusu yok. Sürümü kolay ve gerçekten çok çabuk kuruyor. 3 kat uyguladığım zamanlarda bile bozulma olmuyor.




Dediğim gibi ojenin altında kalan simler, silme işlemini biraz zorlaştırıyor. Bu yüzden Instant Hot'ı uygulamadan önce yine Essie'nin baz ojesini (base coat) uyguluyorum.




Üzerine de Instant Hot'ı iki kat geçiyorum ve sonuç bu şekilde oluyor. Keskin badana beyazındansa içinde bu şekilde pembelik olan açık renkleri daha çok seviyorum. Her ne kadar yanlışlıkla almış olsam da ve Fiji'nin yerini doldurmasa da bu rengi de son bir senedir keyifle kullanıyorum. Sizin favori açık renk ojeleriniz hangileri?


*Essie ojeleri Sephora'lardan ve havaalanlarından alabilirsiniz.


Twitter: urfacemycanvas8



24 Şubat 2014 Pazartesi

VLOG: Memnun Kalmadığım Ürünler!



Günaydın! Ardı arkası kesilmeyen aksiliklerden sonra yeni videomu nihayet yükleyebildim. Bu videoda birazcık rahatsız olduğum için asistanım Üzüm ile birlikte yattığımız yerden yayın yaptık size. Son zamanlarda memnun kalmadığım ürünleri görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sevgiler!


Twitter: urfacemycanvas8



21 Şubat 2014 Cuma

MAC Superb - Aydınlatıcı İncelemesi



Günaydın! Bu güzel Cumartesi gününde, sizlere ışıl ışıl bir ürün tanıtmak istedim. MAC'in Magnetic Nude koleksiyonuyla gelen ve tükendiğini düşünürken geçen haftalarda Palladium MAC'te denk geldiğim, elbette hiç düşünmeden aldığım Superb aydınlatıcıdan bahsediyorum.




Öncelikle farklı dokusu ve gösterişiyle beni cezbettiğini belirtmeliyim. Satın aldıktan sonra birkaç gün hiç dokunamadım, sadece izledim. İşte böylesine beğenerek aldım. Nedense kendisini MAC 168 fırçamla (yazısı burada) tüm yanağıma allık olarak da kullanmayı hayal etmiştim ancak denediğimde hüsrana uğradım çünkü yalnızca ışıltı verdi.





Yapısı pudradan çok krem gibi. İçinde sim barındırmadan elmacık kemiklerimin tepelerini ıslak gibi gösteren ve ön plana çıkaran bir aydınlatıcı Superb. Ben aynı zamanda far olarak da güzel durabileceğini düşünüyorum.




Rengini bakırımsı şampanya olarak tanımlayabileceğim bu aydınlatıcıya olan hayranlığım uzunca bir süre devam edecek gibi. MAC Online'da tükendi ancak mağazalara sorun ve bence şanslıysanız, bulabilirseniz bir tane kapın.

Mutlu haftasonları! <3

Twitter: urfacemycanvas8

18 Şubat 2014 Salı

Tanya Burr Peaches & Cream || Oje İncelemesi

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Haftanın en sevdiğim gününden günaydın! Bugün bu yazıyı yazdığıma inanamıyorum. Tanya Burr, eski adıyla Pixi2woo'yu 45-50 takipçisi varken takip ediyordum. Makyaj koleksiyonumun genişlemesinde payı çok büyük olan Tanya'nın bugün Youtube'da neredeyse 2 milyon izleyicisi var ve kendisinden bekleneni başarıp kendi markasını geçtiğimiz ay piyasaya sürdü. Cloud 10 Beauty tanıtım amaçlı 2 adet oje ve 2 adet parlatıcısını gönderince, bana denemek ve sizle paylaşmak düştü. Tanıtacağım ilk oje Peaches & Cream (Şeftali ve krem.)

Good morning from my favorite day of the week! I actually can not believe I'm blogging about this. I've been a subscriber of Tanya Burr (old Pixi2woo) since the day she had only 45 followers on Youtube. I owe her my makeup collection and my desire to make videos. Today she has almost 2 million subscribers and she has her own brand! Cloud 10 Beauty sent me 2 nail polishes and 2 lip glossed from her range so here I am, reviewing Peaches & Cream nail polish by Tanya Burr…




Öncelikle şişesinden başlamak istiyorum. Chanel ojeler gibi kare kapaklı, oldukça şık ve dayanıklı bir camdan yapılmış. Oje 12 ml. Rengi ve yapısı tıpkı ismi gibi; kremsi şeftali. İki kat tırnaklarımı örtmeye yetiyor ve bugün ellerimdeki 3. günü olmasına rağmen en ufak bir soyulma yapmadı. Beklediğimin çok üstünde, Tanya'yla gurur duymamı sağladı. Epey kalabalık bir paketin içinde İrlanda'dan buraya 2 iş gününde ulaşması da beni çok şaşırttı. Şansınızı denemek isterseniz Tanya'nın koleksiyonuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sevgiler!

First of all, packaging. It kind of reminds me of Chanel polishes in a square glass bottle. It looks super cute and girly. The product itself is 12 ml. The texture and color? Just like the name tells; Peaches & Cream. A good 2 coats cover my nails and it didn't come off even though I've been wearing it for 3 days now. I'm so so proud of Tanya. Well done girl! Click here to check and order Tanya's nail polishes and lip glosses.


*Thank you Cloud 10 Beuaty for giving me the opportunity to try out my favorite Youtuber's range! x


Youtube: yourfaceismycanvas8
Twitter: urfacemycanvas8
Instagram: gorkemkarman



17 Şubat 2014 Pazartesi

Altın - Yeşil Göz Makyajı!



Günaydın! Her Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günü video yüklemeye devam ediyorum! Dün yüklediğim video ise altın ve yeşil tonlarında bir makyaj üzerineydi. Videoyu akşam çektiğim ve stüdyo ışığım olmadığı için kendimce bir sistem kurdum ancak ne kadar net oldu bilemiyorum. Siz karar verin. Video BURADA. Mutlu günler!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8
Instagram: gorkemkarman



16 Şubat 2014 Pazar

Sigma F35 Tapered Highlighter Brush || Aydınlatıcı Fırçası



Günaydın! Günün yazısı yine bir Cloud 10 Beauty siparişim üzerine olacak. Sigma'nın birkaç fırçasını deneyip çok memnun kalmış biri olarak F35 de ne zamandır aklımdaydı. Özellikle Youtube videolarında yabancı ablalarımızın elmacık kemiklerini bu fırçayla aydınlatmaları ve göz altlarını pudrayla bu fırçayı kullanara sabitlemeleri beni baştan çıkarmıştı.

Nihayet 2 hafta önce siparişimi verdim ve 4 iş gününde elime ulaştı. Aydınlatıcı konusunda Real Techniques Setting Brush'tan bile daha iyi olduğuna garanti verebilirim. Gelin yakından inceleyelim.




Konik şekli ve yumuşacık tüyleriyle elimin sürekli gittiği fırçalardan biri haline gelen F35 kolay yıkanıyor, çabuk kuruyor ve tüy dökmüyor. Uca doğru sivrilen şekli sayesinde yüzün yüksek bölgelerine kolayca oturuyor. Hatta çukurlarda da yolunu buluyor. Çok edebiyat yaptım sanırım, kısacası yüzün doğal kontürüne de yerleşiyor. Keskin bir kontürleme için çok kullanışlı olabilir.




Yazısını şurada yazdığım MAC 138 fırçamın minik versiyonu olarak gördüğüm bu fırçayı amacına uyarak toz aydınlatıcılarım için kullanıyorum. İlerleyen günlerde bir tane daha edineceğim bu fırçayı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yazıyı okuyan herkese çok çok güzel bir hafta diliyorum! Sevgiler. :)


Youtube: yourfaceismycanvas8
Twitter: urfacemycanvas8
Instagram: gorkemkarman



15 Şubat 2014 Cumartesi

Turkcell T40 - ÇEKİLİŞ!



Günaydın! Youtube'daki 100. videom özel olsun istedim ve büyük bir çekiliş başlattım. 

Turkcell, bundan yaklaşık 10 gün önce bana ulaşıp, yerli üretim akıllı telefon t40'ı videolarımdan birinde tanıtıp tanıtamayacağımı sorduğunda 'evet!' dedim çünkü Turkcell gibi bir firmaya hayır diyemezdim.

Telefon hiç bir ücret ödemeden benim olacaktı ancak hep bana hep bana olmasın diyerek Turkcell yetkilisine bu cihazı kendim kullanmadan takipçilerimden birine hediye edip edemeyeceğimi sordum. Olumlu dönüş alınca da işe koyuldum.

Uzun lafın kısası; ülkemizde üretilmiş, 4 gb dahili hafızaya sahip, çift kameralı, Android işlemcili şık bir akıllı telefon kazanmak isteyenleri Youtube kanalıma bekliyorum.

Telefonun en önemli özelliklerini videoda bulabilirsiniz. Daha çok insana ulaşabilmem için paylaşmayı unutmayın! Mutlu mutlu Pazarlar!


*Bu fırsatı bizlere sunduğu için Turkcell'e kucak dolusu sevgiler! Hayat paylaşınca güzel! :)




14 Şubat 2014 Cuma

Savunma. || Disclaimer


Görsel için ilknursalman.com 'a teşekkürler!


Merhaba! Blogumun linkinden de anlayacağınız gibi benim adım Görkem. 25 yaşındayım ve bundan 4 sene önce hobi olarak başladığım blogum ve 2 sene önce başlattığım Youtube kanalım için içerik üretmekteyim. Haftaiçi her sabah 09:30'da yeni bir yazı ve vaktim oldukça da (genelde haftada bir) video yayınlıyorum.

Sayfam belli bir izlenme sayısına ulaştığından beri türlü firmalardan tanıtım amaçlı ürünler alıyorum. Şu ana kadar hiç bir firmadan ürün ya da para talep etmediğimin altını çizmek istiyorum. 

Gelen ürünleri ise belli bir süre boyunca deneyimleyip objektif görüşlerimi burada ve Youtube kanalımda sizlerle paylaşıyorum. Bir firmanın ne kadar köklü olduğu, ürün gönderiminde ne kadar cömert davrandığı belirlemiyor tanıtım yazılarımın akışını. Cildimin sevdiği her şeyi ben de seviyor, sizlere aktarıyorum. Sevmediklerimi de yine artı ve eksileriyle belirtiyorum. Eğer bir ürün firma gönderisiyse bunu yazının sonunda veya başında (*) işaretiyle belirtiyorum.

Sıkça aldığım sorulardan biri de blog ve Youtube'dan kazanç elde edip etmediğim yönünde. Blog üzerinden Google reklamları aldığım için gelir elde ediyorum. Youtube kanalımda ise belli bir üyeyi aştığımdan beri görüntülenme, abone ve diğer bazı faktörlere bağlı olarak gelir sağlamaktayım. 

Bunun dışında Youtube kanalımda, bütçeli videolarım da oluyor. Yine bu videoların sponsorlu olup olmadığını, video altındaki bilgi kutucuğunda belirtiyorum.

Buna rağmen içime sinmeyen hiç bir videoyu yayınlamıyor, elimden geldiğince tüm yorumlara yanıt vermeye çalışıyorum. Bunun dışında aktif olarak kullandığım Twitter ve Instagram hesaplarımdan da sorulan soruları cevaplıyorum. 

Tarafsızlığımdan şüpheniz olmaması açısından bu işe girişmeden evvel yaklaşık 3 senelik bir blog okuyucusu olduğumu ve bloglarda övülen ürünleri bir koşu hevesle alıp defalarca hayal kırıklığına uğradığımı da belirtmek istiyorum. Ben aslında aranızdan biriyim, bir okuyucu, gözlemci, izleyiciyim ancak tüm bunları yaparken sevdiğim şeyi bilgim çerçevesinde sizlerle paylaşmaktan da vazgeçmiyorum, çok keyif alıyorum.

Gelen tüm sorulara toplu bir cevap olsun istedim. Bu anlamda kafanızda soru işareti kalmaması açısından, firma gönderisi olan birkaç ürünün incelemesini buraya, buraya ve şuraya bırakıyorum. Hatta bir tane de buraya ve şuraya. :)

Bana ulaşabileceğiniz tüm linkler aşağıda! Sevgiler!



BANA ULAŞIN!

PR-Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



13 Şubat 2014 Perşembe

Makyaj Masamı Birlikte Düzenleyelim! || MUJI Alışverişim!



Günaydın! İstediğim akrilik çekmeceler yeniden stoklanmış, hava da bahardan kalmaymış. Kulaklığımı takıp caddeye yürümez miyim? Muji'den çekmecelerimi almaz mıyım? Tabii ki yaptım! Çekmecelerimin tozunu sizlerin gözü önünde aldım ve makyaj malzemelerimi yerleştirdim. Videoyu izlemek için buraya tıklamayı ve beğendiyseniz 'beğen' butonuna basmayı unutmayın! :) Mutlu haftasonları!


*Video 3 farklı çekiliş haberi de içeriyor.  Unutmadan; seven ve sevilen herkesin sevgililer günü kutlu olsun!


Twitter: urfacemycanvas8



Dermomarket Çekilişi Kazananları!



Merhaba! Dermomarket.com 'un sevgililer günü çekilişi sonuçlandı. Toplamda bırakılan 438 yorumdan 424'ü geçerliydi. 2 kazanan da random.org üzerinden belirlendi.







İlk paketin kazananı Asabi Cadı olurken…






… 2. paketi kazanan Alev t. oldu. Tebrikler! Bir sonraki çekilişim epey büyük bir çekiliş olacak. Sevgiler :)



12 Şubat 2014 Çarşamba

MAC MSF Lightscapade || Aydınlatıcı Pudra



Günaydın! Bugün sizlere, uzun zamandır merak ettiğim ve 2-3 hafta önce nihayet satın aldığım MAC Lightscapade'den bahsedeceğim. 

MAC'in MSF (Mineralize Skinfinish)'lerini eminim duymuşsunuzdur. Kalıcı koleksiyondaki en ünlüsü Soft & Gentle olan MSFlere, daha önceden bir koleksiyonla sınırlı sayıda gelen Lightscapade de ekleneli epey oldu. Gelin, beyaz ten için mükemmel aydınlatıcı diye anılan bu ürünü inceleyelim.




Öncelikle pudranın 10 gram ve 84 TL olduğunu belirtmeliyim. Daha önce aynı gramaja sahip ışıltısız pudra (MSF Natural) ve Soft & Gentle'ı da uzunca süre kullanan biri olarak bu ürünlerin çok ama çok zor bitirildiğini vurgulamak istiyorum. Her gün kullansanız bile bitirmeniz seneler alıyor.




Fotoğraflarda sarımtırak görünse de, aslında mavi damarları olan açık bir bej rengine sahip. Uygulandığı zaman ise kesinlikle çok doğal duran, günlük kullanıma ve beyaz tene uygun bir aydınlatıcı olduğu anlaşılıyor. Simli değil ancak elmacık kemiklerinin üstünde ve yüzün diğer yüksek bölümlerinde inanılmaz aydınlık duruyor.






Gün ışığı altında disko topuna dönmeden kullanabileceğim ilk ve tek aydınlatıcım olan Lightscapade'i MAC'in Pearl CCB (Cream Colour Base)'inin pudra versiyonuna benzettim ben. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiler!


*Bu ürünü MAC mağazalarından ve MAC Online'dan satın alabilirsiniz. Direkt link burada.


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8






11 Şubat 2014 Salı

Zoya - Toni || Oje İncelemesi



Günaydın! Haftanın ortasından, en sevdiğim günden herkese merhaba! Günün yazısı, koopcha.com 'un gönderdiği rengarenk paketten çıkan güzel bir oje üzerine olacak. Zoya, yabancı bloggerların ballandıra ballandıra anlattığı bir oje markası. Zararsız içeriğiyle de dikkat çeken Zoya'nın 120 farklı rengi var. İncelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak koopcha.com 'a ulaşabilirsiniz.




Fırçası gerçekten incecik. Tabii ki bir nail art fırçası kadar değil ama yine de alıştığımız ojelerin çok dışında, benim dar tırnaklarım için ideal boyutta. Sürümü ise çok kolay, zaten bu fırçayla etlerinize oje bulaştırmanız imkansız. Çabuk kuruması ve 3 gün kadar hiç bozulmadan sabit kalmasıyla da gönlümü fetheden bu ojenin rengine yakından bakalım…




İki kat uygulanmış hali.


Zoya, Toni rengini; yoğun mor alt tonlu şarap rengi diye tanımlamış ve bu öyle yerinde bir tanım olmuş ki, tek bir kelimesini bile değiştirmeme gerek kalmadı. İçindeki bordoluk ve morun hakimiyeti bu ojeyi tam bir sonbahar/kış rengi yapıyor.


Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin Zoya'nız hangisi?


*Ürün koopcha.com tarafından gönderilmiştir.



Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





10 Şubat 2014 Pazartesi

Vlog! Şile, Üzüm, Alışveriş, Güzel Haberler!



Günaydın! Her Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri yeni bir video yüklediğimi biliyor muydunuz? :)
Bu Pazartesi'nin videosu bir vlog oldu. İçinde minik bir alışveriş, oğlum Üzüm, kuzenim Derya ve birkaç güzel haber var. İzlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz! Sevgiler! 




8 Şubat 2014 Cumartesi

Avon'la Sevgililer Günü Makyajı! || Valentine's Day Makeup!



Günaydın! Sadece Avon ürünleri kullanarak yaptığım sevgililer günü makyajımı izlediniz mi? Ben bu videoyu çekerken çok eğlendim, umarım siz de beğenirsiniz. Herkese mutlu haftalar! :)
Video BURADA.


Twitter: urfacemycanvas8




7 Şubat 2014 Cuma

Yeni Real Techniques Fırçalar!



Günaydın! Senelerdir bahsettiğimiz, incelediğimiz ideal makyaj fırçası markası Real Techniques'in yeni fırçalarını duymayan kaldı mı?

Samantha Chapman yine çok iştah açıcı fırçalar tasarlamış. Fırçalar an itibariyle Cloud 10 Beauty'nin stoklarında mevcut. İncelemek ve satın almak isteyenler buraya tıklayabilirler. Gelelim fırçaların detaylarına!




Retractable Kabuki Brush - Asansörlü Kabuki Fırça 14,50 


Benim en merak ettiğim fırça kendisi. Elimde kabuki kıtlığı olduğunu farkettiğim an farklı markaların fırçalarına bakmaya başladım ve bir iki gün sonra bu fırçanın piyasaya sürüleceğini öğrendim. Şimdi allık, pudra ve aydınlatıcı için kullanılabilen bu fırçanın yollarını gözlüyorum.






Retrectable Bronzing Brush - Asansörlü Bronzer Fırçası 15,95 


MAC 187'ye benzeyen Duo Fiber bu fırça tam çantaya atıp çıkmalık gibi duruyor. NARS Laguna'yla ne harikalar yaratır, bilinmez. Elinizde bu tarzda bir fırça yoksa alınmaya değer çünkü her türlü ürünü doğal bir bitişle uygulayan bir aplikatör.





Silicone Liner Brush - Silikon Eyeliner Fırçası € 7,50


Eyeliner ve eyeliner fırçası konusunda çok sıkıcıyım, biliyorum ancak bazı çizgilerden vazgeçemiyorum. Kuyruklu eyeliner ya da değişiklikten hoşlansaydım bu fırçayı alabilirdim çünkü silikon aplikatörler özellikle jel eyelinerlarda çok başarılı uygulama sergiliyor ve kolay yıkanıyor.




Retrectable Lip Brush - Asansörlü Dudak Fırçası € 8,50


Ruj ve parlatıcı için tasarlanmış bu fırça kullanışlı olur mu bilmem. Bu konuda şüpheliyim çünkü daha önce kullandığım asansörlü dudak fırçalarının hepsinin tüyleri sıkıştı ve yıprandı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizi en çok heyecanlandıran fırça hangisi oldu? 


Sevgiler!


Cloud 10 Beauty: cloud10beauty.com
Cloud 10 Beauty Twitter&Instagram: cloud10beauty
Youtube: yourfaceismycanvas88



6 Şubat 2014 Perşembe

Alışveriş! (Giyim + Makyaj)



Günaydın! Uzun zamandır alışveriş videosu yüklemiyordum. Yaptım mı tam yapayım diyerek, hem giyim, hem de makyaja yer verdim. Güzel indirimler yakaladım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Videoyu izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Daha fazla alışveriş videosu için videonun altındaki 'beğen' butonuna tıklamayı unutmayın. Sevgiler! :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



5 Şubat 2014 Çarşamba

Sevgililer Günü Çekilişi! Dermomarket.com



Günaydın! Sevgililer günü yaklaşırken bir çekiliş düzenlememek olmazdı ancak bu kez hediyeler benden değil, severek alışveriş yaptığım Dermomarket'ten. 

2 farklı kazananın olacağı bu çekilişte bir takipçim; Physicians Formula Sexy Booster allık, Burt's Bees Lip Balm, sabun, şampuan ve saç kremi kazanırken diğer okuyucum; Physicians Formula Mineral Wear Face sıkıştırılmış pudra, Avene Thermal su, Babe yüz temizleme suyu ve Jane Iredale likit far sahibi olacak.

Çok şartlı çekilişlerden hoşlanmamamı Dermomarket de anlayışla karşıladı ancak bu sponsorlu bir çekiliş olduğundan mecburen birkaç şartımız olacak.

ŞARTLAR

- Dermomarket'i Twitter ya da Facebook üzerinden takip etmeniz,

- Bu çekilişi herhangi bir platformda duyurmanız.

- Bu yazının altına 'katıldım' yazarak tek bir yorum içerisinde e-mail adresinizle birlikte aşağıya yorum bırakmanız.


Çekiliş tam 1 hafta sürecek ve kazananlar 12-13 şubat'ta blogdan duyurulacak. Herkese bol şans ve sevgi dolu bir yıl diliyorum. Sevgiler! :)


Dermomarket'in Facebook sayfası BURADA
Dermomarket'in Twitter hesabı BURADA
Dermomarket'ten alışveriş yapmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
Youtube kanalım BURADA
Twitter hesabım BURADA