9 Haziran 2013 Pazar

CLINIQUE Chubby Stick - 09 Heaping Hazelnut

scroll down for English!

Herkese günaydın! Tam 1 haftalık bir aradan sonra tekrar burda olmaktan, bir şeyler yazmaktan çok mutluyum. Her şey tamamen güllük gülistanlık değil, tam anlamıyla düzelmedi durum ancak ben halkımızın uyanmış olmasından dolayı, ses getirmeyi, direnmeyi öğrenmiş olmasından dolayı çok çok mutluyum. Bu süreçte ses çıkaran, destek veren ve tabii ki bana ve diğer blogger arkadaşlarıma anlayış gösteren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte ak ve karayı görmek çok iyi oldu. Bir şey var ki, zaten bildiğim ama bu zarfta emin olduğum, o beni daha çok mutlu etti. Çağdaş bir okuyucu kitlesine hitap ettiğimi bir kez daha anladım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi ki varsınız. Ben iyi ki yazmışım, siz de iyi ki okumuşsunuz, yollarımız kesişmiş! NOT: Biraz daha devam edersem ağlayabilirim, artık bugün konusuna geçmekte fayda var. :) Bugün sizlere ilk ve tek Clinique Chubbystick'im Heaping Hazelnut'ı tanıtacağım.

Good morning! I'm back after a 7 days break! My country was going through some disaster, a revolution. It still is but everything seems calmer now so I'm back here! Today I'll be showing you my one and only chubby stick by Clinique; Heaping Hazelnut. Oh, have I told you that I miss blogging SO MUCH?




Clinique Chubbystickler'i duymayan kalmamıştır herhalde. Ben diğer ihtiyaçlarımdan anca zaman ve para bulup bir tane kapabildim. Aklımdaki renk stokta kalmadığı için elim buna gitti ve Heaping Hazelnut'ı alıp kasaya yöneldim. Eve geldiğimde bu şişko kalem rujun rengi beni biraz ürküttü, çünkü tenim kahve tonlarını kaldıramıyor, ancak sürdüğümde çok doğal bir karamel tonu olduğunu gördüm ve günlük makyajımda severek kullanıyorum. Çok güzel bir nem veriyor ve tam çantaya atmalık. Clinique Chubbystick'leri Clinique, Sephora ve Tekin Acar'lardan 49TL'ye alabilirsiniz. Sevgiler!

I'm pretty sure there's no one, who has still not heard about the chubby sticks out there! I was pretty late to get my hands on them, since I've just had the chance, time and money to get one! I was looking for another color but it was out of stock, so I went for Heaping Hazelnut. I was a little nervous and disappointed when I saw the brownish color of the chubby stick in the day light, when I got home, because I can never pull off browny shades, BUT it was surprisingly a very natural and soft caramel color. I love how it moisturizes my lips. I keep it in my hand bag since then! Do you own any chubby sticks? Which shade? Tell me! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder