30 Mayıs 2013 Perşembe

MAC ve MAC Online'dan Neler Alınmalı? // MAC MUST HAVES!



Herkese merhaba! Bugün, aslında uzunca bir zamandır yazmam gereken bir yazıyı yazıyorum. MAC'ten neler alınmalı, MAC online'dan ne sipariş verilmeli. Şüphesiz ki ben bilir kişi değilim ancak MAC'te geçirdiğim 4 ay ve son 3 senedir olan ilgim, çok azıcık da bir bilgimle bu soruyu cevaplamamı isteyen takipçilerim oldu. Ben de bugün kendimce MAC'in olmazsa olmazlarını göstereceğim. Hemen başlayalım.

1) MAC Constructivist Paint Pot (YAZISI BURADA)

Kolay dumanlı gözler ve harika kahverengi göz makyajları yapmak için tasarlanmış krem far/baz. İçinde hafif bordoluk olan bir kahve ve ışıltılı. Paint Pot'lardan en sevdiğim bu!


2) MAC Mineralize Charged Water Eye Cream (YAZISI BURADA)

Şu ana kadar kullandığım en iyi göz kremi. Bu benim ikinci kutum. Bittikçe almaya devam edeceğim.


3) MAC Fluidline Blacktrack & Dipdown

Yazısını neden yazmamışım acaba?!? Clinique ve Bobbi Brown'dan sonra tanışıp bayıldığım jel eyelinerlar. Gözün içinden bile gün içinde akmıyor, temizlemesi ise çok kolay.




Bir sürü MAC fırçam olmasına rağmen, Real Techniques fırçalarla ve Beauty Blender'la tanıştıktan sonra benim için hiçbir MAC fırça olmazsa olmaz değil. Ancak aralarında 3 tanesi var ki, onlar olmadan yapamıyorum. 


1) MAC 187 Duo Fibre Brush

Siyah keçi tüyleri üzerinde beyaz sentetik tüylü bu fırçalar yok gibi makyaj görünümü vermek için tasarlanmış. Ben bu fırçayı likit fondoten, pudra ama en çok bronzer ve zor allıklar için kullanıyorum. Hiç düşünmeden bir tane daha alırım.


2) MAC 217 

Bir tanesini arkadaşıma, bir tanesini de anneme hediye etmemle birlikte elimde 3 tane kaldı. MAC'te çalıştığım dönemde bolca edindiğim, gelmiş geçmiş en iyi far/karıştırma fırçası. Söylenecek başka söz yok!


3) MAC 263 (YAZISI BURADA)

Eyeliner sürmeyi beceremeyen insanı bile eyeliner'a alıştıran sentetik açılı fırça.




1) MAC Pro Longwear Concealer (YAZISI BURADA)

MAC Studio Finish'i yıllarca kullandıktan sonra, göz altı morluklarımı tamamen kapatıp ağır durmayacak, ben silinceye kadar çıkmayan bir kapatıcı daha bulduğum için çok mutluyum. Yazısını mutlaka okuyun, bir tane mutlaka edinin.


2) MAC Prep + Prime Highlighter Pen (YAZISI BURADA)

Bitmeden stoklayacağım bir ürün. Göz altlarını ve yüzü aydınlatmada üstüne yok. Makyajımı bunsuz tamamlayamıyorum.


3) MAC Cremeblend Something Special (YAZISI BURADA)

İlk krem allığımdı ve şu anda en sevdiğim krem allığım. Şeftali mercan renkte. Her tene uygun. Dudaklara da kullanılabiliyor.


4) MAC Pink Swoon Blush (YAZISI BURADA)

Çok değil, bir 10 gün oldu tanışalı ama vazgeçemeyeceğim pembe allıklar arasında. Yazısı okunmalı, beyaz tenliler hemen almalı!




1) MAC Fix + (YAZISI BURADA)

Yaz bu ürün olmadan geçmez, kış hiç geçmez. Sabitleyici, ferahlatıcı sprey.


2) MAC Strobe Liquid Lotion (YAZISI BURADA)

Fondoteni inceltmek, yüze kaliteli ışıltı sağlamak için mükemmel baz.


3) MAC Farlar

15'li olmasa bile 4'lü bir MAC paleti mutlaka edinin. Başlangıç için far tavsiyeleri; Patina, Charcoal Brown, Sable, Mulch, Twinks, All That Glitters, Bronze.


4) MAC Coffee Eye Pencil

Mat, acı kahve bir göz kalemi. Kahverengi göze çok ama çok yakıştırıyorum.




Rujlar için ayrı ayrı yazı yazmamıştım ama buraya tıklayarak Favori MAC Rujlarım adlı videomu izleyebilirsiniz. Benim tavsiyelerim bunlar. Onun dışında herhangi bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım. Bazı kendi bilmezler yüzünden anonim yorumlara kapattım blogumu, ancak bana aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Herkese sevgiler! Beni takip ettiğiniz için çok teşekkürler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Facebook: Your Face, My Canvas
Youtube: yourfaceismycanvas88
Bloglovin: gorkemkarman
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



29 Mayıs 2013 Çarşamba

Pratik Yaz Makyajı! // Quick Summer Makeup!

ACILARIN KIZI BAKIŞIMLA




Günaydın! Yaz aylarında sıkça uyguladığım, fırça kullanmadan ve yalnızca likit ve krem ürünlerle yapılan makyajımı göstereceğim sizlere. Yüzde ağırlık yapmayan ürünler, bol SPF, aydınlık gözler ve canlı dudaklar. Çok basit, çok pratik. Video en altta olacak!

Good morning! Today I'll be showing you a quick and easy makeup look! Brush free, SPF lover, bright eyes and pink lips. It's very simple! Video will be down below.




Yüz // Face

- Clinique SPF 30 Face Cream (CLICK)

- NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 35 (CLICK)

- Maybelline Dream Touch Blush 05

- MAC Fix + (CLICK)


Gözler // Eyes

- Rimmel London Scandal Eyes Bulletproof Beige (CLICK)

- MAC Coffee Eye Pencil

- NARS Portobello Eyeshadow Duo (CLICK)

- Maybelline The Falsies Flared

- Garnier Anti Dark Circles Roll On


Dudaklar // Lips

- Rimmel London Exaggerate Lip Pencil Eastend Snob

- MAC Chatterbox Lipstick (CLICK)




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com




28 Mayıs 2013 Salı

Rimmel London Scandal Eyes - Bulletproof Beige



Merhaba! Ülkemize gelmesini dört gözle beklediğim Scandal Eyes kalem farlar nihayet Watson's Rimmel London raflarında. Almasam olmaz diyerek kendimi Watsons'a attım ve bir siyah ve bir de açık renk olmak üzere 2 adet seçtim. Biri, bugün tanıtacağım şeftali şampanya rengi olan ışıltılı Bulletproof Beige.

Hello! Today I'll be reviewing the peachy champagne shade of Rimmel London Scandal Eyes Pencil Eyeshadows; 002 Bulletproof Beige. I also purchased a black colored one!




Öncelikle kalemlerin yapılarından bahsetmek istiyorum. Bu şişko kalemler suya dayanıklı. Zaten beni renklerinden önce çeken etken bu oldu. Bir diğer güzel özelliği ise çok ama çok kremsi olmaları. Özellikle Bulletproof Beige inanılmaz bir yapıda, resmen kayıyor gözlerimin üzerinde. Sürdükten 2 dakika sonra ise tamamen sabitleniyor ama hala kremsi görüntüyü koruyor. Benim über yağlı göz kapaklarımda bile baza ihtiyaç duymadan, baz yerine geçen harika renkte kalemler bulduğum için çok mutluyum. Dün sabah evden çıkarken saat 10:00'da sürdüm ve akşam 23:00'te ben silene kadar sabit duruyordu.

The pencils are waterproof, which actually made me go for them. They're also so creamy that they glide on my eyelids and in 2 minutes they set FOREVER! Even on my oily lids, I don't need to use a primer with these. I'm so happy to have them! I've applied the pencil on my eyes at around 10am yesterday morning and it was still looking beautiful and creaseless at 11pm at night!





Siyahı daha da pigmentli. Koyu göz makyajlarında baz olarak ve gözlerimin içinde kullanmayı düşünüyorum. Kalemleri gerçekten beğendim. Rafta gözüme bir de beyazları çarptı ama istemedim. Başka renkleri varsa ya da gelirse hemen alacağım! Satış Fiyatı: 12TL.


The black one is even more pigmented! I'm planning to use it as a base for my super smoky eyes or along my water line. I'll purchase other shades as soon as I can! 




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



27 Mayıs 2013 Pazartesi

MAC Fix +



Günaydın! Bugün sizlere, farklı bir fonda, çok uzunca zamandır sahip olduğum ve hala yarılayamadığım bir ürünü tanıtacağım. MAC Fix Plus'ı geçen yazın sonlarına doğru almıştım. O sıralar makyaj yaptığım müşterilerin makyajını sabitleme amacıyla edindiğim bu ürünü kışın nadir olarak kendimde de kullandım. İlk başlarda çok sevip verim alamadığımı düşündüğüm bu ürün son 1,5 aydır favorilerim arasında. Neden mi?

Good morning everyone! Today I'll be reviewing my MAC Fix Plus with a very different background. I first purchased this stuff last summer and I used it on my clients to set their makeup and rarely used it on myself in the winter time. BUT,nowadays it's in my everyday makeup drawer. You want to know why?




Yazısını şurada yazdığım Beauty Blender'ı yıkayıp suyunu iyice sıktıktan sonra bir kez de MAC Fix Plus ile ıslatıyorum. Yüzüme fondoteni, gözaltıma kapatıcımı Fix Plus'la ıslattığım süngerle uyguluyorum ve o kadar kolay bir işlem oluyor ki. Makyajdan önce ve makyajdan sonra yüzüme 30 cm uzaktan sıkıyorum. Hem ferahlatıyor, hem de makyajımın yüzümde kalma süresini uzatıyor. Özellikle gözaltı kapatıcısı ve far uyguladığım fırçaları bu ürünle ıslattığımda farlar rengini daha net belli ediyor ve kapatıcım çok daha pürüzsüz duruyor. Makyaj sonunda sıktığımda ise yüzümdeki o pudramsı görünümü alıp makyajı yumuşatıyor. 

I use this product to wet my Beauty Blender, which I reviewed here. I first dampen my BB in warm water. I squeeze it really strong to make sure there's no water coming out and then spray some MAC Fix Plus on the sponge. I then apply my foundation and concealer with that sponge and it works wonders! It applies smoother and easier. I also spray some more right after my makeup is done, just to get rid of that powdery finish! Recently I've been spraying this on my eyeshadow brush to intensify the eyeshadow colors on my lid!




İçerdiği mineraller, vitaminler ve yeşil çay ile salatalığın inanılmaz rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etkisi var. Çantamdan ayırmayıp bunaldığımda yüzüme 2-3 fıs sıkıveriyorum. 100ML'lik bir ürün için 53TL'lik fiyatı gayet iyi buluyorum. Bittikçe alacağım! Herkese sevgiler!:)

The minerals and the vitamins it contains do have a very refreshing effect. I keep this in my handbag during the summer and when I'm boiled cause of the hot weather in Turkey, I spray some Fix Plus on my face and relax! Will keep repurchasing forever!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



26 Mayıs 2013 Pazar

MAC Chatterbox Lipstick



Günaydın! Bu yazıyı dikkatle okuyup, fotoğrafları dikkatle incelemenizi öneriyorum. Çünkü çok kısa bir süre sonra bu rujdan bir tane hediye edeceğim aranızdan birine! Şimdi gelelim günün konusuna, bu yazın yıldızına. MAC Chatterbox yaklaşık 6 aydır aklımda olan bir rujdu ancak MAC'e her girişimde hedeften şaştım ve farklı pembe rujlara, allıklara yöneldim. Bu kez kararlıydım ve zafer benim oldu! Yaklaşık 1 ay önce aldım ve hava ısındıkça elim gitmeye başladı. Pembenin en güzel tonlarından biri bu.

Good morning! Today I'll be reviewing MAC Chatterbox. This lady had been on my wish list for a very long time and finally I have it. It's going to be the shining star of this summer, I know! At least, for me. One of the prettiest shades of pink!




Rengi kırmızı alt tonlu bir pembe olarak tanımlayabilirim. Yapısı ise MAC'in Amplified serisinden, yani benim en sevdiğim! Kremsi ama Cremesheen'ler gibi uçup gitmiyor. Mat rujlar kadar kalıcı, benim dudaklarımda en az 3-4 saat kalıyor. MAC rujlara olan zaafımı duymayan kalmamıştır herhalde ve son gözdem Chatterbox'ı sizin de tanımanızı istiyorum. Umarım çok kısa bir süre sonra aranızdan birinin yazını güzelleştirecek! MAC rujlar 49TL. www.maccosmetics.com.tr

I would describe the color as a true pink with red undertones and it has Amplified finish, which I LOVE! It's creamy but not sticky. Not like Cremesheen. It's not matte but it lasts very long. I really really adore this shade. Have you tried it yet? x




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



25 Mayıs 2013 Cumartesi

MAC 168 Angled Contour Brush || Fırça İncelemesi





Yine ben! Merhaba :). Bugün sizlere, en yeni MAC fırçamı tanıtacağım. Dün yazısını şurada yazdığım Pink Swoon allıkla birlikte aldığım bu fırça uzunca zamandır aklımdaydı. Nihayet Taksim, İstiklal Caddesi'ndeki MAC Pro Store'a gittim ve fırça artık benim!

Hey there, it's me again! I'll be reviewing my new MAC brush; 168, Large Angled Contour Brush. I got this with the lovely Pink Swoon blush, which I reviewed right here.




Fırça, her ne kadar kontur fırçası diye geçse de, ince ve fazla zayıf bir yüze sahip olmanın sonucu olarak konturle işim olmuyor. Ben bu fırçayı allık için aldım. Allık fırçan yok muydu derseniz, bir sürü, ama beyaz fırçalara zaafım var ve bu fırçanın parasını çoktan ayırmıştım. :) Tıpkı MAC 217'ler gibi bembeyaz ve bu ne zaman kirlendiğini ve yıkanması gerektiği anlamanızı sağlıyor. Açısı kontur için mükemmel ama ben allık için kullanıyorum ve sonuca bayılıyorum. Bu arada çok yumuşak olduğunu da söylemeliyim. 187 ile birlikte MAC'in en yumuşak fırçası ilan ediyorum bunu hatta!

Even though the brush is a contour brush, I never use this to contour, since I never contour my already sculpted thin face. I use this brush for applying my blush. I have so many blush brushes but I didn't mind having another one, which is so soft and white! I love white bristles. You can tell when the brush needs to be washed. That's why 217 is my all time favorite blending brush. 




Çoğu blogger ve MAC makyaj artisti bu fırçayı likit fondoten için kullanıyor ve harikalar yarattığını söylüyor ama ben bu kar beyazı fırçaya kıyıp da asla fondoten süremem! Bu arada, sırf sizlere bilgi verebilmek adına bugün NARS Laguna bronzerımı bu fırçayla sürdüm ve yüzümü konturledim. Kontur için daha iyi bir alternatif bulacağınızı sanmıyorum. Eğer iyi bir allık ve kontur fırçası arıyorsanız bu fırça tam size göre. (Satış Fiyatı: 84 TL)

I've heard and read so many bloggers and makeup artists use this brush for liquid foundation but I WOULD NEVER use this snow white baby for foundation! What are your thoughts on this brush? Let me know! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



24 Mayıs 2013 Cuma

MAC Pink Swoon (Sheertone Blush)



Günaydın! Bu güzel Cumartesi gününde, son 1 haftadır günümü güzelleştiren ürünü tanıtmak istedim sizlere. MAC Pink Swoon, çok uzunca bir süre alıp almamak arasında kaldığım bir üründü. Okuduğum yorumlarda 'kalıcı değil', 'sürdükten sonra pudralaşıyor', 'kalıp gibi duruyor' kalıplarına sıkça rastlayınca geri adım atmıştım ancak geçen hafta Gökçe'nin Makyaj Defteri'ni karıştırırken şuradaki yazısına rastladım ve kararımı verdim. Pembe allık aşığı bir insan olarak bunu almalıydım! İyi ki de almışım, NARS Mata Hari'den sonraki en sevdiğim pembe allık olarak favori listeme girdi bile.

Good morning! I wanted to welcome this beautiful sunny Saturday with the one product that keeps making my days beautiful, since the day I purchased; MAC Pink Swoon Blush. I hesitated buying this, when I see some bloggers say 'it looks powdery', 'it doesn't last' and 'looks cakey'. Well, no ladies. I'm so glad I got this! I'm in love with pink blush and this one's already on my top list!




Pink Swoon, MAC'in Sheertone, yani hafif renk veren serisinden. Bu demek oluyor ki bu allıkla asla palyaçoya dönemezsiniz. Pigmentasyonu tam ancak asla yoğun bir görünüm bırakmıyor. Diğer bloggerların da söylediği gibi; bu allık mezuniyet makyajı, gelin makyajı ve doğal makyajlar için biçilmiş kaftan.

Pink Swoon has a sheertone finish, which means you can never look like a clown with this! The pigmentation is great but it never applies heavy. Just like the other beauty bloggers say; this blush is amazing for bridal, prom and natural makeup looks!




Çok beyaz ve beyaz tende harika duran bu allığa buğday tenliler de bir şans verebilir, ancak esmerlerde rengin belli olacağından şüpheliyim. Pembesinin güzelliğine hayran kaldım resmen!

It looks breath taking on pale and very fair skin but I'm afraid it wouldn't come up this pink and strong on darker skins. 




Allık ışıltısız ama bence tam mat da değil. Mat allıklardaki gibi kalıp gibi bir görünüm bırakmıyor. Yarınki yazımda bu allığı uygulamayı bana çok ama çok sevdiren bir fırçadan bahsedeceğim. Siz de Pink Swoon'a bir şans verin. Sevgiler! :) Satış Fiyatı: 68TL.

The blush has no shimmer but it's not matte at all. It doesn't make your face look powdery like other blushes do. I'll be reviewing my favorite brush to apply this in tomorrow's post! Lots of love! xx






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



23 Mayıs 2013 Perşembe

Favori Ürünler #1 // Favourites #1



Herkese merhabalar! Bundan sonra favorilerimi aylık değil de belli periyodlarda yapmaya karar verdim. Bu, favoriler serisinin ilk videosu ve yazısı olacak. Videoyu en aşağıdan izleyebilir, detaylı bilgi ve ürün incelemeleri için yazıyı okuyabilirsiniz. Şu sıralar favorileriniz neler? Benimle paylaşmayı unutmayın! :)

Hello everyone! Today I'll be showing you my beauty favourites. I won't be making videos or blog posts on my monthly favourites, instead, I'll wait until my stuff changes and I have new favourites. :) The product list is down below with the links of the reviews. Enjoy!


Bahsedilen Ürünler // Products Mentioned

- Bioderma Sensibio H2O (CLICK)

- MAC Fix +

- Bourjois Healthy Mix Foundation

- The Balm Shady Lady Palette

- Beauty Blender (CLICK)

- Neutrogena Moisturizer

- MAC Prep + Prime Highlighter Pen - Light Boost (CLICK)

- Maybelline The Falsies Black Drama (CLICK)

- Eco Tools Airbrush Concealer Brush (CLICK)

- Essence Lip Pencil - 11 In The Nude (CLICK)

- Helena Rubinstein Magic Concealer 02 (CLICK)

- MAC Pro Longwear Concealer NW20 (CLICK)

- Bobbi Brown Pot Rouge Pale Pink (CLICK)

- Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink (CLICK)

- MAC Bare Study Paintpot (CLICK)

- NARS Velvet Matte Lip Pencil - Sex Machine 




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



22 Mayıs 2013 Çarşamba

YSL Rouge Volupte 01 - Nude Beige



Günaydın! Bugün sizlere benim için çok kıymetli olan bir ruju tanıtacağım. Kendisiyle Ağustos 2012'de Buyaka AVM Sephora'da tanıştık. Fiyatının 90TL olduğunu görünce severek ayrıldık. 1,5 ay sonra Roma'ya gittiğimde, daha valizlerimi evime bırakmadan Sephora'ya gittim ve kavuştuk. 14 Euro'ya benim oldu. Nedendir bilmiyorum, belki size saçma gelecek ama bu ruju ne zaman sürsem, o gün benim hayatımda çok güzel ve önemli bir şey oldu. :)

Good morning! Today I'll be showing you my dear lipstick; YSL Rouge Volupte 01. This stuff is my charm. Believe it or not but whenever I wear this, something good happens in my life, right that day. :)




Yapısı MAC Cremesheen serisinden bile kremsi, dudaklarda adeta kayıyor. Fazlasıyla nemlendirici özelliğe sahip ve harika renk veriyor. Kalıcılığı bana göre fena değil. 2 saat sonra yenilemem gerekiyor ki bu kadar nemlendiren bir rujdan daha fazlası beklenemez. Değil mi?

The texture is creamier than MAC Cremesheen lipsticks. It just glides on the lips. As you can tell, it's super moisturizing. I have to reapply it in 2 hours, or it totally fades but I'm okay with it.



Rengi ismiyle alakasız. Bejin yanından bile geçemeyecek kadar tatlı, yumuşacık bir pembe. MAC Creme Cup'tan daha pudra, daha sürülebilir. Beyaz ve buğday tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Bu ruja Sephora'lardan ulaşabilir, yurtdışına çıkma imkanı yakalarsanız da çok komik bir rakama edinebilirsiniz. Hepinize kucak dolusu sevgiler!

The name says 'Nude Beige' but it's a very nude pink. I think it suits pale and fair skin perfectly!




Buradaki videonun sonunda dudağımdaki duruşunu görebilirsiniz. :) Herkese sevgiler!

You can see how it looks on my lips at the end of this video! Lots of love! xx


Instagram: gorkemkarman



21 Mayıs 2013 Salı

Kolay Yeşil Gece Makyajı // Easy Green Smoky Eyes









Herkese merhabalar. Bugün, geçen gün Youtube'da paylaştığım pratik ve gerçekten çok kolay bir gece makyajını paylaşacağım. Bu kez ana renk olarak yeşil kullandım ve ortaya çıkan sonucu sevdim. :) Kullandığım ürünler ve video aşağıda. İyi seyirler. Video isteklerinizi bekliyorum! 

Hi everyone! So a few days ago, I filmed this look, which is basically a green evening makeup. It's very simple and I'll list all the products down below! xx


Yüz // Face

- Bourjois Healthy Mix 53 Foundation

- Real Techniques Buffing Brush

- NARS Laguna Bronzer

- AVON Glow Blush in Warm Glow

Gözler // Eyes

- Urban Decay Primer Potion

- The Balm Shady Lady Palette

- Crave from Urban Decay Naked Basics Palette

- AVON Glimmerstick in Black Ice

- Make Up For Ever Aqua Eyes Black Eye Kohl

- Maybelline The Falsies Black Drama Mascara

- Watson's 40 Lashes

- Helena Rubinstein Magic Concealer 02 Medium

- MAC Prep + Prime Light Boost

- The Balm Mary Lou Manizer

Dudaklar // Lips

- Essence Satin Mauve Lip Pencil

- MAC Hue Lipstick

- MAC Boy Bait Lip Gloss




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



20 Mayıs 2013 Pazartesi

The Balm - MARY LOU MANIZER



Merhaba! Bugün, yaklaşık 1 aydır kullandığım ve artık hakkında konuşabileceğim bir ürünü tanıtacağım. Gratis'ten indirimsiz 40 TL'ye aldım ve iyi ki indirimi bekleyip zaman kaybetmeden almışım diyorum. :)

Hello! Today I'll be reviewing The Balm MARY-LOU Manizer highlighting powder. I've been using it for a month and I really really like it.




Göz pınarlarımı, kaş altımı, elmacık kemiklerimin üstü, burun kemiğim ve şakaklarımı bu ürünle aydınlatmaya bayılıyorum. Şampanya rengi ışıltısının da beyaz ve buğday tene çok yakıştığını düşünüyorum.

I use this powder to highlight the inner corners of my eyes, my brow bone, the bridge of my nose and my temples. I really like the champagne color.




İçinde bariz simler yok, sadece ışıltı var. Çok hoş bir aydınlık veriyor. Severek kullandığım bir ürün ve herkese tavsiye ediyorum!

It doesn't have shimmery particles, only some sheen. I really love the brightening effect. I love it and I totally, highly recommend it!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



19 Mayıs 2013 Pazar

Günlük Makyaj #1 // Everyday Makeup



Merhaba! Sizlere son zamanlardaki günlük makyajımı göstereceğim. Normalde toplamda 7-8 dakikamı alıyor ama işin içine video girince her maddeyi tek tek açıklama ihtiyacı hissediyorum ve bu da 15 dakikaya kadar çıkıyor. Lafı uzatmıyor, iyi seyirler diliyorum! VIDEO BURADA!



Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



18 Mayıs 2013 Cumartesi

MAYBELLINE The Falsies Black Drama Mascara



Günaydın! Bugün sizlere, uzunca bir zamandır kullandığım ve çok beğendiğim bir maskarayı tanıtacağım. Maybelline The Falsies serisinin Black Drama versiyonu. Diğer maskaralara göre daha siyah ve fırçası tam benim sevdiğim gibi. Geçen yaz yanlışlıkla The Flared yazanını almıştım, hani şu gövdesi yeşil olan. Onu da beğenmiştim ama bunun performansı harika! 

Good morning! Today I'll be reviewing a mascara, that I've been using for a month and like so far; Maybelline The Falsies Black Drama. 




Fırçası ne çok şişko, ne de ince. Tam ayarında ürün alıyor ve uygularken yapışmıyor. Formülü çok ıslak değil. Benim için en önemlisi gün içinde akmıyor ve dökülmüyor. Alt kirpiklerime kullandığımda ise hafif dökülmeler oluyor, bu sebeple sadece üst kirpiklerime bolca uyguluyorum. Kipikleri hem uzatıyor, hem de hacim veriyor. Bittikçe alacağım ürünlerden olan bu maskarayı Watson's, Gratis ve Boyner'lerden 15TL'ye alabilirsiniz. Herkese iyi pazarlar!

The wand is not fat and not thin, either. It picks up just the right amount of product. Never smudges or flakes during the day. I have this problem when I apply it on my bottom lashes, so I use this mascara only on my top lashes. It gives length and volume to them and I looove the finish. I'll keep repurchasing forever!






Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com
Youtube: yourfaceismycanvas88



17 Mayıs 2013 Cuma

Lacivert Göz Makyajı! // NAVY BLUE SMOKY EYES!








Herkese merhaba! Görmüş olduğunu gibi sizlere tüm tabularımı yıkarak mavi-lacivert tonlarında bir makyaj yaptım. Oldukça da beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz! Lafı fazla uzatmıyorum ve sizi aşağıdaki videoyla başbaşa bırakıyorum! Sevgiler :)

Hello everyone! I filmed a navy blue smoky eyes makeup tutorial the other day. The video's in Turkish but you can still see the products and how I transform myself. Hope you enjoy! :)

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



16 Mayıs 2013 Perşembe

Rimmel London Pink Rose



Herkese yeniden merhaba! Tam iyileştim derken daha kötü oldum ve evden çıkamıyorum. Kendimi iyi hissedersem sizlere yeni bir makyaj videosu çekmeyi planlıyorum. Gelelim bugünün konusuna. Watsons'da görüp vurulduğum Rimmel London Pink Rose allık, uçuk gül kurusu, pudra pembe bir renge sahip. Fiyatı indirimsiz 18 TL ve bence bu fiyata göre gayet iyi bir performans sergiliyor.




Kalıcılığı ve pigmentasyonu NARS allıklar gibi değil tabii ki, ama yine de fondoten üstüne hafif ve doğal bir allık arıyorsanız ve gün içinde tazelemekten rahatsızlık duymuyorsanız tam size göre. Biraz tozutuyor fakat verdiği rengi çok seviyorum. Son zamanlarda bronzerımın üstüne kullandığım toz allıklardan biri de bu. Sizler Rimmel London'ın hangi allıklarını denediniz?




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com