21 Temmuz 2014 Pazartesi

MAC Pure Heroine Ruj || #LordeForMAC



Merhaba! Bugünün yazısı, MAC Online'a özel Lorde koleksiyonunun cesaret isteyen ruju Pure Heroine üzerine olacak. Lorde'un tarzını yansıtan bu ruj sınırlı sayıda üretilmiş ve ülkemizde yalnızca maccosmetics.com.tr 'de satışta.




Pure Heroine, MAC'in sürümü en kolay serisinden; Amplified bitişli bir ruj. Daha önce blogda amplified bitişli rujlar incelemiştim. Bir kez daha hatırlatmam gerekirse bu seri; kremsi, dudağı kurutmayan, sürümü kaygan ve ıslak bitişli oluyor. 




Pure Heroine ilk bakışta gerçekten cesaret isteyen, güçlü, keskin ve dikkat çekici bir renk ancak uygulandığında, özellikle bir iki saat sonra çok daha kullanılabilir olduğu görülüyor.




Renk ise derin bir mürdüm-mor.






Yapısının ne kadar ince ve parlak olduğu yukarıdaki fotoğrafta epey belli oluyor ancak daha biçimli, etli dudaklarda nasıl durduğunu görmeniz açısından Pure Heroine'le ilgili birkaç farklı blog yazısı daha paylaşmak istiyorum. Linkler tam aşağıda olacak.




Bu da uygulandıktan 2 saat sonra, birşeyler yiyip içtikten sonraki hali. Uçmuş hali elbette çok daha kullanılabilir ve pembemsi ancak koyu ve iddialı renkleri sevenlerin uygun bir dudak kalemiyle desteklenmiş ilk halini tercih edeceklerini düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?


*Ürün M.A.C Türkiye tarafından deneyimleyip tanıtmam için gönderilmiştir. Yaz sıcağında buzlu suyumu içerken çalan kapı ve gelen bu minicik paket için tekrar teşekkürler! :)


- Pure Heroine'le ilgili blog yazıları için buraya, buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.
- Pure Heroine'i satın almak için buraya tıklayın. Satış fiyatı: 55 TL.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder