25 Mayıs 2013 Cumartesi

MAC 168 Angled Contour Brush || Fırça İncelemesi





Yine ben! Merhaba :). Bugün sizlere, en yeni MAC fırçamı tanıtacağım. Dün yazısını şurada yazdığım Pink Swoon allıkla birlikte aldığım bu fırça uzunca zamandır aklımdaydı. Nihayet Taksim, İstiklal Caddesi'ndeki MAC Pro Store'a gittim ve fırça artık benim!

Hey there, it's me again! I'll be reviewing my new MAC brush; 168, Large Angled Contour Brush. I got this with the lovely Pink Swoon blush, which I reviewed right here.




Fırça, her ne kadar kontur fırçası diye geçse de, ince ve fazla zayıf bir yüze sahip olmanın sonucu olarak konturle işim olmuyor. Ben bu fırçayı allık için aldım. Allık fırçan yok muydu derseniz, bir sürü, ama beyaz fırçalara zaafım var ve bu fırçanın parasını çoktan ayırmıştım. :) Tıpkı MAC 217'ler gibi bembeyaz ve bu ne zaman kirlendiğini ve yıkanması gerektiği anlamanızı sağlıyor. Açısı kontur için mükemmel ama ben allık için kullanıyorum ve sonuca bayılıyorum. Bu arada çok yumuşak olduğunu da söylemeliyim. 187 ile birlikte MAC'in en yumuşak fırçası ilan ediyorum bunu hatta!

Even though the brush is a contour brush, I never use this to contour, since I never contour my already sculpted thin face. I use this brush for applying my blush. I have so many blush brushes but I didn't mind having another one, which is so soft and white! I love white bristles. You can tell when the brush needs to be washed. That's why 217 is my all time favorite blending brush. 




Çoğu blogger ve MAC makyaj artisti bu fırçayı likit fondoten için kullanıyor ve harikalar yarattığını söylüyor ama ben bu kar beyazı fırçaya kıyıp da asla fondoten süremem! Bu arada, sırf sizlere bilgi verebilmek adına bugün NARS Laguna bronzerımı bu fırçayla sürdüm ve yüzümü konturledim. Kontur için daha iyi bir alternatif bulacağınızı sanmıyorum. Eğer iyi bir allık ve kontur fırçası arıyorsanız bu fırça tam size göre. (Satış Fiyatı: 84 TL)

I've heard and read so many bloggers and makeup artists use this brush for liquid foundation but I WOULD NEVER use this snow white baby for foundation! What are your thoughts on this brush? Let me know! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder