27 Ekim 2012 Cumartesi

4 Harika Ürün! / 4 Amazing Products!



Merhaba! Dün yazdığım olağanüstü baştan savma dandik yazımdan sonra (çok utanıyorum ama sürekli gidip gelen internet yüzünden öyle oldu, hatta şimdi o postu sileceğim sanırım.) bugün adam gibi bir şeyler yazmaya karar verdim. Bu ara kullanıp da çok çok memnun kaldığım 4 ürün seçtim.

Hello! Today's post is the 4 products that I find amazing. I'll keep it simple and just show you these 4 brilliant products that I've been using and loving.




1- MAC Fleur Power 

Bu allığı alalı yalnızca 1 hafta oldu ancak makyaj koleksiyonuma katıldığından beri başka allığa elimi süremedim. Mercan alt tonlu bir pembe olan Fleur Power saten bitişli ve oldukça pigmentli bir allık. Dolayısıyla büyük bir fırçayla hafifçe uyguluyorum. Sanki yeni yürüyüşten dönmüşüm ya da utanmışım gibi hafif ama canlı bir pembelik vermesini çok sevdim. Kalıcılığı ise 10 üzerinden 15!

It's been only a week since I got this blush, but it's been one of my recent favorites quickly! It's a soft pink blusher with coral undertones. It gives me that just-got-back-from-a-walk-in-the-jungle flush on my cheeks. Looks so healthy, so natural, ONLY when you apply it with a big brush and with a very light hand as it's SUPER pigmented. Staying power is also unbelievable!




Fleur Power koyu tenlerde güzel durduğu gibi benim Casper beyazı tenime de çok yakıştı. Ancak dediğim gibi çok hafifçe ve dikkatli uygulama gerektiriyor.

Fleur Power would look beautiful on tanned skin but it looked amazing on my super duper pale Casper skin as well. Like I said, it requires a very light hand and a careful application.




2- Laura Mercier Tinted Moisturizer (Porcelain)

Beni fondoten kavramından tamamen uzaklaştıran, genç ve aşırı kuru, aşırı beyaz cildime iyi gelen, uyan ve tamamlayan ürün olan bu renkli nemlendiriciyle daha önce tanışmayı dilerdim. Nemlendirici özelliği olması, parmaklarla uygulanması, kalıcılığı, renk seçenekleri, kolay taşınabilir paketi ile yeni aşkım.

This little tube made me run away from all of my foundations. It matches my super pale and dry skin. The best part about it is applying it with your fingers, needing no brush. Moisturizes well and has a variety of color options. Love, love, love!




3- MAC Cream Colour Base (Pearl)

Uzunca bir zamandır sahip olduğum ancak genelde başkaları üzerinde kullandığım Pearl'ümü son bir haftadır her gün kullanıyorum. Elmacık kemiklerimin üzerinde özellikle fotoğraflarda yarattığı ışık inanılmaz. MAC'in Cream Colour Base'lerine mutlaka bir göz atılmalı.

I've had this highlighter for so long but I always ignored to use it on myself as I don't like a lot of shine or shimmer, but this little cute Pearl is in my current make up bag now and I'm loving the effect that it gives to the tops of my cheekbones.




Bu krem highlighter aynı zamanda fotoğraf çekimlerinde ışığı yansıtmak için modellerin omuz başlarına, dudaklarını daha geniş göstermek için başlangıç yerlerine ve kaş altlarına da kullanılıyor.

This cream highlighter is often used in photo shoots, to highlight the models' tops of shoulders to catch the light, the cupid's bow to make the lips look fuller and even as a brow highlight.




4- Yves Saint Laurent Dessin Du Regard

Deli gibi ağlayıp, dans edip, duşun altına girdiğim halde gözümün içinden akmayan tek siyah kalem. Başka da bir şey demiyorum.

The only black eye pencil that stays on my waterline, even if I burst in to tears, dance all night long or even got under the shower. Nothing else to say.




Beraberinde siyah ufak bir kalemtraşla gelen bu kalem çift taraflı. Kalemi dağıtıp 'smoky' bir efekt vermek için olan süngerini pek kullanmasam da hoş.

This double sided pencil comes with a tiny little black sharpener. There's also a little angled smudger to smudge the pencil and give it a smoky effect.



Sizin bu ara en sevdiğiniz ürünler neler? Merakla bekliyorum. İyi bayramlar!!!

What are your recent favorites? Looking forward to hearing yours!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder