30 Kasım 2013 Cumartesi

MAC Lustering Lipstick || Ruj İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, arkadaşım Yeşim ile yaptığımız, kullanmadığımız makyaj malzemeleri takasında elime geçen MAC Lustering rujumu tanıtacağım. 




MAC'in Lustre, yani ıslak bitişli rujlarından biri olan Lustering, tam anlamıyla kırmızı alt tonlu bir pembe.  Chatterbox ruja çok benzetilen Lustering daha kırmızı ve ince yapılı. 




Lustre yapıdaki her ruj gibi sürümü kolay ve nem verici bir etkiye sahip. Yine Lustre bitişli rujlarda olduğu gibi bende çok kalıcı ve sürdükten 1-2 saat sonra rengi soluklaşıyor ve dudaklarımda daha yumuşak bir ton bırakıyor. Her ten rengine yakışacağını düşündüğüm bu ruju MAC mağazalarından ve maccosmetics.com.tr 'den satın alabilirsiniz. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com






29 Kasım 2013 Cuma

Bourjois Cream Blush - 03 || Krem Allık İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı, yine bir Boots çıkartması sonucu benim olan ve çok beğendiğim bir ürün üzerine olacak. Bourjois krem allıkların 03 - Rose Tender numarasını elimin üzerinde bile denemeden alıp sepete attım, çünkü yapıları yabancı bloggerlar tarafından epey övülüyordu ve pembe allıklara olan zaafımı da duymayan kalmamıştı. 




Ambalaj sevimli ve kullanışlı. Ürün 2,5 gram ve krem formüllü olmasına rağmen pudra şeklinde kuruduğunu iddia ediyor. Bana sorarsanız bu tam olarak doğru değil. Tarif edemediğim bir bitişe sahip ancak kesinlikle pudralaşmıyor. Diğer krem allıklarıma göre çok daha ince bir yapısı, aynı zamanda daha kuvvetli bir pigmentasyonu var. Dağıtıldığında ise tenle bütünleşiyor. Gerçekten doğal duruyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor.






İçinde belli belirsiz ışıltılar mevcut ve bunlar kesinlikle sim değil.




Rengi ise uçuk gül rengi olarak tanımlayabilirim. Her cilt tipine ve tonuna uyacağını düşündüğüm bu ürünün aynısından kazanmak isteyenler BURAYA tıklayarak hala devam eden çekilişime katılabilirler! Sevgiler!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: yourfaceismycanvas88



28 Kasım 2013 Perşembe

Maybelline The Eraser Eye Concealer || Kapatıcı İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı; aylardır hayallerimi süsleyen, İngiltere'ye indiğim an Boots'a koşup aldığım ilk ürün olan Maybelline The Eraser Eye kapatıcı üzerine olacak. Çok sevdiğimiz ve aşina olduğumuz markalar neden en güzel ürünlerini ülkemize getirmemekte ısrarcı, gerçekten anlamıyorum. The Eraser benim kullandığım en iyi uygun fiyatlı kapatıcılardan. Hatta en iyi uygun fiyatlı kapatıcım diyebilirim.




Ürünün ambalajı her ne kadar çekici olsa da şu sünger aplikatör olayı oldukça hijyen karşıtı, ancak ürünün kendisi o kadar güzel ki buna pek takılmıyorum. Üstelik istediğim zaman elimi palet gibi kullanıp fırçayla yayma şansım da var. 




Süngerin altındaki kırmızı formu çevirdiğinizde ürün dışarı çıkmaya başlıyor. Bendeki rengi en açık ton, yani Light olmasına rağmen oldukça sarı olan bu kapatıcı göz çevreme çok aydınlık bir görünüm katıyor.




Yapı olarak ne çok akışkan, ne de çok katı. MAC Prep + Prime aydınlatıcı kadar ışıklı ancak ışıltısız. Göz çevremde en ufak bir kaşıntı, hassasiyet ya da irritasyona sebep vermeyen bu ürünü bitmeden yedeklemem gerek. Şimdiden nereden alırım diye kara kara düşünmeye başladım bile.




Bobbi Brown Corrector'ımın üzerine uyguladığımda pudrayla sabitlemeden rahat 4-5 saat sabit kalan bu ürünün bitişine saten diyebilirim. Göz çevremi kurutmadı, çizgilere dolmadı. Kapatıcılığı orta seviyede olmasına rağmen yapısının incecik olduğunu da belirtmeliyim. Çok ama çok sevdim! Bu ürünü online alabileceğimiz bir link bulanlar benimle paylaşabilir mi? Herkese güzel haftasonları!


* Ürünü Boots'tan 8 Pound'a almıştım. Şu sıralar keşke 2-3 tane daha alıp stoklasaydım diyorum!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanavs8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



27 Kasım 2013 Çarşamba

İlham Veren Vloggerlar!

Kaynak / Source: Tumblr


Günaydın! Bugün sizlere bir kozmetik yazısı yayınlamak yerine, bol cevap beklentisiyle bir soru yönlendirmeye karar verdim. İlham aldığınız, izlemekten keyif aldığınız Youtube vloggerları kimler? Videolar illa makyaj üzerine olmak zorunda değil. Yemek ya da yaşamla ilgili izlediğiniz videoların / vloggerların linklerini bekliyorum.

Ben bu işe ilk Pixiwoo'larla başladım. İlk video yüklediklerinde takibe almıştım. Daha sonra, şimdilerde tembellikten ve hijyensizlikten ölen ama bir zamanlar ilham kaynağım olan Pixi2woo (Tanya Burr) ile devam ettim. Severek izlediklerimin arasında ise; Jemimalou, HelloOctoberxo, ViviannaDoesMakeUp, Emma Pickles ve Hannah Georgina var.

*Kısa bir süre daha mailler ve yorumlar yanıtsız kalacak gibi görünüyor. Bu geri dönüş aksaklığını en kısa sürede telafi edeceğim. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




26 Kasım 2013 Salı

E.L.F Small Stipple Brush || Fırça İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, kuzenimin Amerika hediyelerinden biri olan ELF Small Stipple fırçamı tanıtacağım. İlk bakışta MAC 130'a benzediğini farketmişsinizdir. Gerçekten de dış görünüş anlamında benziyor ancak ben uygulamada bazı farklar sezdim...

Good morning! Today's review will be on my very first ELF brush, which was a gift from my cousin. As you can see, it looks very similar to the beloved MAC 130 brush. Well, they do both look alike but not in application...




Öncelikle fırçanın tüyleri çok sık değil. Daha doğrusu tüyler birbirine yapışmış, sanki krem bir ürünü yaymışım da tüyler küme halinde toplaşmış gibi. Bu sebeple fondoten, BB krem ve renkli nemlendirici gibi kapatıcılık veren ürünleri uygularken yüzümde fırça izleri bırakıyor. Sırf bu sebepten sevmedim bu fırçayı. 

The bristles are not very dense. They are thick and grouped. It leaves brush strokes on my face, which I hate. 






Gördüğünüz gibi MAC 130'un tüyleri daha ince, daha yoğun ve yumuşak. Bazı ürünler uygun fiyatlarına rağmen harika işler çıkarırken (bkz: Rimmel Wake Me Up Fondoten) bazı ürünler ise 'Ben dandiğim!' diye bağırıyor. İşte ilk e.l.f fırça yorumlarım bu şekilde. İlerleyen zamanlarda pudra ve göz fırçalarını da tanıtacağım. Siz bu markadan herhangi bir ürün denediniz mi?

As you can see, MAC 130 has thinner, denser and softer bristles. The e.l.f one is screaming 'I'm cheap!' I really didn't like it at all. In the following days I'll be sharing my personal thoughts on other brushes by this brand. What do you think?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



25 Kasım 2013 Pazartesi

VICHY Aqualia Thermal || Nemlendirici İncelemesi





Günaydın! Bugün sizlere, yaz ortasından beri kullandığım bir nemlendiriciyi tanıtacağım. Açıkçası Vichy ürünlerine çok hakim değilim. Bu kremin kuru ciltler için iyi olduğunu duyan arkadaşım Aynur'un hediye etmesiyle markayla tanışmış oldum. 

Kremin ambalajı oldukça pratik ve gösterişsiz. Kokusu çiçeksi ve çok hoş. Yapısıysa favorim diyebilirim. Yüzde ağırlık yapmadan çok iyi nem veren bir ürün kendisi. Kuru ve çok kuru cildi olan ve uygun fiyatlı bir nemlendirici arayışında olanların çok seveceğini düşünüyorum.

Gelelim kafamı kurcalayan ve sizden yardım isteyeceğim kısma. Ben bu ürünü yaz boyunca kullandım ve çok ama çok sevdim. Daha sonra tam boyunu almak için büyük eczanelerden birine girdiğimde eczacı bayan 'Vichy uzun vadede yüzde tüylenme yapıyor, sana başka bir krem bakalım.' dedi ve kendi çevremde yaptığım ufak anket sayesinde bu fikre sahip birkaç kişi daha buldum. 

Şimdi güneş ışığında baktığımda yüzümde ve şakaklarımda sarı tüylenmeler başladığını gördüm. Bu kadar memnun kaldığım bir kremin böyle bir etkisinin olma ihtimali beni üzdü. Aranızda bu ürünü deneyip benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu?

*Bu kremin bir de koyu mavi kapaklı olanı var, o daha da kuru ciltler için. Annem kendine yanlışlıkla onu almış ve yapısının yoğunluğu ve rahatsız edici kokusu sebebiyle kullanamıyor. Vichy ürünlerine online dermo kozmetik sitelerinden ve büyük eczanelerden ulaşabilirsiniz.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



24 Kasım 2013 Pazar

Londra Alışverişim + ÇEKİLİŞ!



Günaydın! Evet, ben döndüm ve bir alışveriş videosu çektim. Bu videonun sonunda sizleri bir de çekiliş bekliyor. Boots'tan aldığım ve yabancı vloggerlarda sıkça görüp merak ettiğimiz ürünlerden birkaçını derledim. Çekilişe katılmak ve aldıklarımı görmek için buraya tıklamanız yeterli. Herkese sevgiler, mutlu günler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



22 Kasım 2013 Cuma

Sleek Lash Out Mascara || Maskara İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı orta kararda bir maskara üzerine olacak. Sleek markasının allık ve farlarını çok seviyorum. Bu kadar uygun fiyatlı, aynı zamanda pigmentli olmalarına hayranım. Bu maskarayı denerken de aynı beklenti içindeydim ancak pek de beğenmedim...

Good morning! Today's post will be about Lash Out mascara by Sleek.(*) I'm so in love with the pigmentation and color selection of Sleek blushers and eyeshadows. I was very excited to try this mascara as well and there you have my personal review...




Ambalajı gözlerimi kamaştıran bu maskara oldukça hafif. Kibar duruşu sebebiyle de makyaj masamda bir adım önde.

The packaging is gorgeous. The 'sleek' tube makes it stand out among the other mascaras in my drawer...




Fırçası incecik ve tüyleri kısa ve sık. Uzun parçacıklar içermediği için çok hacim vermeyeceğini daha sürmeden anlamıştım. Kirpiklerimi simsiyah yapıp tek tek ayırması için kullandığım bu maskara, benim için orta kararda, günlük kullanıma uygun bir ürün.

The wand is very thin and tall. The bristles are very dense and short, so I knew that it wouldn't add volume to my lashes in the first place. However, it separates and defines each lash and make them super black. So I keep this mascara for my daily uses. 





* Ürün Cloud 10 Beauty tarafından gönderilmiştir. Yorumlarım tamamen objektiftir. || *PR Sample



Bana Ulaşın

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com

Cloud 10 Beauty'e Ulaşın

Instagram, Twitter: cloud10beauty






21 Kasım 2013 Perşembe

NUXE Reve De Miel Lip Balm || Dudak Koruyucu



Yeniden merhaba! Bugün sizlere portakallı kek, pardon bir dudak koruyucu krem tanıtacağım. Hayatımda böyle iştah açıcı bir koku solumadım. Sırf kokusu için bile tekrar alırım diyerek yazımı başlatıyorum!




Oldukça yoğun yapılı, dağıtması diğer dudak bakım ürünlerine göre daha zor ancak kokusu ve o yumuşacık dokusu sebebiyle Eos Lip Balm'dan (click!) hemen sonra elimin en çok gittiği ürün oldu kendisi!

Bu ürünü Dermomarket.com 'dan satın alabilir, kapıda ödeme yapabilirsiniz. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



20 Kasım 2013 Çarşamba

Maybelline Maskaralarım...



Maskaralarıım koyduğum kadeh, Turkish Brides adlı firmanın hediyesi! Instagram sayfalarından ulaşıp sipariş verebilirsiniz. http://instagram.com/turkishbrides


Günaydın! Bugün sizlere elimdeki Maybelline maskaraların karşılaştırmasını yapacağım. Aralarından ikisi, bittikçe aldığım ve bence pahalı markaların maskaralarını her anlamda geride bırakan ürünlerken diğer ikisinden hiç hoşlanmadım ve bir daha satın almayacağım.




Soldan sağa; The Falsies Flared, The Falsies Black Drama, One By One, The Rocket.




The Falsies serisi hem fırçalarının biçimiyle, hem kalıcılıklarıyla, hem de verdikleri etkiyle ilk kullanımdan çalmıştı gönlümü. The Rocket'i sevmek için ise çok uğraştım ancak benim kirpiklerimi yapıştırmaktan başka bir işe yaramadı. One By One'ı birçok okuyucum sevdiği için denedim ancak zaten ince olan kirpiklerimi daha da ince gösterdi...




Tek tek incelersek aralarından en sevdiğim The Falsies Flared. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor, tek katta günlük kullanım için yeterli hacmi sağlarken 2. katta daha dolgun ve gece makyajına uygun kirpikler elde ediyorum. Bu maskaraya kefilim çünkü asla akmıyor, dökülme yapmıyor. Öyle ki alt kirpiklerimde bile kullanıyorum.




Bir diğer favorim ise The Falsies Black Drama. Makyaj videolarımı izleyenler büyük ihtimalle bu maskarayı duymaktan sıkılmışlardır ancak gerçekten de çok kullanışlı buluyorum. Uygun fiyatlı maskaralar arasında kirpiklerimi daha gösterişli gösterecek bir ürün bulamıyorum. Kirpiksiz takma kirpik etkisi budur! Simsiyah olması da cabası...




Kirpiklerini cılız gösteren, deli gibi akıp bulaşan bir maskarayı kim sever? Memnun olan çok kişi olmasına rağmen biz iyi anlaşamadık One By One'la...




Ve son olarak The Rocket. İlk 1-2 kullanımda çok beğenmeme rağmen zamanla kirpiklerimi yapıştırmaya başlayan, vıcık vıcık formüllü bir ürün haline dönüştü. Oysa ki fırçasını çok sevmiştim. Bitince bir daha almayacağım.


Benim hala denemediğim ve tavsiye edebileceğiniz Maybelline maskaralar hangileri?


*Seyahatte olduğum için yorum onaylamada biraz gecikebilirim. Döndüğümde tüm yorum ve mailleri yanıtlayacağım. Sevgiler!


Bana Ulaşın

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



19 Kasım 2013 Salı

MAC Viva Glam GAGA 2 Lipstick || Ruj İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, zevklerimizin çok uyuştuğu arkadaşım Gözde'nin hediyesi MAC Viva Glam Gaga 2 rujumu tanıtacağım. Bilmeyenler için Viva Glam Gaga rujlar ambalajları üzerinde Lady Gaga'nın imzasını taşıyor ve Viva Glam ürünlerinden birini satın aldığınızda MAC çalışanları kasada çanlar çalarak AIDS'le Mücadele Vakfı'na yaptığınız bağışı kutluyorlar.




Viva Glam Gaga 2; %98 bej, %2 de pembe bulunduran uçuk bir ruj. Buğday tenliler için mükemmel nude (çıplak dudak) olacak bir renk. Bitişi kremsi (Amplified), sürümü kolay ve dudakları nemlendiriyor. Ben ilk katı sürüp dudaklarımı peçeteye bastırıp tekrar uyguluyorum. Hem kalıcılığını arttırmış, hem de rengi daha iyi almış oluyorum.







Ben sürümünü de duruşunu da çok beğeniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiler!


*Yorum onaylama ve yanıtmalarda gecikme olabilir. Affınıza sığınarak birkaç güne görüşürüz diyorum! :)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



18 Kasım 2013 Pazartesi

Mercek Altında: CLINIQUE Bottom Lash Mascara || Alt Kirpik Maskarası



Günaydın! Bugün sizlere Clinique Bottom Lash Mascara, yani Clinique'in şirin mi şirin alt kirpik maskarasını tanıtacağım. Yazının sonundaki detaylı anlatım ve uygulama videomu bulabilirsiniz. Videonun altındaki bilgi kutucuğunu genişleterek satın alabileceğiniz linklere ulaşabilirsiniz. İyi seyirler, sevgiler!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



17 Kasım 2013 Pazar

MAC Select Sheer Pressed Powder || Pudra İncelemesi



Günaydın! Günün yazısı yeni favori pudram üzerine olacak. 'Pudra ve Görkem?' dediğinizi duyar gibiyim. Gelin nedenini açıklayayım...

Senelerce kuruluktan çatlayan, hatta patlayan bir ciltten muzdarip olan ben, nihayet doğru bakım rutinimi oturttum ve artık cildim kuru karma. Yanaklarım kuru, T bölgem de ise hafif bir yağlanma var. Bunun coşkusuyla hemen koşup pudra alayım dedim ama öncesinde ufak çaplı bir araştırma yaptım.

Bana kapatıcılık vermeyecek, ağır gelmeyecek ve kabuk kabuk durmayacak doğal görünümlü bir ürün lazımdı. İnternetten yaptığım araştırma sonucunda Select Sheer Pressed ile iyi anlaşacağımızı düşündüm, nitekim öyle de oldu...




Sheer Pressed adından da anlayacağınız gibi çok ince yapıda, sıkıştırılmış bir pudra. Makyajımı sabitlemek ve T bölgemin gün içinde parlamasını önlemek adına MAC 116 fırçamla uyguladığımda tam da istediğim sonucu elde ediyorum.




 NW20 rengini aldığım bu pudra çok enteresan bir şekilde gözeneklerimi küçük gösteriyor. Bu da benim işime geliyor ve bu ürünü kullanacağım zaman Porefessional bazımı kullanmıyor, ziyan etmemiş oluyorum. 

MAC'in fondotenlerine olan alerjimden dolayı bu pudraya da biraz ön yargılı yaklaşmama rağmen beni çok şaşırttı ve tatmin etti. Aldığımdan beri her gün kullanıyorum ve bittiğinde Rimmel Stay Matte yerine yine bu ürünü satın alacağım. Siz bu ürünü denediniz mi?


*Bu pudrayı MAC mağazalarından ve maccosmetics.com.tr 'den satın alabilirsiniz.


**An itibariyle seyahatte olduğum için internetim yok. Döndüğümde tüm yorumları ve mailleri tek tek cevaplayacağım. Sevgiler!


Bana Ulaşın

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



16 Kasım 2013 Cumartesi

Seyahat Makyaj & Cilt Bakımı Çantam! || My Travel Makeup & Skincare Bag!



Günaydın! Bugün Londra'ya uçuyorum ve her seyahatimde yaptığım gibi sizlere makyaj çantamı açıyorum. Bu kez herşeyi minimal tutmaya çalıştım ve ruj kısmı hariç başarılı olduğumu düşünüyorum. Şuradaki ve şuradaki seyahat makyaj çantamla bu yazımı karşılaştırınca ne kadar yol katettiğimi göreceksiniz zaten. 

Good morning! Today I'm flying, off to London and I'm letting you see what's in my travel makeup and skin care bag, just like every time I'm going away. This time I tried to keep it minimal and I think I managed to do so, except for the lipsticks. If you click here and here, you can compare and see how far I've come. 




Pembe makyaj çantam Victoria's Secret'ten. İlk olarak ten ve göz makyajı için seçtiklerimle başlıyorum. En az 9-10 derece soğuğa gittiğim için cildimin kuruyacağını biliyorum. Bu sebeple çekmecemdeki en çok nem veren ürünlerden biri olan NARS Pure Radiant Renkli Nemlendiricimi yanıma alıyorum. Ayrıca tüpü plastik olduğu için seyahat dostu bir ürün. Hemen yanındaki Bobbi Brown Corrector ve MAC Pro Longwear kapatıcım göz altlarımı kapatan muhteşem ikili. NARS Radiant Creamy kapatıcımın ise göz altlarımdan çok yüzümdeki kusurları gizlemede başarılı olduğunu farkettiğimden beri, fondotenin kapatmadığı yerler için kullanıyorum. Çenemde ve burun kenarımdaki kızarıklıkları kuru göstermeden, yapay durmadan tamamen kapatıyor. Tüm bunları transparan bir pudrayla sabitlemek için ise MAC Prep + Prime pudramı çantamdan ayırmıyorum.




The Balm Put A Lid On It far bazım olmadan şurdan şuraya gitmem. Üst kirpiklerim için Benefit They're Real ve alt kirpiklerim için Clinique Bottom Lash Mascara. MAC kirpik kıvırıcımın yanı sıra biri kahverengi, diğeri siyah olmak üzere iki göz kalemim de bulunuyor. MAC Coffee ve AVON Supershock desem sürpriz olmaz herhalde. MAC Blacktrack jel eyelinerımı da ne olur ne olmaz diye çantama ekleyiverdim.




Roma'da yaşarken Cuma-Pazar İstanbul yaptığım olurdu ve MAC 15'li far paletimi el çantama atar, bagajsız uçağa binerdim. Şimdiyse 1 haftalık ve beklentilerimin büyük olduğu bir yolculuğa yalnızca 4 tane far götürüyorum. Nasıl akıllandığımı, heyecandan valize atılan çoğu şeyin kullanılmayacağını anlamışım, değil mi?




İnanılmaz ama gerçek! Allık hastası ben yanıma yalnızca MAC Blushbaby'i alıyorum. İlk kullandığım anda benim için üretildiğini anlamıştım. Hakkında söylenecek çok söz yok. Yazısı burada!




Dudak kalemi olarak yine pembelerden gittim. Rimmel London Exaggerate serisi, Eastend Snob rengi ve bayılarak kullandığım AVON Pink Bouquet.




Ne yazık ki ruj konusunda elim süzgeç tutmaz. Eleye eleye bu dörtlüde karar kıldım.




Cilt temizliğim ve bakımı için ise; Bioderma Sensibio H2O, Missha Near Skin nemlendiricim, MAC Mineralize Charged göz kremim, EOS Lip Balm ve Burt's Bees dudak koruyucumdan şaşmadım.

Orada olduğum süre boyunca çok fazla internetim olmayacak, bu sebeple yorum onaylama ve yanıtlamam 1 hafta kadar aksayacak. Affınıza sığınarak dönüşümü bekleyin diyorum. Bol çekiliş ve videolu bir kavuşma olacak. 

Unutmadan; ben burada değilim ancak blogda her sabah 09:30'da yeni yazı yayınlanmaya devam edecek. Bu işe atıldığımdan beri beni yalnız bırakmayan okuyucularımı yazısız bırakmak istemedim. Okuyacağınız yazılardan bazıları; MAC Select Sheer Pressed pudra, Maybelline maskaralarım, Nuxe Lip Balm ve Clinique Alt Kirpik Maskarası üzerine olacak. 

Kendinize iyi bakın, sevgiler!


Bana Ulaşın!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com