4 Aralık 2014 Perşembe

NARS Dolce Vita Allık





Günaydınlar! Bugün sizlere, NARS'ın Dolce Vita allığını tanıtacağım. Uzun bir yazı olmayacak çünkü daha önce NARS allıklar üzerine bir çok inceleme yazısı yazdım. Örnek olsun diye bir tanesini şuraya koyayım hatta. Şimdi dönelim Dolce Vita'ya. 




Dolce Vita; minik gümüş ışıltılar içermesine rağmen, uygulandığında mat duran gül kurusu bir allık. Mat derken, tebeşirimsi donuk mat allıklar gibi değil. Cildi hala canlı gösteren türden bir matlıktan bahsediyorum.

Klasik NARS pigmentasyonu bu üründe de kendini belli ediyor. Parmaklarımı ya da fırçayı allığa dokundurmamla gelen ürün her iki yanağıma da yetiyor.

Klasik allık fırçalarıyla uyguladığımda palyaçoya dönüyorum, bu yüzden minimal uygulama yapan pofuduk fırçalarla uygulama yapmayı tercih ediyorum.

Tam bir sonbahar/kış rengi olan Dolce Vita, yanaklarımda (fondoten üstünde, baz ya da sabitleyici kullanmadan) 7-8 saat kalıcı oluyor. 



NARS allıkları Sephora ve NARS mağazalarından 99 TL'ye satın alabilirsiniz. Ne dersiniz? Sizce de buram buram kış kokan bir allık değil mi? Sevgiler! <3



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder