4 Ağustos 2013 Pazar

NYC Liquid Liner || Likit Eyeliner



Merhaba! Günün yazısı, NYC likit eyeliner üzerine. Daimi favorim MAC jel eyelinerlardan asla vazgeçemiyorum. Watsons'a girdiğimde de kesinlikle farklı bir eyeliner arayışı içinde değildim. İstediğim şey; çok uygun fiyatlı, akmayan, simsiyah ve takma kirpik yapıştırıcısını gizleyecek cinsten bir şeydi. Ülkemize yeni gelen ve Watson's standlarında yerini alan NYC'den ilk alışverişimi yapmış oldum. Satış fiyatının yalnızca 6 TL olduğunu belirterek başlamak istiyorum.

Hello! Today I'll be reviewing NYC Liquid Eyeliner. My all time favorite eye liner is MAC Fluidlines, but I was in the need of something very affordable, liquid and very black to cover up the false eyelashes' glue. I gave NYC a chance and I'm glad I did!




Ürün çok hafif, paketi oldukça kibar. Fırçası incecik, ki bu arzu edenlerin kuyruklu eyeliner uygulamasını çok kolaylaştırıyor. Bazsız bile epey kalıcı, ancak suya dayanıklı değil. Ilık suyla kolayca temizleniyor. Fiyatına göre kat kat iyi bir performansı var. NYC ürünlerini ilk deneyişim, sanırım far paletlerine de bakacağım. Sizin uygun fiyatlı eyeliner favorileriniz hangileri?

The product is so light weight, the packaging is sleek. The brush is very thin and this allows you to draw a flick effortlessly. It's long lasting but not waterproof. It comes of easily with warm water. I really like it. It's very affordable. (Around $3) What are you favorite drugstore eyeliners?




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder