26 Şubat 2015 Perşembe

Artık Tanışalım Mı?



Günaydın! Bunca zamandır yapmayı isteyip de bir türlü cesaret edemediğim bir olay gerçekleşiyor. Yıllardır beni okuyan, izleyen, eleştiren, destekleyen… bir şekilde hayatına dokunabildiğim herkesle tanışabileceğim bir organizasyon yapılıyor. 

Youtube'un düzenlediği bu tanışma organizasyonunda sayı sınırlaması yok. Yalnızca, bu yazının sonunda bulabileceğiniz bir link var. O linke tıklayarak formu doldurmanız gerekiyor. Bu şekilde gelebilecek kişilerin sayısını az çok görebiliyor olacağız.

Şu kadar zamandır yazıyorum, kendimi ifade etmekte hiç bu kadar zorlanmamıştım. Sanırım fazlaca heyecanlıyım. :) Umarım siz de benim kadar heyecanlanmışsınızdır. Umarım desteğini benden esirgemeyen herkes katılabilir, kozmetik üzerine konuşabilir, fotoğraf çekebilir, hatta kahve içebiliriz. 

Etkinliğin detaylarını biraz aşağıda göreceksiniz. Lütfen formu doldurmayı unutmayın. Ah, çok garip bir heyecan var üzerimde. Anlatamıyorum, gideyim ben en iyisi. :)

Son olarak bu etkinlikte farklı vlogger arkadaşlarımın da olacağını hatırlatayım. Makyaj alanında yanılmıyorsam 4 kişi olacağız. Duyurularını onların sayfalarında bulabilirsiniz. Mutlu haftasonları. <3



ETKİNLİK TARİHİ: 7 MART 2015 CUMARTESİ 11:30 ROXY İSTANBUL
Detaylar ve katılım için BURAYA tıklayın!




23 Şubat 2015 Pazartesi

The Balm Mai Billsbepaid Nude (Çıplak) Ruj



Günaydın! 2 hafta önce caddede dolanırken yağmur bastırınca Gratis'e sığınmış, tabi ki elim boş çıkmamıştım. O gün yaptığım alışveriş gerçekten çok içime sinmişti. Hatta ilk parçası olan kapatıcıyı çoktan şuradaki yazımda inceledim. Şimdi dönüyorum yeni favori nude (çıplak) rujuma.

Nude rujların, koyu göz makyajlarını kusursuzca tamamlayıp yoğun göz - çıplak dudak balansını sağladığını hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar bir çok nude ruj denediğimi de. Hatta çoğunu şuradaki yazımda görebilirsiniz. (Bu yazıda olmayan ama çekmeceme girip çıkmışlığı bulunan rujlardan bazıları ise; MAC Honeylove, Viva Glam, Creme De Nude, Blankety, Patisserie…) Tabi bu kalabalık koleksiyon geçmişte kaldı. An itibariyle 3-4 rujum var ve The Balm Mai Billsbepaid de bunlardan biri ve hatta aralarındaki tek nude ruj.




The Balm'ın allıkları ve far paletleri öyle popüler ki, rujları konuşmaya sıra gelmiyor sanırım. Mesela böyle bir ruj nasıl bu kadar geri planda kalır? Ya da bir tek ben mi bunca sene görmezden gelip yeni keşfettim? 

Makyaj yapan her kadının çekmecesinde bulunması gereken renklerden biri olduğunu düşündüğüm Mai Billsbepaid, tek kat uygulandığında pek renk vermiyor, yalnızca lip balm etkisi yaratıyor. İkinci ve üçüncü katta o güzel rengini görmeye başlıyorsunuz. Paketini açtığınız an mentol kokusunu alıyorsunuz. Naneli sakız gibi kokuyor. Bu kokuyla o ıslak bitişi birleşince de dudaklarınızın ferahladığını hissediyorsunuz.


Sol tarafta 2 kat, sağ tarafta 3 kat uygulanmış halini görüyorsunuz.


Dediğim gibi, ıslak bir bitişi var. Bu sebepten aşırı kalıcı değil. Çizgilere çok az da olsa doluyor bende. Alta bir dudak kalemi uygularak bunu bir nebze önleyebilirsiniz. Ben Essence'in In The Nude dudak kalemiyle çok yakıştırdım bu ruju.

Hem çizgilere dolmasını, hem de ıslak bitişini, üzerinden transparan bir pudra geçerek değiştirebilirsiniz. Bu şekilde hem ruj matlaşmış olur, hem de birkaç saat daha kalıcı olur.






Tam rengi görebilmeniz açısından iki farklı ışıkta fotoğrafladım bendeki duruşunu. Tam da göründüğü gibi; kahve ağırlıklı pembemsi bir nude. Ben biraz MAC Blankety ve Patisserie'nin karışımına benzetiyorum.

Satın aldığım gün eve gelip sürdüm ve annemi arayıp kendine de bir tane almasını söyledim. Yanındaki arkadaşı Sevgi Abla da çok beğendiği için almış. Yine aynı gün blogger arkadaşlarım Anıl ve Gözde'ye de aldırdım. Hepimiz severek kullanıyoruz ve dediğim gibi; göz makyajı yapan herkesin kurtarıcısı olabilecek bir ruj. 

İndirimli fiyatı 17 Lira olan bu ruja mutlaka bakın derim. Özellikle beyaz ve buğday tene çok yakışacağını düşünüyorum. Sevgiler. <3



Fırça ve Makyaj Süngeri Temizliği (VİDEO)


AVON Indulgence Ruj Serisi + ÇEKİLİŞ







22 Şubat 2015 Pazar

GOSH Amazing Length'n Build Waterproof Maskara



Günaydın! Yepyeni bir haftaya ve tabi ki yeni bir yazıya başlamadan önce, bu yazıdaki tatlı fonum için Sosyopix'e teşekkür etmek isterim. Hiç vakit kaybetmeden maskaraya dönelim.




Blogumu bir süredir takip ediyorsanız, maskara fotoğraflamak konusunda berbat olduğumu ve neredeyse bütün maskaraların gözlerimden aktığını biliyorsunuzdur. Yazısını şurada bulabileceğiniz, günlük maskaram Rimmel London Lash Accelerator bitince, bu kez farklı bir şey deneyeyim dedim ve çok merak ettiğim Gosh markasına ait bu maskarayı satın aldım. Gosh'ın birçok maskarası var. Ben rastgele bir tane seçtim. Şansıma suya dayanıklı (waterproof) bir ürün çıktı.

Gosh, bir süre önce Gratis raflarında yerini alan bir Danimarka markası ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Gelelim benim aldığım maskaraya. Fırçası ince, uzun ve sık kıllı. Fazlaca ürün alıyor gibi dursa da, kirpikleri tek tek tarayıp, olduğundan uzun gösteren bir maskara. Hacim konusunda başarısız, zaten böyle bir vaati de yok. 




Suya dayanıklı olmasına rağmen çok kolay temizleniyor. Ben silene kadar akmıyor. Takma kirpik takacağım zaman da elimin gittiği maskara bu oluyor çünkü abartısız ama belirgin kirpikler sunuyor. İşte böyle. Bu bitince de farklı bir maskara denemeyi düşünüyorum. Akşam makyajı için severek kullandığım iki maskara ise hala; Chanel Le Volume ve Maybelline Black Drama.

Yaklaşık 2 ay önce Gratis'ten 17 TL'ye (böyle hatırlıyorum ama 13 TL de olabilir) almıştım. Sizin son zamanlarda severek kullandığınız günlük maskaranız hangisi? Mutlu, çok mutlu haftalar. <3





20 Şubat 2015 Cuma

Çantamdan Ayırmadığım Pudra



Günaydın! Açıkçası dün gece 2,5 tane video düzenlediğim için (2 tam makyaj videosu düzenledim, bir tanesine daha başladım ama uykum geldiği için yarım kaldı) bugünün yazısı olarak planladığım muadil yazısını yetiştiremedim ama blogum yazısız da kalsın istemedim. Bu yüzden, geçmişte incelemesini yapmış olduğum ve şu sıralar her gün kullandığım bir üründen yeniden bahsetmek, sizlere hatırlatmak istedim.

Sabah evden çıkarken uyguladığım Face & Body fondotenim, gün içinde alnım ve burnumda parlama yapmaya başlıyor. Saat 11-12 gibi pudra uygulama ihtiyacı hissediyorum. Herkes gibi ben de o pudramsı, yapay görünümden hoşlanmıyorum. Sadece fondotenimi sabit tutsun ve parlamayı alsın istiyorum. Bu aşamada çantamdan MAC Select Sheer Pressed pudramı (NW20) ve Flormar'ın minik pudra fırçasını (*) çıkarıyorum. Pudranın verdiği kapatıcılık sanıyorum ki 10 üzerinden 2. Uygulandığında yüzümde pudra varmış gibi durmuyor ve uygulandığı bölgedeki gözenekleri tuhaf bir şekilde daha küçük gösteriyor. 

Sizin de T bölgeniz gün içinde hafifçe parlıyorsa ya da ıslak bitişli fondoteninizi, kapatcılık eklemeden sabitleme ihtiyacı hisseden biriyseniz bu pudrayı seveceksiniz. Cildiniz yağlıysa ve örtücülük sağlayan bir pudra arıyorsanız da MAC Studio Fix'e bakmanızı öneririm. Çok yağlı cildi olanlar da MAC Blot Powder'ı sevebilir diye düşünüyorum. İşte böyle. Sizin çantanızdan ayırmadığınız pudranız hangisi?





19 Şubat 2015 Perşembe

L'Oreal True Match Kapatıcı || 01 Ivory



Günaydın! Bugün sizlere, son günlerde günlük makyajımda kullandığım kapatıcıyı tanıtacağım ama öncesinde, bloguma yeni denk gelenler ve beni takip etmeye yeni başlayanlar için; göz altı morlukları konusunda çok takıntılı olduğumu, göz çevrem için yüksek örtücülükte ürünler tercih ettiğimi ve favori göz altı kapatıcımın MAC Pro Longwear olduğunu belirterek başlamak isterim. MAC Pro Longwear'i neden sevdiğimi, nasıl uyguladığımı ve kendisini bir türlü sevemeyenler için tavsiyelerimi okumak için buraya tıklamanız yeterli.




Geliyorum True Match'e. Bu serinin fondoteniyle, pudra bitişli olması sebebiyle hiç anlaşamamıştım. Bu yüzden kapatıcısıyla ilgili de tereddütlerim vardı ancak MAC Pro Longwear'i her gün kullanan ve çok çabuk bitiren biri olarak, bir tane de uygun fiyatlı kapatıcım olsun dedim. 

Şu ana kadar denediklerimin ya kapatıcılıkları azdı, ya çizgilere doluyorlardı ya da uygulandıktan birkaç saat sonra oksitlenerek koyulaşıyorlardı. True Match'de böyle bir sorun yaşamadım. Güzel haber; hiçbir sorun yaşamadım. 

Kapatıcı, klasik sünger aplikatörle geliyor. Yapısı incecik ancak bir o kadar örtücü. Ortadan biraz üstte bir kapatıcılığı var diyebilirim. Formülü de NARS Radiant Creamy kapatıcı gibi kremsi değil, Estee Lauder Double Wear kapatıcı gibi, çizginin daha likit tarafında. 

01 Ivory rengini sevdim. Sarı alt tonlu ve bu yüzden çok güzel aydınlatıyor. Pudra bitişli ama göz çevrenizi Pro Longwear'den daha fazla kurutmuyor. Ben yine şurada yazdığım şekilde uygulama yapıyorum, bu yüzden kuruluk gibi bir sorunum olmuyor.

Her tam kapatıcı ve mat bitişli üründe olduğu gibi, True Match'i de nemli bir makyaj süngeri ile uyguluyorum. Bu tarz pudra bitişli ürünleri fırçalarla uygulamak işkenceden farksız zaten. Siz de True Match'in dağıtımını zor bulanlardansanız, bir de nemli Beauty Blender'la deneyin derim.




Sağ tarafta kapatıcının uygulanmış halini görüyorsunuz. Henüz pudrayla sabitlememiştim. Uygulamadan hemen sonra pudrayla sabitlemezsem çizgilere dolduğu için bu adımı atlayamıyorum maalesef. Unutmadan, aktif akneleri örtme konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Sivilceleri kapatmak için fazla yumuşak ve ince. 




Yukarıdaki fotoğrafta da sabitlenmiş halini görüyorsunuz. Kullandığım pudranın detayları burada. Sabitlendikten sonra kalıcılığı MAC Pro Longwear'le yarışıyor diyebilirim. Akşam ben silene kadar orada duruyor, tam istediğim gibi. Bir de ilk uygulandığında hafif belirgin görünebiliyor ancak 1 saat içinde görünüm daha doğallaşıyor. Yani ben ilk uygulandığındaki değil de, birkaç saat sonraki halini daha çok seviyorum.

Ben Gratis'ten 19 Lira'ya almıştım ama sanıyorum ki bu indirimli fiyatıydı. İndirimsiz fiyatını bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Sizin uygun fiyatlı, tam örtücü kapatıcı önerileriniz varsa, onları da beklerim. :)
Sevgiler. <3





18 Şubat 2015 Çarşamba

Golden Rose Velvet Matte Ruj || 02



Günaydın! Günün yazısı, bundan tam 2 hafta önce satın alıp, ilk sürdüğüm andan itibaren hayran kaldığım bir ruj üzerine olacak. Gelin, Golden Rose'un E vitaminli mat serisinden 02 numaralı ruja yakından bakalım.




Bitişi mat olmasına rağmen kadifemsi yapısından ötürü çok kolay bir sürümü var ve diğer mat rujlarımın aksine dudaklarımı kurutmuyor. Uygulama öncesinde lip balm sürmeme gerek bile kalmıyor. Üstelik her mat ruj kadar kalıcı. Bende 4-4,5 saat kadar durduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında çizgilere çok fazla dolmadığını ve gün içinde etkisini yitirirken homojen bir şekilde dudaktan silindiğini de belirteyim.




Benim 2 numarasını almamın sebebi ise, bu morumsu pembe/gül kurularını çok seviyor ve kendime yakıştırıyor olmam. Dediğim gibi yapısını o kadar beğendim ki, satın aldıktan birkaç gün sonra farklı renklerine de bakmak için yeniden Gratis'e gittim ancak sadece 1 numaranın testerı vardı. Onu da biraz MAC Kinda Sexy'e benzettiğim için satın almadım. Biraz önce bu yazıyı hazırlarken de Golden Rose'un Online Satış sayfasına denk geldim. Gözümü karartıp denemeden birkaç renk daha alsam mı? :)

Gözüme kestirdiğim renkler: 3, 7, 10, 12 ve 20. Beğendiğim renklere bakmak ya da benden önce satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ben 2 numarasını, Erenköy Gratis'ten 17 Lira'ya almıştım. İyi ki almışım. MAC'in mat serisinden hiçbir eksiğinin olmadığını düşünüyorum. Sağa sola sallanıp pek güven vermeyen ambalajı dışında. :) 

Siz bu seriyi denediniz mi? Sevgiler! <3





17 Şubat 2015 Salı

Clinique Cilt Bakım Ürünleri (Kuru-Karma Cilt)



Günaydın! Bugün sizlere, Clinique'in yaklaşık 4 hafta önce gönderdiği bu cilt bakım ürünleri hakkındaki görüşlerimden bahsedeceğim. Yorumlamam için tahmin ettiğimden daha az zamana ihtiyaç duydum çünkü üç ürünün ikisinden hiç memnun kalmadım ve kullanmayı bıraktım. 

Ürünlerin detaylarına inmeden önce, Clinique'in Akıllı Serum isimli ürünüyle ilgili görüşlerimi okumak isteyenler için şuraya bir link bırakıyorum. Haydi başlayalım.




CLARIFYING LOTION (Temizleyici Tonik)

487 ML'lik bu ürünün kocaman şişesini sevmiştim. O kadar bol ürün içeriyor ki, 1 senede anca bitiririm diye düşünmüştüm. Ne yazık ki kendisiyle geçmişimiz, 2 kullanımlık bir fiyaskodan ibaret oldu. Şaka gibi bir ürün. Ya da bendeki etkisi şaka gibiydi diyelim.

Pamukla uygulandığında ciltteki ölü deriyi ve kuruluktan oluşan kabukları temizlemeyi vaat eden bu ürünle yüzümü silmeye başladığım an hissettiğim yangını kelimelerle ifade edemiyorum. Suratımın o kısmını kesip atmak istedim, öyle cayır cayır bir yanma düşünün. Geçer belki diyerek devam ettim. Sildikten sonra yüzümdeki yanma azaldı ancak yerini inanılmaz bir kuruluğa bıraktı. Bu öyle bir kuruluk ki, sanki 1 haftadır su içmiyormuşum, sanki yüzüme hiç krem sürmüyormuşum gibi. Koydum şişeyi bir kenara ve birkaç gün sonra kullanmayı tekrar denedim.

Değişen bir şey olmadı. Zaten buram buram alkol kokan bu ürünü bir daha değil yüzüme sürmek, görmek bile istemiyorum. Bir de üzerinde 'non drying', yani 'kurutma yapmaz' yazıyor. Bu durum bana özel mi, yoksa benzer bir sorun yaşayan oldu mu, merak ediyorum.




LIQUID FACIAL SOAP (Likit Temizleyici Sabun)


200 ML'lik bu temizleyiciyi, hem günlük makyajımı temizlemek amaçlı, hem de haftalık cilt rutinime oturttuğum temizleme cihazlarıyla birlikte kullanmak istedim. Toplamda 5 kez kullandım ve yüzümde istediğim şekilde köpürmediği için memnun kalmadım. Bence vasat bir temizleyici. Yüzümdeki yağlanmayı kontrol altına almayı başarmış olsa da, yüzümün kuru bölgelerinin nem ihtiyacını karşılamıyor. Ben şurada bahsettiğim ürünü tek geçiyorum.








DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING LOTION (Nemlendirici Losyon)


İşte bunu sevdim. Kuru-karma cilt için epey başarılı bir nemlendirici. Öncelikle makyaj masamı ve içimi açan renginden, sevimli ama sade ambalajından bahsedeyim. 125 ML'lik bir kutu. Pompalı olması da güzel, kullanışlı.

Krem değil de, losyon kıvamında olduğu için çok çabuk emiliyor. Kuru yanaklarımı tam istediğim gibi, yapış yapış yapmadan nemlendirirken, yağlı olan alnım ve burnumda yağ kontrolü sağlıyor. Elime geçtiğinden beri her gün ve gece kullanıyorum. Ne sivilce yaptı, ne kaşıntı, ne hassasiyet. Üstelik bu kadar çabuk emildiği için makyaj altına da rahatlıkla uygulayabiliyorum. Duştan sonra yüzümdeki o gerginliği ve kuruluğu alması için sürüyorum. Diğer ürünler gibi garip bir kokusu da olmadığı için benden tam puan alan bu ürünü severek kullanıyorum. Cildim hala bu durumda olursa, bittiğinde düşünmeden yeniden satın alırım.

Bu arada hem cildimin eski durumunu bilmeyenler için, hem de ufak bir güncelleme olsun diye Missha kremimle olan ilişkimden de bahsedeyim. Eskiden aşırı kuru olan atopik dermatit cildim, Missha Near Skin serisini 3 ay boyunca düzenli kullandığımda karmaya dönmüştü. Bunda en çok Missha Nutritive Cream'in payı vardı. İlki firma gönderisiydi ama cildime o kadar iyi geldi ki, bitirdiğimde yeniden satın aldım. Geçenlerde 2. kutum da bitti, stokta bulduğum an yine alacağım. Anlayacağınız, Missha'nın nemlendiricisini hala kullanıyorum ancak eskisi gibi her gün değil, sadece cildimi çok kuru hissettiğim zamanlarda ya da hissetmediğim halde, eski kuru haline dönmesin diye önlem olarak 3-4 güne bir sürüyorum. İşte böyle. Sevgiler, mutlu günler. <3


*Ürünler Clinique Türkiye tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Teşekkürler Clinique!





8 Şubat 2015 Pazar

Memnun Kalmadığım Ürünler #3



Günaydın! Geçen hafta düşük tansiyonum izin vermediği için yazı yazamadım. Bugün kendimi nihayet iyi hissettiğimden, fotoğraflarını birkaç gün önce çektiğim bu memnun kalmadığım ürünler yazımı yayınlamak istedim. Lafı hiç uzatmadan ürünlerin detaylarına inmek istiyorum.

1) CLARINS Gentle Eye Make-Up Remover (Göz Makyajı Temizleyicisi)

Şuradaki yazımda bahsettiğim cilt bakım setinden çıkan bu temizleyiciyi Bioderma H2O ya da Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu kadar sevmedim. Maskaralarımı tamamen temizleyemese de gözlerimi yakmadığı için kullanıp yeniden satın almayı hedefliyordum. Zaten 50 ML'lik bir ürün. Her gün göz makyajımı bunla temizlesem bitecekti. Ben de öyle yaptım. Sorun şu ki; kirpiklerim geçen ay epey döküldü. Bir anda kopmalar başladı ve özellikle sol gözümde, üst kirpiklerim arasında serçe parmağımın yarısı kadar bir boşluk oluştu. Buna sebebiyet veren ürünün bu temizleyici olduğunu anlamam zaman aldı çünkü aynı dönemde birden çok yeni maskara ve maskara bazı denedim. Her birini kullanmaya tek tek ara vererek suçlunun bu mavi şişe olduğunu anladım. Bu sıkıntımı Instagram'da paylaştığımda yalnız olmadığımı da gördüm. Bir daha asla satın alınmayacak.


2) GLAM GLOW Supermud Maske

Bunun görseli yok ancak şuradaki yazımda kendisinin tamamen şişirilme bir ürün olduğunu belirtmiştim. O yazıdan sonra kullanmaya devam ettim ve gözeneneklerimi fazlaca genişlettiğini, yanaklarıma değdirmesem bile yakınlarına uyguladığım için yüzümde hassasiyet yarattığını farkettim. Yüzümü mahvetti. 




3) L'OREAL NUDE MAGIQUE CC CREAM ANTI DULLNESS

İlk CC krem denemem L'oreal'in bu mor ürünü sayesinde hüsranla sonuçlandı. Kendisi yüze yayıldıkça teninizin rengini aldığını iddia ediyor ancak yalnızca turuncuya dönüşüyor. Bir de üstüne sivilce yapınca yollarımızı ayırmak durumunda kaldık.






4) Maybelline Master Duo Eyeliner (*PR ürünüdür.)

Şaka gibi bir ürün. Islak bitişli siyah eyeliner olarak geçiyor kendisi. Evet, bendeki rengi siyah. Yukarıdaki görselde renklerle filan da oynamadım. Sözü size bırakıyorum. Firma gönderisi olmasa zaten almazdım. Herhangi bir siyah eyelinera bol su katarak siz de bu ürünü elde edebilirsiniz. 






5) Maybelline Master Precise Eyeliner

Bu ürünü sevmeyi çok istedim. Siyahlığı harika. Tek katta keskin, simsiyah bir çizgi elde ediyorsunuz. Sürümü aşırı kolay ancak göz makyajımı en güzel tutan far bazıyla bile 5 dakika sonra göz kapağıma bulaşıyor. Akma sorunu göz ardı edebileceğim bir şey değil. Bu yüzden sevmedim kendisini.


İşte böyle. Bunlar son dönemde memnun kalmadığım ürünlerden bazıları. Diğerleri hakkındaki görüşlerim henüz netleşmedi. Bir süre sonra bu yazının ikinci kısmını yayınlayacağımı düşünüyorum. Sevgiler. Mutlu haftalar. <3



1 Şubat 2015 Pazar

Dior Lili 121 || Nude Oje



Günaydın! Günün yazısı bu nude (çıplak) oje üzerine olacak. Dior ojelerin; sürümü kolaylaştıran fırçaları, yapıları ve bitişlerini beğendiğimi daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Diğer oje incelemelerimin linklerini de yazının sonuna koyacağım.




Pastel'in Nude serisindeki Cream rengini çok beğenerek almıştım ancak uyguladığımda ellerimde fazlasıyla sarı durdu. Ben de içinde biraz daha bej/pembemsilik bulunan bir nude oje aramaya başladım. Tam unuttum derken, Instagram'da blogger BubblyMichelle'in Lili paylaşımını gördüm ve bu ismi aklıma yazdım. Geçenlerde arkadaşımla Sephora'da gezinirken de testerını uygulattırıp kasaya yöneldim.




Renk tam olarak fotoğraflarda göründüğü gibi, şeftalimsi bir bej. Beyaz tende çok sarı durmayacak doğal bir ton arıyorsanız, Lili'yi seveceksiniz. Pastel Nude serisinde de Lili'ye yakın ama daha pembemsi renkler bulunduğunu düşünüyorum. Daha uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız mutlaka bakın derim. Haftamız güzel geçsin. Sevgiler. <3


Siyaha çalan bordo Nuit 1947 için BURAYA
Kahvemsi gri Trianon için BURAYA
Kırmızı Dior Massai için BURAYA tıklayabilirsiniz.