26 Kasım 2013 Salı

E.L.F Small Stipple Brush || Fırça İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, kuzenimin Amerika hediyelerinden biri olan ELF Small Stipple fırçamı tanıtacağım. İlk bakışta MAC 130'a benzediğini farketmişsinizdir. Gerçekten de dış görünüş anlamında benziyor ancak ben uygulamada bazı farklar sezdim...

Good morning! Today's review will be on my very first ELF brush, which was a gift from my cousin. As you can see, it looks very similar to the beloved MAC 130 brush. Well, they do both look alike but not in application...




Öncelikle fırçanın tüyleri çok sık değil. Daha doğrusu tüyler birbirine yapışmış, sanki krem bir ürünü yaymışım da tüyler küme halinde toplaşmış gibi. Bu sebeple fondoten, BB krem ve renkli nemlendirici gibi kapatıcılık veren ürünleri uygularken yüzümde fırça izleri bırakıyor. Sırf bu sebepten sevmedim bu fırçayı. 

The bristles are not very dense. They are thick and grouped. It leaves brush strokes on my face, which I hate. 






Gördüğünüz gibi MAC 130'un tüyleri daha ince, daha yoğun ve yumuşak. Bazı ürünler uygun fiyatlarına rağmen harika işler çıkarırken (bkz: Rimmel Wake Me Up Fondoten) bazı ürünler ise 'Ben dandiğim!' diye bağırıyor. İşte ilk e.l.f fırça yorumlarım bu şekilde. İlerleyen zamanlarda pudra ve göz fırçalarını da tanıtacağım. Siz bu markadan herhangi bir ürün denediniz mi?

As you can see, MAC 130 has thinner, denser and softer bristles. The e.l.f one is screaming 'I'm cheap!' I really didn't like it at all. In the following days I'll be sharing my personal thoughts on other brushes by this brand. What do you think?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder