6 Ekim 2013 Pazar

MAC Select Cover-Up || Kapatıcı İncelemesi






Günaydın! Haftanın ilk yazısı, hakkında karar vermem için biraz beklediğim MAC Select Cover Up kapatıcı üzerine olacak. Videolarımda kullandım, günlük hayatta kullandım ve tüm bu süreç boyunca minik minik notlar aldım. Zaten blogumdaki tüm yazıları bu şekilde yazıyorum. Gelelim ürüne...

Good morning! Today I'm welcoming the new week with a concealer review. MAC Select Cover Up.




Kapatıcı en sevdiğim form olan tüpte geliyor. 10 ML olması da harika, uzun süre gideceğini düşünüyorum. Bu arada bendeki rengi her zamanki gibi NW20. Yüzüm NW15 olmasına rağmen göz altlarımı NW20 örtüyor. 

The product comes in a tube, which is my favorite form when it comes to concealer. It's also 10 ML, which is great and I think it will last me really long. I'm in the shade  NW20 in MAC concealers but normally my skin is NW15.




Akıcılığını yazısını şurada yazdığım Helena Rubinstein kapatıcıma benzetiyorum ancak ne yazık ki Helena Rubinstein gibi nemlendirici değil, aksine biraz kurutma etkisi var. Bunun dışında örtücülüğü, ince yapısına rağmen 10 üzerinden 7. Pudrayla sabitlemediğim zamanlar da bile sabit kalması da cabası.

I find the consistency very similar to my Helena Rubinstein Magic Concealer, which I reviewed here. They're both very runny, liquid products but this one is a bit more drying. It also covers well, 10/7. I sometimes don't even set it with powder and it still lasts on me.




Ufacık bir miktarı iki göz altıma, burun çevreme ve yanaklarımdaki kızarıklıkları kapatmaya yetiyor da artıyor bile. Kullandığım en pigmentli kapatıcılardan biri. Paketin arkasında 'corrector' yazsa da corrector olarak kullanamayacağım kadar kuru. Zaten bildiğiniz gibi benim hayatımın correctorı ,yazısını şurada yazdığım Bobbi Brown ürünüdür. Özetle; sivilceleri, göz altlarını ve kızarıklıkları orta derecede örten, ince yapılı ve kalıcı bir ürün arıyorsanız bu kapatıcıyı seveceksiniz. Sevgiler!

It's very pigmented. The tiniest amount of it will cover my under eye area, redness on my chin and around my nose. Even though it says 'corrector' on the back, I find it too dry for a corrector. As you all probably know, my favorite corrector is by Bobbi Brown (CLICK!). To sum it up; if you're looking for a concealer, that covers really good, feels very light and stays put, this is the one for you. x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder