8 Ocak 2015 Perşembe

BİTENLER #2



Günaydın! İlkine şuradan ulaşabileceğiniz, Bitenler serisinin 2. yazısıyla karşınızdayım. Bu yazı için fotoğraflamayı unuttuğum bir de MAC Face & Body fondotenim vardı. Ne yazık ki fotoğraf çekerken gözümden kaçmış. Sonuç olarak bitirdiğim ve bitirdikçe aldığım sayılı fondotenlerden olan Face&Body'i çoktan tekrardan aldım. Yine keyifle kullanıyorum. Okumak isterseniz yazısı burada.




Cilt temizliğinden başlıyorum. Bu grup hiç değişmese de bir kez daha paylaşmak istedim. Göz makyajı temizliği için dönüşümlü kullandığım Bioderma Sensibio H2O ve Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ayda bir biten, bittikçe yenilenenlerden. Gül Özlü Makyaj Temizleme Sütü de bitmeden yedeklenenlerden. Yüz makyajımı silerken yüzümü nemlendiren tek ürün. Kaç senedir kullanıyorum, bilmiyorum.




Yine şurada bahsettiğim Clarins'in nem maskesini bitirdim. Bir daha satın almayacağım. Zaten bu ürünü sadece Glam Glow sonrası kullanıyordum çünkü Glam Glow cildimi gerçekten gerip kurutuyordu. Üstelik nem konusunda çok daha başarılı ürünler kullandım. Mesela Rexaline Serum. 

Bittikçe aldığım ürünlerden MAC Fix +. Ben sabitlemesi için değil de, fırçalarımı ıslatmak ve makyajımın o pudralı bitişini doğallaştırmak adına, yazın da ferahlamak amacıyla kullanıyorum. Büyük boyunu özellikle almıyorum çünkü bitiremeden bozulmasından korkuyorum.

Geçen yıl tanıştığım ve nem konusunda üzerine tanımadığım Kiehl's Avokadolu Göz Kremi de geçtiğimiz haftalarda bitti. Hemen yenisi alındı.




Son grupta ise yine Bobbi Brown Almost Bare parfüm var. Ne yazık ki çok çabuk tüketiyorum bunu ama bittikçe de almaya devam ediyorum. Beyaz tene çok yakışan bir menekşe kokusu, keyifle kullanıyorum.

MAC Prep + Prime Light Boost, aydınlatıcı kalem. Yaklaşık 1 sene sonra bitirdim. Epey bereketliymiş. Hemen yenisi alındı. Göz çevresi ve yüz için mükemmel aydınlatma sağlıyor. Yapısı da incecik.

Son olarak da NARS Radiant Creamy kapatıcımın Vanilla rengi. Yine kaçıncı kutumda olduğumu bilmediğim ürünlerden. Yenisi çoktan alındı. İşte böyle. Son zamanların bitenleri bunlardı.

Sevgiler. <3



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder